Iš augalinių produktų praktiškai viskas įsisavinama prasčiau nei iš gyvulinių. Geriausi baltymų šaltiniai: kiaušiniai, sūris, varškė, mėsa, žuvis. Tą patvirtins bet kuris kultūristas
.
.
.


. Blogieji riebalai būna nebent perdirbtuose gaminiuose. Išsivysčiusių šalių gyventojų didžiausia problema ne tiek persivalgymas, kiek perdirbtas maistas, kuris kartais siekia net ir daugiau nei 50 proc. raciono. Paskutiniu metu buvo straipsnių.
. Pirmieji labai kovoja su gyvūniniais produktais, bet pas juos fanatizmo trigubai daugiau nei mokslo. Žmogus yra visavalgis, jei valgo ne tik mėsą, bet ir daržoves bei vaisius, puikiai tie šarmai su rūgštim susibalansuoja. O antrieji kovoja su moderniu perdirbtu maistu ir jų požiūris yra daug adekvatesnis. Tarp rapsų aliejuje keptos mėsos ir puode virtos mėsos skirtumas yra didžiulis. O tyrimuose tai dažnai ignoruojama ir viskas laikoma tiesiog mėsa.
. Pirmieji labai kovoja su gyvūniniais produktais, bet pas juos fanatizmo trigubai daugiau nei mokslo. Žmogus yra visavalgis, jei valgo ne tik mėsą, bet ir daržoves bei vaisius, puikiai tie šarmai su rūgštim susibalansuoja. O antrieji kovoja su moderniu perdirbtu maistu ir jų požiūris yra daug adekvatesnis. Tarp rapsų aliejuje keptos mėsos ir puode virtos mėsos skirtumas yra didžiulis. O tyrimuose tai dažnai ignoruojama ir viskas laikoma tiesiog mėsa.
. Bet kova su pačia mėsa pakankamai madinga. Daug straipsnių apie perdirbtos mėsos žalą, tai silpnesni neatlaiko spaudimo ir tampa bent jau vegetarais.
. Bet kova su pačia mėsa pakankamai madinga. Daug straipsnių apie perdirbtos mėsos žalą, tai silpnesni neatlaiko spaudimo ir tampa bent jau vegetarais.
. Prancūzų paradoksas visai neatrodys kaip paradoksas, jei nebus vadovaujamasi senais mitais. "Low fat" produktų mada kažkaip tai neįveikė nei nutukimo, nei diabeto.



Comment