Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

2019-ųjų Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    O mano žmona sako, kad moterys, tokios kaip Grybauskaitė ir Šimonytė (atseit netekėjusios be vaikų lezbietės etc) būtent ir turi valdyti šalį, nes būtent už ją (šalį ) ji ir turi atsakyti 120%, o ne apie vaikus/vyrą namuose "verkiančius" galvoti.
    Yra ir kita pusė. Vaikų turinčiam prezidentui labiau rūpės, kaip šalis atrodys po jo mirties, nes gyvens jo vaikai ir anūkai. Vaikų neturinčiam prezidentui daug artimesnis mąstymas po manęs nors ir tvanas. Be to, prezidentas yra pavyzdys kitiems. Ką propaguoja šeimos ir vaikų neturintis prezidentas? Negimdyk, gyvenk vienas, daryk karjerą? Pagal šį aspektą Šimonytė būtų blogas pasirinkimas, nes tai jau būtų trečias bevaikis prezidentas iš eilės ir simbolizuotų nekokią tendenciją. Apskritai antra iš eilės prezidentė moteris verstų klausti, ar Lietuvoje dar yra vyrų?
    Paskutinis taisė senasnamas; 2018.09.24, 18:49.

    Comment


      Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
      Ką propaguoja šeimos ir vaikų neturintis prezidentas?
      Kad jis tikrai neužrašys savo turto "ant dukros, ant anūko uošvio".

      Visi forumų moderatoriai yra forumo balastas.

      Comment


        Apskritai antra iš eilės prezidentė moteris verstų klausti, ar Lietuvoje dar yra vyrų?
        Taigi lietuviai jau buvo išsirinkę vyrą kaip mūrą, ažuolą, didį žvėrelių šaudytoją ir viešbučių dalintoją. Visa partija stovėjo kaip už mūro, o dabar kas iš jos liko? Nuodėguliai.

        Comment


          Svarbiausia įkišti du milicininkus (kokia gėdinga profesija), iš kurių nė vienas dar net oficialiai nekandidatuoja. Jei reikia prezidentės moters, tai dar galėsi balsuot už Maldeikienę - vaikai užaugę, su vyru išsiskyrusi, niekas jai netrukdys eiti atsakingas pareigas .

          Comment


            Šiand buvo debatai LRT su kandidatais. Nedayvavo Nausėda dėl to, kad buvo teta Aušra. Nebuvo Juozaičio ir Šimonytės. Ušackas atrodė labai trafaretiškai, toks solidžiai atrodantis, bet nieko doro nepasakantis, galbūt ir jaučiasi, kad jis užsienio politikoje geriau suvokia negu vidaus rekaluose. teta Aušra pasirodė gerai, kalbėjo įtikinamai, Puteikis gan konkrečiai kalbėjo, daugiau apie vėjus tokie "kandidatai" kalbėjo kaip Mazuronis.

            Comment


              Man keista, kad yra galvojančių, kad Šimonytė turi nors menkiausią šansą laimėti. Arba net išeiti į antrą turą. Ji turi lygiai tiek pat šansų laimėti rinkimus, kaip ir, pavyzdžiui, mano arbatinukas arba lentyna, kur laikau knygas. Lygiai nulį.

              LRP Lietuvoje apsprendžia runkeliai. Tiksliau, dalis jų. Kažkur iki trečdalio or so. Kur jie pakryps, tas ir laimės. DG ir Adamkus sugebėjo savo laiku pelnyti tos mažumos runkelių simpatijas, dėl ko jie ir laimėjo. Be jų paramos joks kandidatas negali net sapnuoti apie laimėjimą. Šimonytės runkeliai visuotinai nekenčia. Kalba turbūt eina apie 85-90+ %. Ji yra konservatorė, sumažino pensijas ir nuskurdino žmones. Dėl ko ją reiktų pamiršti. Visiškas laiko švaistymas net kažką diskutuoti apie jos dalyvavimą ar galimybes.

              Nausėda, kita vertus, turi šansų. Jis nors ir "bankininkas", bet nemaža dalis runkelių jį mato kaip "išsilavinusį" ir "protingą žmogų", kuriam negalioja visuotinės runkelių neapykantos sindromas. Dėl to realistiškai jis yra vienintelis normalių žmonių kandidatas, turintis bent kažkokių šansų išgelbėti mus nuo žemiau esančio žmogaus buvimo LRP


              https://www.15min.lt/24sek/galerija/...andai-160284#_
              Paskutinis taisė John; 2018.09.24, 22:51.

              Comment


                Parašė John Rodyti pranešimą
                Šimonytės runkeliai visuotinai nekenčia. Kalba turbūt eina apie 85-90+ %. Ji yra konservatorė, sumažino pensijas ir nuskurdino žmones. Dėl ko ją reiktų pamiršti. Visiškas laiko švaistymas net kažką diskutuoti apie jos dalyvavimą ar galimybes.
                Kad lyg ir pagal apklausas ji gana populiari? Partijai lyg irgi nepriklauso (nors kaip tu sakai "runkeliams" turbūt atrodo, kad priklauso).

                Comment


                  Parašė John Rodyti pranešimą

                  LRP Lietuvoje apsprendžia runkeliai. ]
                  Argi gražu platinti pasišlykštėjimą, pažeminimą bei socialinę nejautrą?


                  A. Tereškinas: „marozai“ turi ne mažiau žmogiškumo

                  - Lietuvoje dažnai kalbama apie susiskaldymą tarp „runkelių“ ir „elito“. Elitas – miestiečiai, vidurinioji klasė, kurie savo pranašumą palaiko niekindami popkultūrą ir emocijų žaismą joje. Ar galima teigti, jog šis pasišlykštėjimas emocijomis – klasinis būdas atsiskirti nuo kitų, kuriuos laikai žemesniais, ir išreikšti savo pranašumą?

                  - Taip, visiškai pritariu šiai minčiai. Pasišlykštėjimas viešai reiškiamomis emocijomis, aiškinimas, kad esi be galo racionalus ir logiškas – paprasčiausias būdas pasisakyti apie savo socialinį pranašumą ir pareikšti, kad likusi masė – nemąstantys, o tik savo jausmuose paskendę „marozai“. Deja, tokias mintis reiškiantys dažnai gyvena savo hermetiškuose patogiuose pasauliuose ir nėra susidūrę su žmonėmis, kuriems, pavyzdžiui, tris dienas reikia pragyventi už penkis litus arba kurie važinėja vogti į Daniją tam, kad išgyventų. Tačiau ir pastarieji turi ne mažiau žmogiškumo nei tie, kurie viešai klykia apie gailestį socialiai pažeidžiamiausiems asmenims kaip nusikaltimą prieš save ir prisideda prie pasišlykštėjimo, pažeminimo ir socialinės nejautros platinimo Lietuvoje.
                  Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/ringas/lit....d?id=63457986



                  Comment


                    Parašė John Rodyti pranešimą
                    Man keista, kad yra galvojančių, kad Šimonytė turi nors menkiausią šansą laimėti. Arba net išeiti į antrą turą. Ji turi lygiai tiek pat šansų laimėti rinkimus, kaip ir, pavyzdžiui, mano arbatinukas arba lentyna, kur laikau knygas. Lygiai nulį.

                    Nori lažintis, kad Šimonytė išeis į antrą turą?

                    Tarkim, iš butelio Chablis grand cru.
                    If a lion could speak, we could not understand him.

                    Comment


                      Parašė John Rodyti pranešimą
                      Man keista, kad yra galvojančių, kad Šimonytė turi nors menkiausią šansą laimėti. Arba net išeiti į antrą turą. Ji turi lygiai tiek pat šansų laimėti rinkimus, kaip ir, pavyzdžiui, mano arbatinukas arba lentyna, kur laikau knygas. Lygiai nulį.
                      Šimonytė yra Grybauskaitė V2, šiuo metu realiausia pretendendė. Ekonomistė, kas žmonėms atrodo gerai ir patinka, nepartinė, nuoširdi, turėjo gerus reitingus net dirbdama krizinėje vyriausybėje.
                      Flickr

                      Comment


                        Šimonytė yra Grybauskaitė V2
                        Galima sakyti konkrečiau: Šimonytė yra Grybauskaitės Medvedevas .
                        Šimonytė eidama Nausėdos keliu išpeštų daugiau. Aišku, tam reikia daugiau noro, lėšų (rėmėjų) ir pastangų. Nes dabar ją smukdys konservatorių balastas ir Kubiliaus komplimentai. Kad ji oficialiai nepartinė, tai tik dėmesio neverta smulkmena. Toks vaizdas, kad konservatoriams Šimonytės kandidatavimo reikėjo daugiau nei pačiai Šimonytei. Juk nėra blogai turėti nuosavą (t. y. kišeninę) prezidentę. Panašu, kad Ušackas buvo nugesintas ir paprotintas nešokinėti. Juk iš pradžių sakė, kad eitų iki galo net ir be partijos paramos. Vakar apsigalvojo. Manau, kad už partijos ribų Ušackas sugebėtų gauti daugiau balsų nei Šimonytė. Bet tas savarankiškesnis ir ne toks paklusnus, tai partija, matyt, rinksis Šimonytę. Pastaroji turi talento kalbėti aiškiai, argumentuotai ir nuoširdžiai (iš čia ir tas sunkiai paaiškinamas populiarumas), bet turi ir pakankamai trūkumų. Panašumas į dabartinę prezidentę irgi labiau trūkumas.
                        Paskutinis taisė senasnamas; 2018.09.25, 08:19.

                        Comment


                          Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                          Panašumas į dabartinę prezidentę irgi labiau trūkumas.
                          Kodėl trūkumas? Dabartinė prezidentė rinkimus laimėjo beveik sausai, reiškia ji turi, tai ko reikia tautai, tai kandidatui būti jos kopija yra tik privalumas.
                          Flickr

                          Comment


                            Manau, Ingrida ir laimes si karta.

                            Comment


                              Kodėl trūkumas?
                              Nes per rinkimus dažniausiai veikia švytuoklė ir balsuojama už priešingą partiją/kandidatą. Dėl to ir Paksas laimėjo prieš Adamkų, nors Adamkui populiarumo lyg ir netrūko. Šimonytė yra suvokiama kaip jaunesnė bei silpnesnė Grybauskaitės versija. Be to, Grybauskaitės konkurentai tiek 2009 m., tiek 2014 m. buvo beviltiški. Nebuvo normalios konkurencijos. Dabar kandidatai panašesnio pajėgumo, ypač jei dar Skvernelis išlįs.

                              Manau, Ingrida ir laimes si karta.
                              Partijoj laimės, o daugiau nėra garantijų. Nausėda per ilgai strateguotas, kad nusileistų taip paprastai kaip Pavilionis ar Ušackas. Karbauskis aiškina, kad Ušackas turi planą B (kurti naują judėjimą ir eiti į rinkimus). Tik neaišku, ar realiai kažką žino, ar tik spėlioja. Tada būtų išvis įdomu. Tos pusės (atseit dešiniosios) balsai išsisklaidytų vos ne apylygiai.
                              Paskutinis taisė senasnamas; 2018.09.25, 09:41.

                              Comment


                                Parašė John

                                Lažinamės iš b**io nusikirtimo?

                                Šiaip tau geras deal su tokiu betu. Net pralaimėjimo atveju beveik nieko neprarastum
                                Nusikirtimo?

                                Tavo atveju gal labiau vertėtų naudoti žodį "nusignybimo".
                                If a lion could speak, we could not understand him.

                                Comment


                                  Parašė sankauskas Rodyti pranešimą

                                  Nusikirtimo?

                                  Tavo atveju gal labiau vertėtų naudoti žodį "nusignybimo".
                                  Tam gali prireikti dviejų buldozerių.

                                  Comment


                                    Parašė John Rodyti pranešimą

                                    Tam gali prireikti dviejų buldozerių.
                                    Tesiant temą apie b**ius ir juos nukerpančias hidraulines žnyples - jei TS-LKD pirminiuose Ušackas prapila Šimonytei, kas bent man atrodo beveik 100% garantija - jis iš tiesų pasitraukia iš kovos ar įstatęs kiaulės akis varo toliau, nes "negali toleruoti kandidatės be vizijos" or something?

                                    Man kažkaip natūraliai šitas klausimas pakilo.

                                    Comment


                                      Jam jau seniau buvo paaiškinta, kad partijoje turės problemų, jei vaidins pernelyg savarankišką. Tai variantai du: lieka partijoje ir palaiko Šimonytę (jei ši laimi), išeina iš partijos ir kandidatuoja savarankiškai (jei turi tvirtą užnugarį). Norint reklamos Ušackui praverstų skandalingas išmetimas iš partijos

                                      Comment


                                        Parašė Taiga Rodyti pranešimą

                                        Tesiant temą apie b**ius ir juos nukerpančias hidraulines žnyples - jei TS-LKD pirminiuose Ušackas prapila Šimonytei, kas bent man atrodo beveik 100% garantija - jis iš tiesų pasitraukia iš kovos ar įstatęs kiaulės akis varo toliau, nes "negali toleruoti kandidatės be vizijos" or something?

                                        Man kažkaip natūraliai šitas klausimas pakilo.
                                        Nenuvertinkit taip TS narių, ten ne vien davatkėlės sėdi, kurioms nesvarbu kandidatų kompetencijos ir patirtys. Priklausys viskas nuo Šimonytės komandos ir programos, jei turės rimtą, tada parems, jei ne, tada kandidatuos savarankiškai be partijos paramos.
                                        Paskutinis taisė Lettered; 2018.09.25, 14:24.
                                        Flickr

                                        Comment


                                          Ušackas labai skambiai pasiskelbė apie kandidatavimą, manau jam jokios šimonytės nesukliudys. Tuo labiau, kad po Nausėdos ko gero antras pagal gerumą (pagrindiniai trūkumai - išvaizda panaši į lenko, neištariama pavardė ir priklausymas Partijai) kandidatas į tą niekam nereikalingą postą.
                                          Paskutinis taisė Tomas; 2018.09.25, 14:28.
                                          It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

                                          Comment

                                          Working...
                                          X