Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

In memoriam

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• spirit
    replied
    Iš tikrūjų man ši žinia buvo kaip perkūnas iš giedro dangaus. Galvojau, kad pasveiks, kad viskas bus gerai, bet... Ankčiau ar veliau tas tikrai būtų nutikę.

Dabar sėdžiu ir klausau jo himnais tapusių dainų, tokių kaip "Severiutė", "Purpurinis vakaras", "Baltas paukštis", ir t.t. Ir negaliu patikėt, kad niekad jau nebeišgirsiu kaip jis jas atlieka gyvai. Kitų atlikėjų versijos bus nebeįdomios, nes jos jau nebebus Vytauto, jos neturės dvasios.

Gaila. Man jis buvo, yra ir bus kovos už būtį simboliu. Per daug jau garsių žmonių pralaimėjo šią kovą: R. Janavičius, J. Miščiukaitė, ir Vytautas Kernagis.

"Šaukiu aš tautą", Jis yra sudainavęs kad mes neužmirštume kas esame. Dabar mes niekad nepamiršim Jo... Ilsėkis ramybėje ir nepaliauk šaukęs tautos.

Komentuoti:

• zilviz
    replied
    ... pamenu kaip koncertavo tuometinėje Klaipėdos filharmonijoje (dabar - Marijos Taikos karalienės bažnyčia) su "sūriu mikaučiumi", su "migalke" ant fortepijono ...

Komentuoti:

• innuendo
    replied
    Bet siaubas. Nesitikėjo man, kad jis taip greit paliks šį pasaulį .

Komentuoti:

• John
    replied
    Labai gaila, nes sita zmogu atsimenu nuo vaikystes, bet del temos kurimo poreikio reikia pritarti simui.

Komentuoti:

• Rimantas
    replied
    Gaila, labai, gaila, nors iš tikrūjų mums gaila savęs, kad daugiau jo nepamatysim, daugaiu mūsų nebelinksmins, o jam kas... Manau dabar jam net geriau...

Komentuoti:

• Irma
    replied
    /\ Baikit, jau niūri tema pradeda darytis. Siūlyčiau sukurti visiškai naują temą "Išėjusieji" ar "Pagerbkime" ar dar kaip kitaip. Nors bus aiški tema, kur dėti tokias "naujienas", dabar kiekvieną atskirai kurti, tai net nežinau.

Komentuoti:

• Kema
    replied

Mirė aktorė O.Knapkytė

Mirė muzikė M.Dvarionaitė

Gal visgi nereikia kurti naujų temų?

Komentuoti:

• pauliaK
    replied
    Užgeso Vytauto Kernagio gyvybė

Tikrai labai liūdna , aš kažkaip galvojau, kad reikalai su jo sveikata taisosi, maniau, kad jam pavyks įveikti ligą, o čia pasirodo viskas jau...

Komentuoti:

• spirit
    replied
    Nepamačiau kad jau čia yra nuoroda ir sukūriau naują temą.. Moderatoriai, darykit ką norit.

Komentuoti:

• spirit
    replied
    Mirė maestro Vytautas Kernagis

http://www.delfi.lt/news/daily/lithu...hp?id=16321867

Net nežinau ką ir be sakyti... Labai labai gaila... Jaučiuosi kaip netekęsa dalelės savęs ar savo artimo...

Komentuoti:

• Taut.
    replied
    Amžina Atilsį, pagarba šiam žmogui.

Komentuoti:

• Kema
    replied
    Mirė maestro V.Kernagis

http://www.delfi.lt/news/daily/lithu...hp?id=16321867

Komentuoti:

• DDR 80
    replied
    Parašė wanderer Rodyti pranešimą
    Tai,kad Liucijus Suslavicius Spalio 29d.mire,ir daugiau jo straipsniu automobilizmo ir automobilizmo istorijos temomis spaudoje nebus....
    O velnias, cia tai naujiena. Dar jaunas vyras buvo, gaila.

Komentuoti:

• wanderer
    replied
    Parašė DDR 80 Rodyti pranešimą
    jRamke ka tuo norejai pasakyti apie Suslaviciu?
    Tai,kad Liucijus Suslavicius Spalio 29d.mire,ir daugiau jo straipsniu automobilizmo ir automobilizmo istorijos temomis spaudoje nebus....

Komentuoti:

• 99
    replied
    /\
    matyt tai:
    http://www.elta.lt/zinute_pr.php?inf_id=766852

Komentuoti:

• DDR 80
    pradėjo temą In memoriam

In memoriam

...bet deja, po šviesios atminties L.Suslavičiaus, kas imtųsi tokio darbo?
    jRamke ka tuo norejai pasakyti apie Suslaviciu?
    Paskutinis taisė 99; 2007.11.30, 20:06.
Working...
X