Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

2019-ųjų Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė PNVŽ Rodyti pranešimą
    Nausėda nori įtikti visiems: ir jauniems ir seniems ir visokiems. Dažniausiai nausėdiečių paklausus kuo jis yra geresnis argumentų rimtų nelabai atsiranda. Štai vakar vienoje suaugusių žmonių grupejė iš manęs buvo pasityčiota, nes aš balsavau už Ingridą. Po mano klausimo kuo Nausėda yra geresnis už Šimonytę sekė trumpa tyla ir buvo šmesteltas komentaras, kad „kokia ji gali būti prezidentė net vyro negali susirast“. Blogiausia, kad beveik 75% būsimų Nausėdos rinkėjų tokį argumentą tik ir randa.
    Žmonės balsuoja ne už "geriausią", o už labiausiai atitinkantį jų pažiūras. Čia ne bėgimo varžybos, kad būtų galima išrinkti geriausią.
    Flickr

    Comment


      Abu kandidatai nelabai turi kažkokių išskirtinių bruožų palyginus su oponentu. Už Šimonytę irgi nedaug argumentų girdžiu. Apart "moteris geriau susitvarkytų su vyrais seime/vyriausybėje" arba, kad bent viena iš trijų valstybės galvų turėtų būti moteris.

      Nausėdos iš principo visa kampanija ir yra apie vienijimą. Natūralu, kad bando atstovauti kuo platesniam ratui. Ir panašu tas veikia, nes Šimonytė irgi kuo toliau tuo daugiau bando kalbėti apie visuomenės vienijimą ir t.t. Ko kampanijos pradžioje nelabai buvo.

      Comment


        Parašė Lettered Rodyti pranešimą

        Žmonės balsuoja ne už "geriausią", o už labiausiai atitinkantį jų pažiūras. Čia ne bėgimo varžybos, kad būtų galima išrinkti geriausią.
        Dabartinė visuomenė sparčiai juda link religinio požiūrio į mokslą kaip galintį atsakyti į bet kokį klausimą. Natūraliai ir politikoje kyla noras ne rinktis subjektyviai pagal kažkokias pažiūras, o moksliniu metodu išrinktą tinkamiausią kandidatą.

        Comment


          Parašė mantasm Rodyti pranešimą
          Abu kandidatai nelabai turi kažkokių išskirtinių bruožų palyginus su oponentu. Už Šimonytę irgi nedaug argumentų girdžiu. Apart "moteris geriau susitvarkytų su vyrais seime/vyriausybėje" arba, kad bent viena iš trijų valstybės galvų turėtų būti moteris.

          Nausėdos iš principo visa kampanija ir yra apie vienijimą. Natūralu, kad bando atstovauti kuo platesniam ratui. Ir panašu tas veikia, nes Šimonytė irgi kuo toliau tuo daugiau bando kalbėti apie visuomenės vienijimą ir t.t. Ko kampanijos pradžioje nelabai buvo.
          Iš objektyvių - turi patirties politikoje ir valstybės valdymo aparate.
          iš subjektyvių - turi neblogą humoro jausmą.
          If a lion could speak, we could not understand him.

          Comment


            Parašė sankauskas Rodyti pranešimą

            Iš objektyvių - turi patirties politikoje ir valstybės valdymo aparate.
            iš subjektyvių - turi neblogą humoro jausmą.
            Nausėda irgi turi patirties valstybės valdymo aparate. Politinėje virtuvėje kažkiek patirties turi Adamkaus komandoje. Turbūt vienintelis didelis skirtumas, kad nebuvo išrenkamose politinio pasitikėjimo pareigose. Ir turi darbo patirties privačiam sektoriuj, priešingai nei Šimonytė.

            Comment


              Kas dar nematėt, Lukas Ramonas FB:

              Skirtumas tarp Šimonytės ir Nausėdos yra skirtumas tarp bybio ir morkos.
              Nausėda yra morka, kas nėra kritika. Yra atvejų, kai morka reikalinga — pavyzdžiui humusui kabinti. Arba kaip nosis į besmegenį. Iš bėdos morka sueina kaip biudžetinis bybio pakaitalas.
              Bet, Lietuva, mums nereikia pakaitalo. Lietuvai reikia bybio. Reikia Šimonytės.
              (Bybys metaforoje herojus, nes visgi organas ant kurio stovi tradicinė šeima, tad ir valstybė.)
              Šimonytės pliusai aiškūs. Protinga, moka kalbėt, turi patirties dalykų daryme, tikras žmogus. Yra priėmusi sudėtingų sprendimų sudėtingais laikais. Ne viskam pritariu (ir ne viską suprantu, ką Kubiliaus vyriausybė darė, bo ne mano sritis finansai), bet Šimonytė gali motyvuoti ir aiškinti kiekvieną sprendimą. Ji nestovi aukščiau mūsų, ji kalba.
              Man Šimonytė - racionalus žmogus, ji remiasi faktais, vertina tiesą ir etiką. Ji yra kokie turėtų būti konservatoriai, o ne kokie jie yra.
              Nausėdos pliusai? Aukštas.
              Jei lygintume ūgius, Nausėda yra aukštesnis už Šimonytę (centimetrais). Visais kitais parametrais pralaimi.
              Panagrinėkime kelias Nausėdos citatas:
              KLAUSIMAS: Ar Rusiją vadintumėte teroristine valstybe?
              Nausėda: Jeigu jūs paanalizuotumėte mano viešus pasisakymus per daugybę metų, tai apskritai tokių dalykų kaip terorizmas ar kiti labai griežti žodžiai jūs turbūt nerastumėte. Nežinau, ar tai yra kokie nors mano diplomatijos metodai, bet žinau, kad labai griežti ar labai karšti žodžiai dažniausiai išprovokuoja tokius pat žodžius iš kitos pusės. Bet, kita vertus, nematyti tam tikrų tendencijų, kurios kelia riziką Lietuvos saugumui, mes negalime. Juk ne Vakarų Europa įsiveržė į kitą valstybę, bet faktas įvyko. Krymo okupacija ir aneksija įvyko, ir, šachmatų terminais kalbant, Rusija padarė tam tikrą žingsnį. Po to sekė atsakomasis Vakarų bendrijos ėjimas, į kurį buvo atsakyta nauju įtampos padidėjimu. Dabar, norint kalbėti, ar įmanoma tą įtampą sumažinti, aš manau, kad ėjimas priklauso pačiai Rusijai, ir Rusija turėtų padaryti tam tikrus žygius, kurie suteiktų galimybę Vakarų politikams, tarp jų ir Lietuvos politikams, sakyti, kad yra pagrindo atšviežinti, atnaujinti, perkrauti, jeigu norite, tuos santykius.
              Mėgstamiausia vieta: “Šachmatų terminais kalbant, Rusija padarė tam tikrą žingsnį.” Tas žingsnis vadinasi agresija ir karo nusikaltimai. Ar tikrai sunku tą pasakyti?
              Šimonytė tuo pačiu reikalu: Taikus pasakojimas “prekiaukime, o ne kariaukime, tarkimės, o ne kovokime” neveikia, kai šachmatų partijos porininkas nuolat nutaria išvartyti figūras ant lentos, o pačią lentą taikosi užvožti kitam partneriui per galvą. Kai kaimynas nemato reikalo laikytis visuotinei sutartų taisyklių, nuolat reikia budrumo ir pasirengimo.
              Turbūt tiesioginis atsakas į Nausėdos tl;dr, todėl ta pati šachmatų metafora. Bet trigubai trumpiau ir konkrečiau.
              Imkim kitą Nausėdos srautą: Iš prigimties esu karštakošis. Matyt, kaip ir visi Jaučiai. Tačiau man pasisekė su žmona Diana. Nelabai tikiu horoskopais, tačiau visur rašoma, kad Vėžiai protingi, racionalūs, moka susivaldyti. Visai kaip ir mano žmona, kuri, kai pradedu karščiuotis, blaškytis, visada ramiai pataria pirma pamąstyti, o tik po to imtis sprendimo.
              Netiki horoskopais, bet pagal horoskopą Jautis. Iš serijos, “Mažute aš vedęs, bet tave tai pisčiau.”
              Toliau tik geriau. KLAUSIMAS kitame interviu: Ar skaitote horoskopus? Ar jais tikite?
              Nausėda: Ne. Neskaitau ir netikiu. Dėl paprastos priežasties — manau, kad horoskopai paremti tuo, kad žmonės niekada nebetikrina to, kas nepasiteisino.
              Šaunu, kad horoskopais Nausėda dabar jau smarkiai nebetiki. Skepticizmas - klasikinis Jaučių bruožas.
              KLAUSIMAS: O pats jaunimo muziką, pavyzdžiui, hiphopą, klausote?
              Nausėda: Galėčiau klausytis. Man, pavyzdžiui, patinka Eminemas, kokie trys-keturi gabalai. Taip patinka, kad ne tas žodis.
              KLAUSIMAS: Kokie tai gabalai?
              Nausėda: Tie patys populiariausi. Kaip jie dabar vadinasi... Dabar neprisiminsiu. Paleistumėt — iškart pasakyčiau.
              KLAUSIMAS: Kokias knygas skaitote?
              Nausėda: Tai turbūt būtų tos klasikinės G. G. Marquezo, H. Hesse's, F. Kafkos knygos. Šių autorių grožiniai kūriniai padarė įtaką man kaip asmenybei.
              Nausėda vėl: Man įdomiausia ta istorijos dalis, kuri leidžia suprasti istorijos logiką. Jeigu skaityčiau tik faktus ar domėčiausi karine, technine istorija, man ji nebūtų įdomi. Man norisi suvokti logiką, kodėl vienos ar kitos valstybės kultūra, moralė, ekonomika kilo, o kitos, atvirkščiai, leidosi.
              AR GALI PASAKYT NORS VIENO MĖGSTAMO DALYKO PAVADINIMĄ???
              O va kaip Nausėda įtikėjo Dievu.
              Nausėda: Žmonės gyveno su dviem vaikais, keturių asmenų šeima 47 kvadratuose. Jie pardavinėjo šitą namą, nes norėjo daryti rekonstrukciją, plėsti, buvo leidimą gavę, bet finansiškai niekaip negalėjo užbaigti. Tada nusprendė parduoti. Taip supratau, kad Dievas egzistuoja, Dievas tikrai yra.
              Delfi žurnalistė Nausėdos prašo kalbėt konkrečiau. Kaipgi aukštasis kandidatas išsisuks šįkart?
              KLAUSIMAS: Iš Jūsų jau norisi konkretumo. Vieną labai svarbų etapą praėjote. Kas yra tie žmonės, kurie padeda Jums formuotis esmines vidaus ir užsienio politikos nuostatas?
              Nausėda: Tai yra pirmiausia žmonės, kuriuos turime komandos branduolyje. Tai yra Povilas Mačiulis, Mindaugas Jurkynas, Aistis Zabarauskas – aktyvus komunikacijos vadovas. Yra žmonių, kuriuos pasitelkiame kokiam nors konkrečiam tikslui. Tai yra gerai žinomi Lietuvoje politologai. Bet šiuo atveju nenorėčiau konkretizuoti pavardžių. Nenoriu dėl to, kad po to tie žmonės gali patirti nereikalingų įtampų, klausimų. Kol kas to daryti nereikia, bet aš jau Jums paminėjau ir taip nemažai pavardžių.
              KLAUSIMAS: Na, bet tuos politologus mes turėtume žinoti, nes jie formuoja viešąją nuomonę. Jei mes kalbiname juos kaip ekspertus ir nežinome, kad jie yra politiškai angažuoti, (tai yra negerai).
              Nausėda: Jie nėra politiškai angažuoti. Nes tie politologai, kurie mums padeda, jie tai daro tiesiog gera valia. Jie nebūtinai išreiškia mums paramą, bet jie nori, kad mes susiformuotume kokybiškesnę – geriau pagrįstą, argumentuotą poziciją. Dėl tos priežasties aš manau, kad jie tiesiog atlieka savo pilietinį darbą, bet jie visai nebūtinai yra numatyti kažkur dirbti po to, jeigu mes laimėtume prezidento rinkimus. Mes kol kas neturime jokių konkrečių planų, susijusių su jais. Jie tiesiog padeda mums kaip specialistai. Yra tokių žmonių, kurie neturi labai ryškaus politinio užsiangažavimo. Jie tiesiog yra pakankamai neutralūs, objektyvūs kaip politologai. Aš gal nenustebčiau, jeigu jie tuo pačiu metu patarinėja ir kitiems kandidatams. Man tai ne problema, su sąlyga, jeigu jie elgiasi korektiškai, ir neperneša informacijos iš vieno štabo į kitą. Bet dėl savo žmonių aš tokių abejonių neturiu. Manau, kad tie žmonės, kurie mums padeda, jie dirba labai sąžiningai.
              Man iki šiol buvo visiškai neįdomu, kas patarinėja Nausėdai. Bet po tokio išsivartymo, man extra įdomu. Kas tie politologai ir kodėl jų tapatybė slepiama uoliau nei Kedžio mergaitės?
              Gal Nausėdai anoniminiai politologai siunčia pašto karvelius? Dėl to žmogus negali nieko sakyt.
              Palyginimui, pabandykit paimt Šimonytės citatas ir pamatysit — ji kalba žmogiškai, bet tiksliai, suprantamai ir itin konkrečiai. Iš jos pasisakymų tokių perlų neįmanoma sudėlioti.
              Šimonytė yra viena tų retų politikių, už kurią mielai balsuosiu. Nes nepisa proto. Nežaidžia to apsimetinėjimo žaidimo. Psichopatiškai nematuoja kiekvieno žodžio. Ji būna savimi.
              Standartinė situacija. Kavinė. Prie Nausėdos prieina padavėja: kavą gersite su cukrumi?
              Nausėda: Mano mėgstamiausias šokis tikriausiai būtų klumpakojis. Trys milijonai! Lietuva Tėvyne Mūsų! Cepelinai ir šaltibarščiai. Aš aukštas.
              (EDIT: Nausėdos fanai komentaruose nesuprato, kad citata viršuje nėra tikra. Tai jei ką, šitas pokalbis tarp Nausėdos ir padavėjos, kuris yra akivaizdžiai išgalvotas, yra išgalvotas.)
              Laimingai pabaigai. Nausėda: Turbūt nepersūdysiu teigdamas, kad pirmojo atkurtos Nepriklausomybės dvidešimtmečio istorija laikėsi ant trijų kertinių stulpų: Vytauto Landsbergio, Valdo Adamkaus ir Algirdo Mykolo Brazausko. Dažniausiai bent vieno iš jų tūlas lietuvis nemėgsta, tačiau yra priverstas pripažinti – jeigu išbrauktume vieną iš šių pavardžių, tautos lyderių trejybė būtų nepilna.
              Kitaip tariant, trys pirmi Lietuvos vadovai buvo svarbūs Lietuvai. Mano protas buvo sunaikintas šia gilia įžvalga.

              Comment


                Nieko tie kandidatų kosmetiniai skirtumai nelemia. Balsavimas vyks už konservatorius ir prieš konservatorius. Nausėda anksti suprato, kad atsiribojimas nuo konservatorių bus naudingas reitingams. Todėl susitvarkęs komunikaciją ir naudodamas savo neblogą įvaizdį puikiai nurinko balsų net nuo Skvernelio. O Šimonytės lubos jau pasiektos. Kam keliaus iškritusių kitų kandidatų balsai? Nausėdai. Jeigu jie išvis ateis į antrą turą. Kuo didesnis aktyvumas, tuo prastesni Šimonytės popieriai. Esminiai Šimonytės trūkumai: absoliutus leftizmas ir absoliuti priklausomybė nuo Landsbergių. Nausėda bent jau turi erdvės vaizduoti kažkokį nepriklausomumą. Aišku, jis yra katė maiše ir tikrasis veidas išlįs, kai pradės dirbti. Konservatoriai lygiavertiškai su Nausėda galėjo kovoti nebent pasirinkę Ušacką. Bet nenorėjo, nes tas ne toks paklusnus kaip Šimonytė.

                Comment


                  Parašė Garbanius Rodyti pranešimą
                  Kas dar nematėt, Lukas Ramonas FB:
                  Čia dar viena niekam nežinomo grafomano paklodė apie kažkokius šustrus kedus, kurią perspausdino visa spauda?

                  Comment


                    Šimonytės ir Landsbergio šokyje įžvelgė satanizmą
                    Garsi dainininkė Liveta Kazlauskienė savo feisbuko paskyroje „Liveta ir Petras Kazlauskai“ pasidalino nuotrauka, kur Gabrielius Landsbergis ir Ingrida Šimonytė šoka iškėlę pirštus (pastaroji pirštų kombinacija klaidingai interpretuojama kaip velnio simbolis) ir pridėjo prierašą, reiškiantį, jog G. Landsbergis ir I. Šimonytė galimai yra satanistai, – „Ši kūno kalba daug ką pasako apie žmogų ir jo mintis ....Satanistiški ženklai siunčiami rinkėjams, ar visai Lietuvai ?....manau Vytautas Landsbergis nusivils savo anūko elgesiu, kuriam patikėjo savo partijos vairą,... vėjavaikis ir tiek…, – emocijų neslėpė popatlikėja...
                    Daugiau skaitykite: https://www.lzinios.lt/Prie-kavos/si...tanizma/287242
                    © Lietuvos žinios
                    Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...

                    Comment


                      Hebra, sorry, nebeskaitykit to posto, mantasm nieko apie autorių nežino. Ir ateityje, keliant kitų asmenų pasisakymus, prašyčiau suderinti su mantum, kad autorius jam būtų girdėtas. Ačiū už supratingumą.

                      Comment


                        Parašė R.D. Rodyti pranešimą
                        Aktyvumas antram ture šiaip visada būna mažesnis, tad nieko nenustebins ir būsimas aktyvumas. Kova vyksta dabar dėl potencialių balsų, kuriuos galima pritraukti iš kitų kandidatų elektorato.
                        O dėl šalies likimo, mano komentaras buvo apie tai, kad žmonės apatiški viskam, tik ne savo kolūkio reikalams. Ko norėti iš baudžiauninkų-kolūkiečių tautos.
                        Aktyvumas tikrai bus įdomus faktorius, nes Europos parlemento rinkima rinkėjų aktyvumo visitškai nedidina, klausimas ar dar ir nemažina(nes ką ten rinksiu tuos veršius, kad tokius atlyginimus gautų) ir kas svarbiausia, kad turbūt pirma kartą per visą istoriją antrame prezidento ture dalyvauja du konservatorių(ačiū Karbauskiui, kuris du mėnesius tai nuolat kartojo) kandidatai.

                        Comment


                          Kas dėl aktyvumo, tai įdomus grafikas:


                          Kuo aktyvesnė apylinkė - tuo jinai labiau linkusi palaikyti Šimonytę. Teorija, kad aktyviausiai balsuoja močiutės nelabai atitinka tikrovės, nes aktyviausiai balsuoja, kaip sociologas Gaidys pasakytų, 'sėkminga Lietuva'. Tame pačiame Vilniuje matosi ryškūs aktyvumo skirtumai, kai centriniuose ir brangiausiuose rajonuose aktyvumas viršijo ir 70%, o einant į rajonus jis mažėjo, o kokioje Naujoje Vilnioje jis daug mažesnis už bendrą šalies vidurkį tapo. Būtent dėl to konservatoriai įprastai gauna daug daugiau balsų, nei jiems prognozuoja apklausos.

                          Pagal reitingus konservatoriai kažkur 20% gauna, o valstiiečiai apie 17%. Tai prie tų reitingų reikėtų pridėti:
                          1. Daug aktyvesnius konservatorių rinkėjus
                          2. Tai, kad konservatorių rinkėjai, skirtingai nei valstiečių, bus daug labiau motyvuoti eiti į rinkimus, nes turi už ką balsuoti prezidento rinkimuose, o prezidento rinkimai daug daugiau žmonių pritraukia, nei ES parlamento.
                          3. Už Šimonytę balsuoja nebūtinai konservatorių rinkėjai, bet tai gali paskatinti juos savo balsą atiduoti konservatoriams.
                          Manau per Europos parlamento rinkimus valstiečių atsilikimas nuo konservatorių turėtų būti ne simbolis kelių procentų, o labai ryškus, viršijantis 10%, nenustebčiau net jeigu jie gautų dvigubai daugiau balsų už valstiečius. Kaip ten bebūtų dar viena didžiulė valstiečių nesėkmė jau užprogramuota.

                          Comment


                            Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                            Manau per Europos parlamento rinkimus valstiečių atsilikimas nuo konservatorių turėtų būti ne simbolis kelių procentų, o labai ryškus, viršijantis 10%, nenustebčiau net jeigu jie gautų dvigubai daugiau balsų už valstiečius. Kaip ten bebūtų dar viena didžiulė valstiečių nesėkmė jau užprogramuota.
                            Ačiū už lentelę. Labai įdomu. Nepamirškite, kad valstiečiai patys sau į koją šovė, kai į EP pradėjo stumti Šarūną Marčiulionį. Vien jo benefisas pas Pumprickaitę pasiuntė kokią žinią. Sąraše yra tokie žmonės kaip Jakeliūnas, Tomilinas. Arba reikia būti hardcore žalstiečių rinkėju, arba rinkti kitą partiją.

                            Comment


                              Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                              Kas dėl aktyvumo, tai įdomus grafikas:


                              Kuo aktyvesnė apylinkė - tuo jinai labiau linkusi palaikyti Šimonytę. Teorija, kad aktyviausiai balsuoja močiutės nelabai atitinka tikrovės, nes aktyviausiai balsuoja, kaip sociologas Gaidys pasakytų, 'sėkminga Lietuva'. Tame pačiame Vilniuje matosi ryškūs aktyvumo skirtumai, kai centriniuose ir brangiausiuose rajonuose aktyvumas viršijo ir 70%, o einant į rajonus jis mažėjo, o kokioje Naujoje Vilnioje jis daug mažesnis už bendrą šalies vidurkį tapo. Būtent dėl to konservatoriai įprastai gauna daug daugiau balsų, nei jiems prognozuoja apklausos.

                              Pagal reitingus konservatoriai kažkur 20% gauna, o valstiiečiai apie 17%. Tai prie tų reitingų reikėtų pridėti:
                              1. Daug aktyvesnius konservatorių rinkėjus
                              2. Tai, kad konservatorių rinkėjai, skirtingai nei valstiečių, bus daug labiau motyvuoti eiti į rinkimus, nes turi už ką balsuoti prezidento rinkimuose, o prezidento rinkimai daug daugiau žmonių pritraukia, nei ES parlamento.
                              3. Už Šimonytę balsuoja nebūtinai konservatorių rinkėjai, bet tai gali paskatinti juos savo balsą atiduoti konservatoriams.
                              Manau per Europos parlamento rinkimus valstiečių atsilikimas nuo konservatorių turėtų būti ne simbolis kelių procentų, o labai ryškus, viršijantis 10%, nenustebčiau net jeigu jie gautų dvigubai daugiau balsų už valstiečius. Kaip ten bebūtų dar viena didžiulė valstiečių nesėkmė jau užprogramuota.
                              Rašiau labiau apie provincijos aktyvumą ir jei konkretizuoti tai apie pačias mažiausias rinkimų apylinkes, nes kiek pastebėjau, tai dabar net provincijoje, kuo didesnė( įprastai rajono centro apylinkės) apylinkė tuo ji naudingesnė Šimonytei arba Nausėdai ir tuo blogesnė Skverneliui&co. Tai čia labai siejasi su jūsų minėtu sėkminga ir ne tokia sėkminga Lietuva, o ne didieji miestai ir provincija.

                              Comment


                                Nausėdai paramą reiškia Druskininkų Malinauskas, remia ir Lazdijų Margelis, ir vietos liberalai
                                https://www.delfi.lt/news/daily/lith...?id=81196971#/

                                Kandidatui į Prezidentus Gitanui Nausėdai ketvirtadienį paramą antrajame rinkimų ture išreiškė Druskininkų savivaldybės meras Ričardas Malinauskas.
                                Kiek tai padės jam neįsivazduoju.

                                Comment


                                  Parašė R.D. Rodyti pranešimą
                                  Nausėdai paramą reiškia Druskininkų Malinauskas, remia ir Lazdijų Margelis, ir vietos liberalai
                                  https://www.delfi.lt/news/daily/lith...?id=81196971#/



                                  Kiek tai padės jam neįsivazduoju.
                                  Nepadėjo net Skverneliui, kurio rinkėjas turbūt labiausiai linkęs klausytis tokių rekomendacijų, tad tokios paramos tokiam kandidatui, kap Nausėda tik kenkia, tik čia manau ta įtaka irgi minimali.

                                  Comment


                                    senasnamas
                                    Kremliaus kandidatas numeris 1 nepaėjo, dabar reikia rinktis mažesnę blogybę iš dviejų.
                                    If a lion could speak, we could not understand him.

                                    Comment


                                      Ha ha ha . Pseudoanalitikai prieš rinkimus įtikinėjo, kad Lietuvos prezidento rinkimuose kremlius turės savo kandidatą. Dabar galvoju, kuris iš tų dviejų yra kremliaus, nes juk negali būti, kad Rusija Lietuvoje taip paprastai pralaimėtų, kai laimėjo Amerikoje . Spėčiau, kad tas, kuris (konspiracijos sumetimais) Rusijos atžvilgiu pasisako griežčiausiai.

                                      Comment


                                        Kas galėjo pagalvoti, kad ateis laikas, kai Kremliaus apmokama samdoma vata palaikys visiškai pro-Vakarietišką, pro-NATO ir pro-USA kandidatą Nausėdą Lietuvos Prezidento rinkimuose tik ir tik dėl to, kad jis nėra tiek pat žostkas ir thug life, kaip Šimonytė? Už tokią Lietuvą kovojom. Lietuva tapo biškį lost case Kremliui, ane senasnamas'ai?
                                        Paskutinis taisė John; 2019.05.16, 20:05.

                                        Comment


                                          Laukiu, kada beretės apšauks Nausėdą kremliaus agentu, kad išdrįso konkuruoti su jos ekscelencija Šimonyte. Nes teisingas kandidatas rinkimuose juk gali būti tik vienas - visi kiti prorusiški. Konservatoriai kitokių konkuravimo metodų (išskyrus etikečių klijavimą) per 29 m. vis dar neįvaldę.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X