Vilniaus elektrodviratukus ir užsienis pastebėjo
Vilnius launches 'Europe's first' electric bike share scheme
Vilnius launches 'Europe's first' electric bike share scheme
Šitie "dviračiai" (jų tikras pavadinimas:- elektroleriai) tai man patiko
buvau išsinuomaves pora savaičių atgal, tik 10 litų už valandą, pigoka iš tikrūju. Tik bėda yra ta, kad reikia depozitą duoti ant 500 litų per kreditinę kortelę, ir kai kada reikia palaukt iki 2 savaičių, kad tą depozitą atgaut...
buvau išsinuomaves pora savaičių atgal, tik 10 litų už valandą, pigoka iš tikrūju. Tik bėda yra ta, kad reikia depozitą duoti ant 500 litų per kreditinę kortelę, ir kai kada reikia palaukt iki 2 savaičių, kad tą depozitą atgaut... 
) aplink centrą, NMC ir senamiestį, apvažiuoju apie 20km. Tai visvien man tektų neproporcingai daug mokėti. Man atrodo, kad savivaldybė turėtų tobulinti šią mokėjimo sistemą, o idėja puiki.
Vilniuje elektroleriai yra gana pigūs, bent jau jeigu palyginti su panašių dalykų kainom užsienyje, tiksliau vakaruose, ir bent jau už valandinį tarifą

Comment