Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

In memoriam

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• udrius
    replied
    Nu ir diskusija apie šią prieštaringai vertinamą personą. Pirma, akivaizdu, kad ši persona turėjo problemų su alkoholiu ir narkotikais. Antra, atleiskite per vieną parą mirti nuo plaučių uždegimo? Jūs rimtai? Akivaizdu, kad tikra priežastis slepiama, ir tai greičiausiai kažkas stipriau nei žolytė ar grybukai. Trečia, kokie jos gyvenimo rezultatai? Knyga? Ne ji rašė. Verslininkė? O koks jos verslas? Nuomonės formuotoja? O kokią nuomonę formavo? Mirė jauna? Jūs rimtai 40+ ir jauna? Vienintelis pasiekimas - dalyvavimai su tinkama chebra ir pastovus pasirodymas žiniasklaidoje. Dėl to tokios didelės ašaros, didesnės nei mirus prezidentui ar kitam įžymiam, daug pasiekusiam žmogui.

Komentuoti:

• MarkWood
    replied
    Pagal tai, kaip yra bandoma nuneigti ir paniekinti influencerių svarbą, galima įtarti:

1. Vyresnį asmens amžių, ir psichologinį tipą- nesidomėti/atmesti naujais dalykais. TV, Radija, Panorama - ok. Kažkokie Soc tinklai. internete?.. No.
    2. Gana mažas emocinis intelektas, kuris trukdo suvokti/priimti/gerbti kitų žmonių poreikius. T.y sunku suvokti, kad didžiąjai žmonių masei reikia kaip oro kažkieno Nuomonės (nes neturi savo, nes nori palyginti su savo, nes jiems šiaip smalsu). Iš kur tą kažkieno nuomonę pasirinkti- kiekvienas susiranda pats. Vienas skaito New York Times, kitas- Bibliją, dar kitas- klauso babos, dar kitas- naudojasi instagram.
    3. Super ego. Nes ištinka alergija, nuo minties, kad žmonės klausosi/ domisi kažkuo, tik ne juo.

Komentuoti:

• Silber418
    replied
    Parašė John Rodyti pranešimą

Šiaip tikėtina, kad bus.
    Infliūenzerių era.

Komentuoti:

• sankauskas
    replied
    Man tai šita Jegelavičiūtė, (ar tiksiau - šitos jegelavičiūtės bendrąja prasme) yra labai įdomi, bet tik iš sociologinės/antropologinės pusės. T.y. ji kaip asmuo per se man visiškai neįdomi, net nelabai žinau kas ji tokia, bet pats fenomenas yra nuostabus. Man, kaip mizantropui, yra toks wow kad žmonės gaišta savo laiką sekdami ką veikia ir kaip gyvena įvairūs interneto "influenceriai".

Komentuoti:

• mantasm
    replied
    Man internetiniai memai patinka. „10 dienų Nidoje“ būtų tokia pat klasika nepriklausomai nuo personažo darbinės veiklos. Įdomu kaip saulės sūnui sekasi. Gal irgi nuo kokios džiovos užsilenkė.

Komentuoti:

• Stadionas
    replied
    Parašė Zygis Rodyti pranešimą

Tau taip labai neidomu Agne ir kodel zmones ja domisi bei apie ja raso, kad sitoj temoj apie ja daugiausiai prirasei is visu butent tu.
    latentinis influencerių gerbėjas.

Komentuoti:

• Zygis
    replied
    Parašė mantasm Rodyti pranešimą
    „10 dienų Nidoje“ 100% pateks į internetų istorijos vadovėlius šalia „saulės sūnaus“, „išėjo brolis ratų ieškot“ ir t.t.
    Tau taip labai neidomu Agne ir kodel zmones ja domisi bei apie ja raso, kad sitoj temoj apie ja daugiausiai prirasei is visu butent tu.

Komentuoti:

• mantasm
    replied
    „10 dienų Nidoje“ 100% pateks į internetų istorijos vadovėlius šalia „saulės sūnaus“, „išėjo brolis ratų ieškot“ ir t.t.

Komentuoti:

• Evier
    replied
    Parašė cozzamarra Rodyti pranešimą

jo, bus istorijos vadovėliuose khem.. literalei.
    Jei nepatenki į istorijos vadovėlius, tai negali egzistuoti?

Komentuoti:

• John
    replied
    Parašė ZYKLON-B Rodyti pranešimą

As net zaliojo supratimo neturiu kas tai buva ir jai tiesa - nelabai noriu zinoti
    Ką dabar daryti dėl to? Gal norėtum kokio apdovanojimo?

Komentuoti:

• ZYKLON-B
    replied
    Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą

Mirė žmogus, kurį gerai žinojo visuomenė. Plius daug ką šokiravo mirtis tokiame gana jauname amžiuje. Kas čia keisto, kad daug rašo?
    As net zaliojo supratimo neturiu kas tai buva ir jai tiesa - nelabai noriu zinoti

Komentuoti:

• Auwris
    replied
    Vien tai, kad kiek čia pripilstėt, parodo kodėl ir žiniasklaidoje viršuje naujienos apie tai

O jeigu kažkas nesupranto iki šiol "influencerių" daromos įtakos ir svarbos, tai ir toliau nesupras

Komentuoti:

• John
    replied

Šiaip tikėtina, kad bus.

Komentuoti:

• cozzamarra
    replied
    Parašė John Rodyti pranešimą

veikla yra literaliai labai vertinga

Komentuoti:

• John
    replied

Yra labai geras lietuviškas žodis įtakotukas (-ė). Vienu ypu ir veikla aiški (ką nors įtakoti), ir parodomas veiklos menkavertiškumas (oro virpinimas realiai).
    Šiaip jau influencerių veikla yra literaliai labai vertinga, kurią galima objektyviai išreikšti pinigais. Kadangi minima persona buvo, kaip suprantu, viena įtakingiausių ir didžiausių Lietuvos influencerių, tai jos veikla buvo toli gražu nemenkavertiška. Kad tau ar man ta veikla nebuvo įdomi ar kad mes savo burbuluose su ja jokia forma nesusidūrėme, to niekaip nekeičia.

Komentuoti:

• cozzamarra
    replied
    Parašė Zygis Rodyti pranešimą

Ji buvo itakingiausia “influencere”.
    Yra labai geras lietuviškas žodis įtakotukas (-ė). Vienu ypu ir veikla aiški (ką nors įtakoti), ir parodomas veiklos menkavertiškumas (oro virpinimas realiai).

Komentuoti:

• mantasm
    replied
    Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą

Aš tai nesuprantu, kodėl visuomenėje taip paplitusi žvejyba. Valandų valandas sėdėti su meškere - siaubas, kaip nuobodu. Jeigu aš to nedarau, tai kodėl kiti daro? Reikės visur ir visada priminti, kaip tai neįdomu.

Arba krepšinis, futbolas - nu pamanykit, kamuolį gaudo, vieni daugiau kartų pataikė, kiti mažiau. Kodėl žmonės tuo domisi? Man neįdomu, tai kodėl jiems įdomu?

O šiame forume kiek yra man neįdomių temų, kuriose net nesilankau! Reikės pradėti lankytis ir rašinėti, kad kaip jūs čia galit domėtis tuo, kas man neįdomu.
    Būtent. Man įdomu kodėl kitiems įdomu tai kas man neįdomu. Mažu daug prarandu neužsiimdamas ta veikla?

Komentuoti:

• Tomizmas
    replied
    Parašė mantasm Rodyti pranešimą
    Man įdomu ne konkretus žmogus, o visuomenės domėjimasis influnkeriais.
    Aš tai nesuprantu, kodėl visuomenėje taip paplitusi žvejyba. Valandų valandas sėdėti su meškere - siaubas, kaip nuobodu. Jeigu aš to nedarau, tai kodėl kiti daro? Reikės visur ir visada priminti, kaip tai neįdomu.

Arba krepšinis, futbolas - nu pamanykit, kamuolį gaudo, vieni daugiau kartų pataikė, kiti mažiau. Kodėl žmonės tuo domisi? Man neįdomu, tai kodėl jiems įdomu?

O šiame forume kiek yra man neįdomių temų, kuriose net nesilankau! Reikės pradėti lankytis ir rašinėti, kad kaip jūs čia galit domėtis tuo, kas man neįdomu.

Komentuoti:

• rmss
    replied
    Aš tik norėjau pareikšti, kad nežinojau nieko apie Jagelavičiūtę labiau nei jūs nežinojot. Taip pat nesekiau jos žymiai labiau nei kiti kurie irgi nesekė.

Komentuoti:

• sankauskas
    replied
    Parašė Gator Rodyti pranešimą

Tai, kad kiek suprantu ji yra nemėgstama dėl ypatingai šlykštaus charakterio, nesiskaitymo ir bjauraus elgesio su žmonėmis (tas "10 dienų nidoje" video yra ne išskirtinumas, o tipinis pavyzdys) ir panašiai.
    Aš irgi galvoju, kodėl jos toks šlykštus charakteris ir tas nesiskaitymas beigi bjaurus elgesys su žmonėmis. O po to žiū -
    Agnė Jagelavičiūtė (g. 1980 m. spalio 7 d. Kaune)

Komentuoti:

Working...
X