Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

In memoriam

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• John
    replied
    Parašė cozzamarra Rodyti pranešimą

jo, bus istorijos vadovėliuose khem.. literalei.
    Šiaip tikėtina, kad bus.

Komentuoti:

• cozzamarra
    replied
    Parašė John Rodyti pranešimą

veikla yra literaliai labai vertinga
    jo, bus istorijos vadovėliuose khem.. literalei.

Komentuoti:

• John
    replied
    Parašė cozzamarra Rodyti pranešimą

Yra labai geras lietuviškas žodis įtakotukas (-ė). Vienu ypu ir veikla aiški (ką nors įtakoti), ir parodomas veiklos menkavertiškumas (oro virpinimas realiai).
    Šiaip jau influencerių veikla yra literaliai labai vertinga, kurią galima objektyviai išreikšti pinigais. Kadangi minima persona buvo, kaip suprantu, viena įtakingiausių ir didžiausių Lietuvos influencerių, tai jos veikla buvo toli gražu nemenkavertiška. Kad tau ar man ta veikla nebuvo įdomi ar kad mes savo burbuluose su ja jokia forma nesusidūrėme, to niekaip nekeičia.

Komentuoti:

• cozzamarra
    replied
    Parašė Zygis Rodyti pranešimą

Ji buvo itakingiausia “influencere”.
    Yra labai geras lietuviškas žodis įtakotukas (-ė). Vienu ypu ir veikla aiški (ką nors įtakoti), ir parodomas veiklos menkavertiškumas (oro virpinimas realiai).

Komentuoti:

• mantasm
    replied
    Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą

Aš tai nesuprantu, kodėl visuomenėje taip paplitusi žvejyba. Valandų valandas sėdėti su meškere - siaubas, kaip nuobodu. Jeigu aš to nedarau, tai kodėl kiti daro? Reikės visur ir visada priminti, kaip tai neįdomu.

Arba krepšinis, futbolas - nu pamanykit, kamuolį gaudo, vieni daugiau kartų pataikė, kiti mažiau. Kodėl žmonės tuo domisi? Man neįdomu, tai kodėl jiems įdomu?

O šiame forume kiek yra man neįdomių temų, kuriose net nesilankau! Reikės pradėti lankytis ir rašinėti, kad kaip jūs čia galit domėtis tuo, kas man neįdomu.
    Būtent. Man įdomu kodėl kitiems įdomu tai kas man neįdomu. Mažu daug prarandu neužsiimdamas ta veikla?

Komentuoti:

• Tomizmas
    replied
    Parašė mantasm Rodyti pranešimą
    Man įdomu ne konkretus žmogus, o visuomenės domėjimasis influnkeriais.
    Aš tai nesuprantu, kodėl visuomenėje taip paplitusi žvejyba. Valandų valandas sėdėti su meškere - siaubas, kaip nuobodu. Jeigu aš to nedarau, tai kodėl kiti daro? Reikės visur ir visada priminti, kaip tai neįdomu.

Arba krepšinis, futbolas - nu pamanykit, kamuolį gaudo, vieni daugiau kartų pataikė, kiti mažiau. Kodėl žmonės tuo domisi? Man neįdomu, tai kodėl jiems įdomu?

O šiame forume kiek yra man neįdomių temų, kuriose net nesilankau! Reikės pradėti lankytis ir rašinėti, kad kaip jūs čia galit domėtis tuo, kas man neįdomu.

Komentuoti:

• rmss
    replied
    Aš tik norėjau pareikšti, kad nežinojau nieko apie Jagelavičiūtę labiau nei jūs nežinojot. Taip pat nesekiau jos žymiai labiau nei kiti kurie irgi nesekė.

Komentuoti:

• sankauskas
    replied
    Parašė Gator Rodyti pranešimą

Tai, kad kiek suprantu ji yra nemėgstama dėl ypatingai šlykštaus charakterio, nesiskaitymo ir bjauraus elgesio su žmonėmis (tas "10 dienų nidoje" video yra ne išskirtinumas, o tipinis pavyzdys) ir panašiai.
    Aš irgi galvoju, kodėl jos toks šlykštus charakteris ir tas nesiskaitymas beigi bjaurus elgesys su žmonėmis. O po to žiū -
    Agnė Jagelavičiūtė (g. 1980 m. spalio 7 d. Kaune)

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Parašė Lettered Rodyti pranešimą

Nieko keisto, lietuviai vieni pavydžiausių ir pikčiausių tautų.
    Tai, kad kiek suprantu ji yra nemėgstama dėl ypatingai šlykštaus charakterio, nesiskaitymo ir bjauraus elgesio su žmonėmis (tas "10 dienų nidoje" video yra ne išskirtinumas, o tipinis pavyzdys) ir panašiai.

Komentuoti:

• mantasm
    replied
    Parašė Eidvis Rodyti pranešimą

Juokinga, kai piktinasi, kad tiek daug dėmesio šiai naujienai tie, kurie tą dėmesį pagrinde ir generuoja ir rašo po kelis postus apie tai. Čia iš serijos 'vijausi tave 5 km., kad pasakyčiau, jog tu man visai neįdomus'.
    Man įdomu ne konkretus žmogus, o visuomenės domėjimasis influnkeriais.

Komentuoti:

• Eidvis
    replied
    Liūdniau, kad tokia baisiai vertinga naujiena lrt/delfi/15min pačiam viršuj.
    Juokinga, kai piktinasi, kad tiek daug dėmesio šiai naujienai tie, kurie tą dėmesį pagrinde ir generuoja ir rašo po kelis postus apie tai. Čia iš serijos 'vijausi tave 5 km., kad pasakyčiau, jog tu man visai neįdomus'.

Komentuoti:

• AšNeRobotas
    replied

Nepatinka, važiuok į Saudo Arabiją

Komentuoti:

• RokasLT
    replied
    Nu ir?
    Nu ir dabar po mirties meto ka gali.

Komentuoti:

• Tomizmas
    replied
    Nu ir?

Komentuoti:

• RokasLT
    replied

Click image for larger version

Name:	sss_94_20.jpg
Views:	380
Size:	118,5 kB
ID:	2019998

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Parašė sankauskas Rodyti pranešimą

Sprendi pagal save? Aš va pavyzdžiui absoliučiai tau nepavydžiu.
    Pagal kitų elgesį, pvz. net šiame forume krūva išsilavinusių žmonių demonstruoja savo pyktį.

Lithuania was ranked as the least empathetic country of the bunch. Conducted by researchers from Michigan State University, the study has been described as the most comprehensive and descriptive understanding of empathy around the world to dat
    https://www.sciencealert.com/the-mos...st-been-ranked

Komentuoti:

• Tomizmas
    replied
    Kodėl pavydas? Tiesiog įdomūs laikai stebint žiniasklaidą ir visuomenę.
    Mirė žmogus, kurį gerai žinojo visuomenė. Plius daug ką šokiravo mirtis tokiame gana jauname amžiuje. Kas čia keisto, kad daug rašo?

Komentuoti:

• PoDV
    replied
    Nereikia nuvertinti influencerių reikšmės.
    Nereikia ir stebėtis, kad skiriamas dėmesys.
    Palyginti mažai kas Lietuvoje nežinojo Agnės, bent jau apimant jos kartos žmones, bet dar kad tokia jauna mirė, praktiškai jėgų žydėjime, tai tikrai šokas vien dėl to.

Komentuoti:

• sankauskas
    replied

Sprendi pagal save? Aš va pavyzdžiui absoliučiai tau nepavydžiu.

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Bet žiūriu, kai kurie komentarai tokie, lyg putinas būtų pasimiręs. Ką ji tokio blogo padarė?

Komentuoti:

Working...
X