Įdomu kiek vienas žmogus turi skirtinguose socialiniuose puslapiuose account'ų ?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Socialiniai tinklai
Collapse
X
-
Ne surašymo, o susirašymo. Ir jei mane facebooke į draugus pridės kažkoks Zuikis Puikis, tai aš tikrai nebandysiu pagal nuotrauką ar dar ką atsekt ar ten gal mano vaikystės draugas Jonas, o pasiųsiu tokį kvietėją velniop.Parašė TomizmasSurašymo? O kokia proga socialiniai tinklai gali užsiimti gyventojų surašinėjimu? Surašymai yra rengiami valstybės iniciatyva, va Lietuvoje nesenai turėjome surašymą. Prie ko čia Zuckerbergas su savo Facebooku? Facebookas pagal viską turėtų būti socialinė svetainė. Kas per naujovė dar tie surašinėjimai? Socialiniame tinkle norisi jaustis laisvai, o ne "surašinėjam" kažkur prieš savo norą.
O kas dėl Zuikių Puikių, tai gerai - draugai žino, kas tas Zuikis Puikis, o kas nežino, tai jiems ir nereikia žinoti.
O šiaip dėl privatumo nesaugojimo kaltint socialinius tinklus yra tas pats, kas dėl avarijų kaltint automobilius arba dėl nužudymų - peilius. O jeigu sugalvoji atnaujint būseną ir parašyt "žinot chebra, sugalvojau super slaptažodį - Chnfcnjgn91ojijk6592"""@@@hbelesdnjHJJ. Dabar niekas jo neatspės ir į mano elektroninę bankininkystę neįsilauš" tai kaltint gali tik pats save.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Nelabai atitinka tikrovę.Parašė Sefas210 Rodyti pranešimąwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
-
Įdomu, kaip atrodys žemėlapis, kai visi persikels į Google+ ?Paskutinis taisė Lettered; 2011.07.17, 16:03.
Comment
-
-
Tuoj pasaulio socialinių tinklų žemėlapis pasikeis dar kardinaliau...
Google+ vs. Facebook: kaip greitai galima prarasti viską, jei nesistengi
http://www.pinigukarta.lt/blog/ekono...jei-nesistengi
Comment
-
Viešai pranešdami, kad išsiregistravote iš facebook'o, tik parodote, koks jis jums svarbus...Parašė Jotvingis Rodyti pranešimąPersikėliau draugus į „Google+“ ir išsiregistravau iš Facebook'o
Atokvėpis...
Comment
-
Kažkur man visa tai girdėta jau prieš porą metų. Beveik vienas prie vieno ta senoji akcija "fcuk One, go Facebook". Dabar jau "fcuk Facebook, go Google+", o dar po poros metų bus "fcuk Google+, go ........" žodžiu, kažkokie mažvaikiški žaidimai. Apgailėtinai atrodo žmonės, komentaruose prašinėjantys pakvietimų - lyg suras ten kažką nematyto neregėto. Tas pats, tik kitoj rankoj, nemaniau kad žmonės taip lengvai manipuliuojami, per gerai apie juos galvojau.Parašė rat Rodyti pranešimąSnowflakes will attack U <3
Comment
Comment