Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Neramumai islamo pasaulyje (AF, SY, IQ, EG, LY, TN, DZ, MA, YE, BH, ...)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
    Kad nieko čia nėra, ir Trumpas man labiau nepatinka negu patinka, nesu nei antitrumpistų, nei trumpistų sektoje.
    Kaip jau ne kartą sakiau - gerus darbus approvinu, blogus - ne. Irano puolimas su Izraeliu yra geras darbas.

Comment

Tomai, tave tikrai taip trigeriną pasakymas 'jei pakilusios naftos kainos išsilaikys ilgesnį laiką - iš to laimės Putinas', kad turbūt tai bus tavo naujas 'bajeris'? Tavo 'bajeriai' visada juokingi buvo, gerai bent tiek, kad to nemėgini kažkokiais racionaliais argumentais paneigti, išvis juokingai gautųs.
      Mano golfas nedaug ryja, o ir šiaip pastaruoju metu dedaug važinėju, tai beveik px man ta naftos kaina.
      It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Nemanau, kad kažkam labai įdomu kokia mašina ir kiek tu važinėji. Kalba ėjo ne apie tave, o apie karą Irane, naftos kainas ir kiek jos svarbios ne tau, o Putinui.

Comment

Abu Dabis pradeda atidarinėti skrydžius

https://www.euronews.com/2026/03/02/...from-abu-dhabi

Comment

Nemanau, kad kažkam labai įdomu kokia mašina ir kiek tu važinėji. Kalba ėjo ne apie tave, o apie karą Irane, naftos kainas ir kiek jos svarbios ne tau, o Putinui.
            Kaip ir sakiau - ar naftos kaina kyla, ar krenta - iš to nauda tik Putinui.
            It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Parašė tajus2 Rodyti pranešimą
              Visgi, Libijos ir Irako pavyzdžiai man labiau sako, kad pradėjus karą, tai apsiraminimo tikėtis neverta. Jei pasiseks, tai pasikeis režimas Irane, tačiau "apsiraminimas" turbūt negresia jokiame realiame scenarijuje.
              Libijos ir Irako diktatoriai savo baigiamosiose fazėse (nemaišyti su jaunystėm kur abu pavarydavo) patys buvo šiokie tokie stabilumo garantai prilaikantys už vadelių jaunimą. Irano atveju jie dabar ir yra tie labiausiai pasileidę plaukus visam regione.

Be to, tiek Libija, tiek Irakas prie diktatorių buvo ganėtinai pasaulietiški, o vėliau įsigalėjo islamistai. Iranas šiuo metu yra islamistinėj fazėj. Ir nu niekaip netikiu, kad ajatolas gali pakeisti koks nors dar labiau islamistiškesnis režimas

Ir kitas dalykas - bent man toks įspūdis, kad Irano visuomenė ryškiai brandesnė už Libijos. Už Irako irgi. Nors gal čia tik mano subjektyvumas.

Comment

Working...
              X