Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Sveikata, medicina, mityba

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Bet kol kas nesu girdėjęs apie vakcinos poveikį vaisingumui, net ir iš antivaxerių.
    Niekada ne vėlu išgirsti . Tai susiję su skurdžiomis šalimis, todėl mažiau žinoma.

    HCG Found in WHO Tetanus Vaccine in Kenya Raises Concern in the Developing World

    In 1993, WHO announced a “birth-control vaccine” for “family planning”. Published research shows that by 1976 WHO researchers had conjugated tetanus toxoid (TT) with human chorionic gonadotropin (hCG) producing a “birth-control” vaccine.
    WHO publications show a long-range purpose to reduce population growth in unstable “less developed countries”.
    https://www.researchgate.net/publica...veloping_World

    Comment


      Parašė senasnamas Rodyti pranešimą

      Niekada ne vėlu išgirsti . Tai susiję su skurdžiomis šalimis, todėl mažiau žinoma.

      HCG Found in WHO Tetanus Vaccine in Kenya Raises Concern in the Developing World



      https://www.researchgate.net/publica...veloping_World
      Ta prasme vaisingumą mažinantis vaistas mažina vaisingumą? Netikėta.

      Comment


        Ta prasme vaisingumą mažinantis vaistas mažina vaisingumą? Netikėta.
        O Kenijos mergaites kas nors supažindina su vakcinos "šalutiniu poveikiu"? Vakcina juk nuo stabligės. Bijote stabligės? Prašom skiepytis.

        A lowered probability of pregnancy in females in the USA aged 25-29 who received a human papillomavirus vaccine injection.

        Approximately 60% of women who did not receive the HPV vaccine had been pregnant at least once, whereas only 35% of women who were exposed to the vaccine had conceived. For married women, 75% who did not receive the shot were found to conceive, while only 50% who received the vaccine had ever been pregnant.
        https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29889622

        Comment


          Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
          O Kenijos mergaites kas nors supažindina su vakcinos "šalutiniu poveikiu"? Vakcina juk nuo stabligės. Bijote stabligės? Prašom skiepytis.
          Masonai turbūt supažindino atgaline tvarka ir išvalė viso pasaulio žurnalistų atmintį. Ar WHO tokia įtakinga, kad visi kaip susitarę tyli?

          Comment


            Parašė Evier Rodyti pranešimą

            Iš kur žinai, ant tavęs gal bandė? Tai akivaižiai gi sukelia, bus kita priežastis.
            Tai gi rašo, kad nevaisingumą sukelia. Autizmas turbūt nuo BCG skiepo, gal patikslinsit? Skiepai nuo gripo sukelia lygtais reumatoidinį artritą

            Comment


              Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
              Tuo tarpu dėl tavęs, deja, vilčių nebėra.
              sankauskas, va Jus piktybiskai neklausat mano patarimu ir nesikeiciat; to tarpu del sito nesuprantamo Jusu uzsispyrimo medicinoje greit atsiras savoka "sankausko sindromas". Taip ateites kartos vadins visos busenos, nuo kuriu nepadeda nei tabletes, nei vakcinos, bet laikina palengvejima suteikia tiktai kintanties sroves impulsu elekrosokas. Ar tai ir yra Jusu buvimo forume tikslas? O gal geriau Jums butu pasistengti sukurti sau pomirtine slove kaip nors kitaip?

              Comment


                Parašė mag Rodyti pranešimą
                Kas dėl sportininkų, tai ar tikrai taip? Dar kai žiemos sporto daugiau žiūrėdavau, bent apie žiemos šakų sportininkus Eurosporto komentatorius sakė, kad jie dažniausiai suserga būtent tada, kai yra geriausios sportinės formos. Kalba buvo apie biatlonininkus ir gripą. Na nabent, kažkaip išvartyt, kad tada ant ribos organizmas...
                Tai nėra taisyklė, bet tik tendencija. Saikingas fizinis krūvis organizmą stiprina, o intensyvus - alina. Geriausia fizinė forma kaip tik ir susijusi su intensyviausiais krūviais. Daug kas priklauso nuo to, kaip pavyksta subalansuoti mitybą (papildus) ir miegą.

                Comment


                  Antivaxeriai sakys, kad tai reptiloidų propaganda: https://www.delfi.lt/sveikata/sveika....d?id=84048543
                  Neseniai atlikta mokslinė studija galimai atrado ryšį tarp šalių, kuriose privalomai skiepijama Kalmeto-Gereno lazdelių (BCG) vakcina nuo tuberkuliozės, ir naujojo koronaviruso poveikio.„Mes nustatėme, kad šalys, kuriose nėra visuotinės tvarkos dėl skiepijimo BCG vakcina (Italija, Nyderlandai, Jungtinės Valstijos), gerokai labiau nukentėjo nuo viruso nei šalys, kuriose jau seniai ir visuotinai skiepijama BCG vakcina“, – nurodo tyrimo autoriai. „Mes nustatėme, kad BCG vakcina suteikia plačią apsaugą nuo kvėpavimo takų infekcijų, – sakė vienas iš tyrimo autorių Niujorko technologijų instituto mokslininkas Gonzalo Otazu. – Išanalizavome duomenis, kurie parodė, kad šalys, kuriuose niekada nebuvo visuotinai skiepijama BCG vakcina, nuo COVID-19 viruso nukentėjo labiau ir jose mirčių skaičius yra didesnis.“ Euronews.com rašoma, jog tyrimo metu mokslininkai palygino šalis, kuriose visi gyventojai privalomai skiepijami nuo tuberkuliozės, su šalimis, kuriose tokio reikalavimo nėra. Pavyzdžiui, Italijoje, kur nuo COVID-19 viruso mirė daugiausia žmonių, visuotinio skiepijimo nuo tuberkuliozės niekuomet nebuvo.
                  Palyginimui, Japonijoje, kur nuo koronaviruso mirė tik 63 žmonės ir kur buvo imtasi gerokai švelnesnių viruso plitimo prevencijos priemonių, vykdoma visuotinė vakcinacija nuo tuberkuliozės. Mokslininkai taip pat palygino Iraną ir Japoniją. Šiose šalyse gyventojai yra privalomai skiepijami nuo tuberkuliozės, tačiau tvarka buvo įvesta skirtingu metu. Japonijoje ši tvarka buvo įvesta 1947 metais, o Irane – 1984 metais. Japonijoje milijonui gyventojų tenka maždaug 100 mažiau mirčių nei Irane, nustatė mokslininkai. „Šalyse, kur BCG skiepijimo tvarka buvo įvesta vėliau (Irane ji buvo įvesta 1884 metais), mirtingumas yra didesnis, o tai patvirtina idėją, jog BCG vakcina apsaugo skiepytus vyresnio amžiaus žmones, – konstatuoja tyrimo autoriai. – Mes taip pat nustatėme, kad BCG vakcinacija sumažino COVID-19 atvejų skaičių konkrečioje šalyje.“
                  Kaip skelbiama Pasaulinės sveikatos organizacijos (PSO) puslapyje, kol kas nėra jokių įrodymų, kad BCG (Bacille Calmette-Guérin) vakcina galėtų apsaugoti žmones nuo užsikrėtimo COVID-19 sukeliančiu virusu. Šiuo metu vykdomi du vakcinos efektyvumą patvirtinti arba paneigti galintys tyrimai. PSO ketina įvertinti mokslininkų išvadas, kai tik jos bus pateiktos.
                  Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
                  Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

                  Comment


                    Iš viso keista, kad antivaxerių idėjos dar neuždraustos, kaip pavojingos visuomenei. Nuo kada internete kažkokių video prisižiūrėjusių veikėjų nuomonės medicinos srityje tapo lygiavertės specialistų nuomonėms?
                    Snowflakes will attack U <3

                    Comment


                      Parašė sankauskas

                      Šiaip tau pačiam nepakenktų šiek tiek atitrūkti nuo aktualijų, ir susiimti save į rankas. Tikrąją to žodžio prasme.
                      Gal turi daugiau patarimų dėl medicininio suėmimo save į rankas? Kaip dažnai reiktų tai daryti ir ar yra kokių nors šalutinių poveikių. Ačiū.

                      Comment


                        Antivaxeriai sakys, kad tai reptiloidų propaganda:
                        Tuberkuliozės skiepas neapsaugojo Rusijos nuo pergalės dienos parado atidėjimo. Gyventojų tankio versija atrodo įtikinamiau. Rytų Europa tiesiog rečiau apgyvendinta.
                        Paskutinis taisė senasnamas; 2020.04.17, 08:52.

                        Comment


                          Parašė John Rodyti pranešimą

                          Gal turi daugiau patarimų dėl medicininio suėmimo save į rankas? Kaip dažnai reiktų tai daryti ir ar yra kokių nors šalutinių poveikių. Ačiū.
                          Toks Šapurovas seniau konsultuodavo šiuo klausimu, rašydavo į Delfį straipsnius. Nežinau, gal dar konsultuoja. Žmogus medikas ir psichologas, ne šarlatanas.

                          Parašė Kvailas

                          Dėja tavo nelamei ne diktatūroje gyvename, yra toks dalykas kaip "žodžio laisvė" ir kiekvienas asilas gali sakyti beveik ką nori.
                          Gal tada reikia uždrausti ir neteisingas partijas kaip komunistiniais laikais? Klausykim ekspertų, juk jie visados teisūs
                          Tada uždrauskim neteisinga meną
                          Tada uždrauskim gėjų santykius, nes gėjai gaudo vaikus
                          Šlovė Tomizmo diktatūrai
                          Čia jau ne žodžio laisvė, čia yra pavojus visuomenei ir klaidinančios idėjos, kurias skleidžia dažniausiai (o gal ir nesuklysiu pasakęs kad visada) ne specialistai, ne medikai, ne mokslininkai, o visokie kompetencijos stokojantys savamoksliai, suklaidinti patys (tikiuosi, kad tik suklaidinti) visokios neoficialios info ir plokščios žemės lygio filmukų. Kodėl tada visokios destruktyvios sektos draudžiamos, arba tautinės neapykaitos kurstymas - šiems dalykams negalioja žodžio laisvė, nes jų keliamas pavojus kur kas svarbiau, nei teisė pasisakyti. Ar antivaxerių idėjos nėra panašiai pavojingos?

                          O jeigu agituosiu važiuoti per raudoną, nes važiuojant per žalią visi apšvitinami reptiloidų žaliais radiacijos spinduliais, kad sukeltų autizmą - čia irgi būtų žodžio laisvė?
                          Paskutinis taisė Tomizmas; 2020.04.17, 10:07.
                          Snowflakes will attack U <3

                          Comment


                            Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
                            Čia jau ne žodžio laisvė, čia yra pavojus visuomenei ir klaidinančios idėjos, kurias skleidžia dažniausiai (o gal ir nesuklysiu pasakęs kad visada) ne specialistai, ne medikai, ne mokslininkai, o visokie kompetencijos stokojantys savamoksliai, suklaidinti patys (tikiuosi, kad tik suklaidinti) visokios neoficialios info ir plokščios žemės lygio filmukų. Kodėl tada visokios destruktyvios sektos draudžiamos, arba tautinės neapykaitos kurstymas - šiems dalykams negalioja žodžio laisvė, nes jų keliamas pavojus kur kas svarbiau, nei teisė pasisakyti. Ar antivaxerių idėjos nėra panašiai pavojingos?
                            Kompetetingi medikai ir mokslininkai čia tipo PSO? Ar visi tie paišantys pieno riebuo grafikus?

                            Comment


                              Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą

                              Toks Šapurovas seniau konsultuodavo šiuo klausimu, rašydavo į Delfį straipsnius. Nežinau, gal dar konsultuoja. Žmogus medikas ir psichologas, ne šarlatanas.



                              Čia jau ne žodžio laisvė, čia yra pavojus visuomenei ir klaidinančios idėjos, kurias skleidžia dažniausiai (o gal ir nesuklysiu pasakęs kad visada) ne specialistai, ne medikai, ne mokslininkai, o visokie kompetencijos stokojantys savamoksliai, suklaidinti patys (tikiuosi, kad tik suklaidinti) visokios neoficialios info ir plokščios žemės lygio filmukų. Kodėl tada visokios destruktyvios sektos draudžiamos, arba tautinės neapykaitos kurstymas - šiems dalykams negalioja žodžio laisvė, nes jų keliamas pavojus kur kas svarbiau, nei teisė pasisakyti. Ar antivaxerių idėjos nėra panašiai pavojingos?

                              O jeigu agituosiu važiuoti per raudoną, nes važiuojant per žalią visi apšvitinami reptiloidų žaliais radiacijos spinduliais, kad sukeltų autizmą - čia irgi būtų žodžio laisvė?
                              Tomizme gal žinai kiek Vakarų Šalių yra uždrausta agituoti prieš vakcinas?
                              Aš tau pasakysiu nulyje.
                              Gal tu geriau važiuok į Kinija tau labiau ten patiks ten irgi negalima skleisti "gandų" ir prieštarauti ekspertų nuomonei iš Komunistų partijos.
                              Aukšto IQ Danskės Darbuotojas.

                              Comment


                                Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą

                                Toks Šapurovas seniau konsultuodavo šiuo klausimu, rašydavo į Delfį straipsnius. Nežinau, gal dar konsultuoja. Žmogus medikas ir psichologas, ne šarlatanas.



                                Čia jau ne žodžio laisvė, čia yra pavojus visuomenei ir klaidinančios idėjos, kurias skleidžia dažniausiai (o gal ir nesuklysiu pasakęs kad visada) ne specialistai, ne medikai, ne mokslininkai, o visokie kompetencijos stokojantys savamoksliai, suklaidinti patys (tikiuosi, kad tik suklaidinti) visokios neoficialios info ir plokščios žemės lygio filmukų. Kodėl tada visokios destruktyvios sektos draudžiamos, arba tautinės neapykaitos kurstymas - šiems dalykams negalioja žodžio laisvė, nes jų keliamas pavojus kur kas svarbiau, nei teisė pasisakyti. Ar antivaxerių idėjos nėra panašiai pavojingos?

                                O jeigu agituosiu važiuoti per raudoną, nes važiuojant per žalią visi apšvitinami reptiloidų žaliais radiacijos spinduliais, kad sukeltų autizmą - čia irgi būtų žodžio laisvė?
                                Tu pats į radikalą daraisi panašus.

                                Comment


                                  Realiai didžiausi vakcinų šalininkai savo fanatiškumu ir įtikėtu teisuoliškumu niekuo nesiskiria nuo priešininkų . Vieniems absoliučiai visos vakcinos yra gėris ir pažanga, o kiti kategoriškai prieštarauja visoms vakcinoms.

                                  Comment


                                    Parašė Kvailas Rodyti pranešimą

                                    Tomizme gal žinai kiek Vakarų Šalių yra uždrausta agituoti prieš vakcinas?
                                    Aš tau pasakysiu nulyje.
                                    Gal tu geriau važiuok į Kinija tau labiau ten patiks ten irgi negalima skleisti "gandų" ir prieštarauti ekspertų nuomonei iš Komunistų partijos.
                                    Jeigu prisižais, tai uždraus. Jau pernai buvusį tymų protrūkį daug medikų siejo su antivaxerių "mada".
                                    Snowflakes will attack U <3

                                    Comment


                                      Parašė John Rodyti pranešimą
                                      Gal turi daugiau patarimų dėl medicininio suėmimo save į rankas? Kaip dažnai reiktų tai daryti ir ar yra kokių nors šalutinių poveikių. Ačiū.
                                      Yra - pradeda patikti Kinija.

                                      Comment


                                        Vakar kitoje temoje minejome Nemencines vyrus, kurie nepasiduoda panikai.

                                        O siandien kaip tik tolimajame pastoges kampe suradau zinyna, kur tame tarpe pamineta apie persalimo ligu (tame tarpe buvo pamineti ir coronavirusai) gydyma uzpilais. Pats butent siu uzpilu nenaudojau, nes nebuvo reikalo. Gal kam bus idomu - paciam pasirode idomu surasti paminejima apie koronavirusa 1996 metais isleistoje knygoje. Knyga rasyta kinieciu ir ten isversta i anglu kalba, kas skaito angliskai perskaitis; o kas neskaito, tam gal to ir nereikia.

                                        Aisku, kadangi tas viskas siolaikinio mokslo nepatvirtinta, naudoti tu receptu nereikia (negalima) jokiu budu. Ir as asmeniskai tikrai nepatariu to daryti ir net grieztai draudziu! Informacija pateikta tiktai informavimo tikslais.

                                        Visais abejoniu atvejais prasome kreiptis i savo seimos gydytoja bei kitus specialistus!



                                        Click image for larger version  Name:	liquor treatment book__850.jpg Views:	1 Size:	111,1 kB ID:	1797040
                                        Click image for larger version  Name:	liquor treatment p13--14000.jpg Views:	1 Size:	155,8 kB ID:	1797051

                                        Click image for larger version  Name:	liquor treatment p11--14000.jpg Views:	1 Size:	136,3 kB ID:	1797052

                                        Click image for larger version  Name:	liquor treatment p12--14000.jpg Views:	1 Size:	137,0 kB ID:	1797053

                                        Click image for larger version  Name:	liquor treatment preface--14000.jpg Views:	1 Size:	126,8 kB ID:	1797054
                                        Click image for larger version

Name:	liquor treatment contents__850.jpg
Views:	43
Size:	130,6 kB
ID:	1797055
                                        Attached Files
                                        Paskutinis taisė hobo; 2020.04.18, 23:33.

                                        Comment


                                          Tai liaudžiai niekas neduoda šių slaptų receptų dėl to, kad kuo daugiau žmonių išmirtų, karantinai būtų kuo ilgesni ir ekonomika kristų kuo žemiau?
                                          Snowflakes will attack U <3

                                          Comment

                                          Working...
                                          X