Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Baltijos valstybių sostinių palyginimas

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Žinau žmonių, kurie gyvena Alytuj, nes ten pigiau gyvent, bet prisirašę prie Vilniaus poliklinikos, nes kartais galima bus atvažiuot ir gal geriau gydys.
    ПТН ПНХ
    «Русский военный корабль, иди нахуй!»

    Comment


      Parašė dangoraižistas Rodyti pranešimą



      Click image for larger version

Name:	Vilniečių skaičius pagal mėnesines poliklinikų registracijas.png
Views:	278
Size:	123,6 kB
ID:	1974502[/URL]
      Atkreipk dėmesį į Vilniaus rajono, Trakų rajono prisirašiusiujų skaičių. Tik 88 000 gyventojų Vilniaus rajone? Mesk tas poliklinikas iš galvos, kol nepasiklydai tarp trijų pušų. Taip tai rodiklis, bet dėl svaikatos apsaugos sistemos.

      Comment


        Parašė manometras Rodyti pranešimą
        Žinau žmonių, kurie gyvena Alytuj, nes ten pigiau gyvent, bet prisirašę prie Vilniaus poliklinikos, nes kartais galima bus atvažiuot ir gal geriau gydys.
        Manau pigiau ir geriau nueiti į geriausią Alytaus privačią kliniką pvz. pas šeimos gydytoją, nei važinėti į Vilniaus valdiškas poliklinikas.
        Paskutinis taisė Lettered; 2022.06.15, 11:25.
        Flickr

        Comment


          na šiaip gyventojų skaičius šio atveju pats savaime 0 yra (pvz Roma ant popieriaus yra dvigubai didesnė už Paryžių, realiai atvirkščiai yra), bet kad Vilnius daugiau potencialo turi nu tai faktas. Ryga buvo pagrindinis Baltijos šalių miestas dėl TSRS, žlugus jam Ryga tapo tiesiog Latvijos sostinė, o kadangi Lietuva didesnė už Latvija (o dėl tam tikrų sprendimų dar ir finansiškai sėkmingesne) natūralų, kad Vilnius turėtu natūraliai pralenkti Ryga ekonominė galė (kas daugmaž ir vyksta).
          Paskutinis taisė Stadionas; 2022.06.15, 11:26.

          Comment


            Ne visur vienodi specialistai. Dar mažesniuose miestuose padėtis tragiškesnė.


            Pagal Poliklinikas Kauno rajone tik 66 000 gyventojų, o pagal Registrų centrą - net 105 000. Ir tokie skaičių skraidymai aišku jokių klausimų nekelia.

            Comment


              VISAS FORUMAS vis dar laukiame tavo ŽADĖTOS įkelti tariamai egzistuojančios atskiros Rygos poliklinikų statistikos.

              Kiti niuansai seniai dar vakar apkalbėti, bet vėl bandai nuolat suvesti diskusiją į ad nauseam (argumentas iš kartojimo) kartojimusis.
              Parašė dangoraižistas Rodyti pranešimą

              Taip daro NE tie žmonės, kurie yra iš Šilutės, patikėkite, o paprasčiausiai išvykę iš Vilniaus miesto į VILNIAUS RAJONĄ nuolat gyventi (bet dirba mieste). Tie nauji kvartalai, į kuriuos išvykę, dažniausiai yra natūralus miesto tęsinys, visokie Bendorėliai ir Didžiosios Riešės, o registruoja pas visokias seneles, diedukus. Tačiau kaip ir minėta, šita „problema“ išnyksta, skaičiuojant miestą ir rajoną, kas ir matosi poliklinikų duomenyse. ​ O tas skirtumas tarp JUOKINGAI MAŽŲ statistikos departamento skaičių ir poliklinikose registruotųjų skaičių BŪTENT ir PAAIŠKINA realiai gyvenančius kitose apskrityse, Panevėžiai, Šiauliai, Šilutės, Skuodai, Marijampolės, Alytai ir kitur registracijos PAS MAMĄ, iš kurios išvažiavo studijuoti, gyventi į Vilnių prieš 10, 15, 20 metų (+ pajūrio būtai Palangose, Neringose ar kokiuose Druskininkuose, Labanoruose).

              Comment


                Ne. Tai tu su poliklinikom čia pradėjai tauzyt. Tai ir pabaik su Rygos duomenimis. Terminų diskusijų prisigūglinęs, tekstą maketuot moki. Na? Kiek kartų ragint dar reiks?

                #1028 komentare rašiau

                Comment


                  Viskas su tavim aišku. Paneigti FAKTUS neturi kuom, tavo MISTINIO Rygos poliklinikų registro ar tavo teigiamų skiedalų apie neva kitokius Rygos savivaldybės neva skelbiamus skaičius, kurių neegzistuojančių, siūlai ieškoti ydant įrodyti TAVO kliedesius, nėra, belieka tik kaip papūgai rašinėti beprasmiškus komentariukus su visiškomis nesąmonėmis, ad hominem išpuoliais ir kitokiais pezalais. Akivaizdu, kad susimovei, bet dėl gilokų kompleksų negali pripažinti tos Vilniaus miesto gyventojų skaičiaus statistikos iš trijų oficialių valstybės institucijų šaltinių.

                  Comment


                    Net teksto redagavimas pasikeitė, supaprastėjo Komikas.

                    Žiūriu duomenis dviejų valstybių statistikos departamentų, kurie atsakingi ir už duomenų pateikimą Eurostatui. Šeškinės poliklinika ar Riaubonių felčeris statistikos duomenų tiesiai į Briuselį nesiunčia. Todėl man poliklinikų, ar anoniminių alkoholikų klubo oficialūs duomenys neįdomus, nes tai skaičiuojama pagal jų naudojamas metodikas, kurios nėra skirtos išskirtinai miestų gyventojų skaičiui nustatyti. Skaičiuojama imant ir apdorojant kur kas daugiau duomenų. Todėl geras pvz. Kauno rajono gyv. skaičius, kur skirtumas 40 000 dviejų įstaigų duombazėj

                    Skaičiuok kaip tau patogiau. Yra pilna kas tau pritars. Peace

                    Comment


                      Parašė hhh Rodyti pranešimą
                      Net teksto redagavimas pasikeitė, supaprastėjo ​​ Komikas.

                      Žiūriu duomenis dviejų valstybių statistikos departamentų, kurie atsakingi ir už duomenų pateikimą Eurostatui. Šeškinės poliklinika ar Riaubonių felčeris statistikos duomenų tiesiai į Briuselį nesiunčia. Todėl man poliklinikų, ar anoniminių alkoholikų klubo oficialūs duomenys neįdomus, nes tai skaičiuojama pagal jų naudojamas metodikas, kurios nėra skirtos išskirtinai miestų gyventojų skaičiui nustatyti. Skaičiuojama imant ir apdorojant kur kas daugiau duomenų. Todėl geras pvz. Kauno rajono gyv. skaičius, kur skirtumas 40 000 dviejų įstaigų duombazėj ​​

                      Skaičiuok kaip tau patogiau. Yra pilna kas tau pritars. Peace
                      Ne, nu KLaUNAS MIMAS (tau patinka ad hominem išpuoliai ir manai juos esant ARGUMENTU, todėl akis už akį - klAunas mimas). ​​ Vietoj to tariamai egzistuojančio Rygos poliklinikų registro pateikimo, kuris turėjo ypač sustiprinti tavo argumentus, vėl tų pačių MANTRŲ kartojimai, laikant vienintelį šaltinį, prirašantį gyventojus prie būstų ir registracijų jose, BIBLIJA, o kitus tris šaltinius išjuokiant, išsityčiojat iš jų ir sumenkinant juos, tas valstybines institucijas, renkančias konkrečiuos einamuosius duomenis. Bet kokiu atveju, nors beviltiškokai pasirodei diskusijoje, jei tau nuo to psichologiškai geriau ir padeda apmalšinti kompleksus, gali ŠVENTAI TIKĖTI tuo vieninteliu šaltiniu ir nekęsti visų, kas žiūri į jį kritiškai su labai konkrečiais tai paaiškinančiais įtikinamais argumentais kaip ir viltis, kad egzistuoja MISTINIS Rygos registras, kuriame yra ypač daug gyventojų. Taigi, peace, būkim draugais, nesipikime. ​​

                      P.S. Apie žiedines savivaldybes, kad jos yra faktiškai didmiesčių dalys, seniai ir daug kalbėta, išsamiai, su pasaiškinimais, apie miestų ribų praplėtimą, įtraukiant faktiškai miesto gyvenvietes už miesto ribų, kad SUSUMAVUS miestą ir rajoną, matosi realus demografinis vaizdas ir kt.

                      Comment


                        Šiuo atveju turėjau kita peace reikšmę - Ats....isk. skaičiuok tas savo poliklinikas kiek nori. Peace kvadratu

                        Comment


                          Parašė hhh Rodyti pranešimą
                          Šiuo atveju turėjau kita peace reikšmę - Ats....isk. skaičiuok tas savo poliklinikas kiek nori. Peace kvadratu
                          Kad pradėkime nuo to, kad tavęs čia NIEKAS net nečiulbino, pats čia atsivalkiojai persekiot visą pateiktą KITIEMS forumo nariams statistiką ir ją tuščiai be argumentų niekinti dėl tavo kompleksų. Taip kad pats ir gali keliaut su taika į kurią nors pasirinktą Peru ar Sibiro vietovę.

                          Comment


                            Parašė hhh Rodyti pranešimą
                            Kur tie slenkantys grafikai? pas krovikus?
                            Vaistininkai pvz. dirba po 10-11-12 val., surenka valandas ir turi ~16 laisvų dienų per mėnesį. Gal ir kitur prekyboje panašiai.

                            -

                            Comment


                              Manau vienetai iš paprastų mirtingujų gali sau leist prabangą laikyt tuščią butą Vilniuje dėl kelių nakvynių. Ypač tokių nuomos kainų fone. Turi butą, gauni ten 1500, o galimai ir mažiau jei batus prekiauji nuo 10.00 iki 10.00. Ir nepasidaryt papildomų eurų iš nuomos? Pasiturintys viskas ok. Aišku, kad tokių kažkiek yra.

                              Comment


                                o tai kur pačiam nakvot pusę mėnesio išnuomavus butą? Važiuoti dar 100 km po 12 val darbo (ir 100 km prieš) ne kiekvienas patemps, ypač žiemą. Kažkada važinėjau iš Kauno, bet dirbau po 8 val. ir tai po pusmečio atšoko fantazija.
                                -

                                Comment


                                  Dirbi už 800 Molėtuose. Kitus 800 gauni iš nuomos, jei butas geresnis Su sąlygą jei prieš tai Vilniuje gavai 1500 Eu. Jei semdavai 3000 ir up, tai tie nuplaukę 800 neįdomu, nes Molėtuose niekas tau nemokės ir 1500. Rašau, tik kad vargu ar tai masinis dalykas, kaip čia bandyta įrodinėt. Pamaininis darbas visokiose Maksimose gerai neapmokamas.

                                  Kur kas masiškenis reikalas tai prirašinėjimai "ant buto", kad vaiką kur prakišt Vilniuje, o nereiktų vest kur į Maišiagalą, kur priklausytų pagal deklaruotą vietą.
                                  Paskutinis taisė hhh; 2022.06.15, 15:20.

                                  Comment


                                    Parašė hhh Rodyti pranešimą
                                    Manau vienetai iš paprastų mirtingujų gali sau leist prabangą laikyt tuščią butą Vilniuje dėl kelių nakvynių. Ypač tokių nuomos kainų fone. Turi butą, gauni ten 1500, o galimai ir mažiau jei batus prekiauji nuo 10.00 iki 10.00. Ir nepasidaryt papildomų eurų iš nuomos? Pasiturintys viskas ok. Aišku, kad tokių kažkiek yra.
                                    Tai kad yra pilna tokių. Gal tik pastaruoju metu staigiai sumažėjo, dėl paaugusių komunalinių ir nuomos kainų.
                                    Prisimenu mūsų laiptinėje vienu metu 4 butai iš 15-os be gyventojų laikinai stovėjo.
                                    Gal kai dar visuotinį NT mokestį įves , tai sumažės ir tokių.

                                    Comment


                                      Parašė Sula Rodyti pranešimą

                                      Tai kad yra pilna tokių. Gal tik pastaruoju metu staigiai sumažėjo, dėl paaugusių komunalinių ir nuomos kainų.
                                      Prisimenu mūsų laiptinėje vienu metu 4 butai iš 15-os be gyventojų laikinai stovėjo.
                                      Gal kai dar visuotinį NT mokestį įves , tai sumažės ir tokių.
                                      Laikinai be gyventojų? Gal gyventojai sėdėdavo Tenerifėj 3 mėn.?

                                      Comment


                                        Parašė hhh Rodyti pranešimą

                                        Laikinai be gyventojų? Gal gyventojai sėdėdavo Tenerifėj 3 mėn.?
                                        Visokių yra situacijų. Viename vaikai pasiėmę ligotą mamą. Kitur šeima išvažiavusi laikinai į Angliją (tai realiai 10 mėn. nebuna!). Trečias palikimo vaikai nepasidalina. Kitame studentas gyvena, tėvų nupirktame bute, bet daugiau kaip pusę metų nesirodo. Ir t.t. ir pan. Lazdynai...

                                        Comment


                                          Parašė hhh Rodyti pranešimą

                                          Laikinai be gyventojų? Gal gyventojai sėdėdavo Tenerifėj 3 mėn.?
                                          mano kaimynė Vilniuje paskutinius 15 metų pasirodo bute kas pusmetį, pažiūrėti ar viskas tvarkoj, o gal šeip reikalų Vilniuje atsiranda.
                                          Pirko dukrai, ta pagyvenus porą metų ištekėjo už užsieniečio ir išvažiavo. Kodėl nenuomoja, nežinau.
                                          -

                                          Comment

                                          Working...
                                          X