Parašė vytauc
Rodyti pranešimą
Ir nereikia manyt, kad kitur yra kvailiai, netaiko šiuolaikinio kompiuterizuoto gamybos procesų ir apskaitos valdymo, nedalyvauja parodose ir neperima inovatyviausių sprendinių, nelanko kursų ir seminarų bei nesusipažįsta su pažangiausiomis vadybos formomis. Bet galiausiai vis vien lems galutinė energijos nešėjų, vandens, darbo jėgos ir transportavimo kaina.
cituoju: "Gaminsime pieną, varškę, sūrį ir eisime į mažmeninę ir didmeninę rinkas. Mes sugebame akmenis nuo laukų parduoti, o kad neįstengtume realizuoti kokybiško produkto, mažai tikėtina"

tik bėda, kad ne visi gali skirti pakankama sumą pinigų tam. Aš dėl savęs nepergyvenu, nes esu dar studentas, ir esu įsitikinęs, kad baigęs mokslus tikrai sėkmingai savo realizuosiu darbo rinkoje. Na o dėl tos kitos darbovietės, tai amatą turintiems žmonėms tikrai nėra didelis pasirinkimas rasti kitas darbovietės, žinoma vilniuje situacija palankesnė, bet mažesniuose miestuose tai yra itin keblu. O dėl Surskio klausimo, kiek savo pinigų galėčiau skirt - neatsakysiu tamsta, nes tai nelogiškas klausimas.
Comment