Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Neramumai islamo pasaulyje (AF, SY, IQ, EG, LY, TN, DZ, MA, YE, BH, ...)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Dundorfas Rodyti pranešimą

Na Portnikovas turi kartais sužvaigdėjimo problemų, bet palyginus su to terminalo žurnalisto nukrypimais tai kapeikos ir analizė Portnikovo tiek sovietinės erdvės, tiek pasaulinės biškį ne tai, kad aukštais .. ne ta lyga. Dar Terminalas yra kraštutinės dešinės, bent jau pagrindinis veikėjas ir neslepia to, bei jis nebais tinka eteriui PMS`inis visas. TY žiūrovai turi susitaikyti ir kentėti. Sėkmės jiems.
    Kurioje čia vietoje jis taip sakė? Atsinenu jis sakė. kad yta dešinės, bet neatsimenu, kad sakė kraštutinės.
    Ar čia iš tų teiginių, kad visi kas ne kairė yra kraštutinė dešinė?
    Taip pat aysimenu vienas iš jų yra sakęs, kad yra labiau iš kitos pusės
    Paskutinis taisė Gator; Vakar, 15:31.

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą

Kurioi čia vietoje jis taip sakė? Atsinenu jis sakė. kad yta dešinės, bet neatsimenu, kad sakė kraštutinės.
      Ar čia iš tų teiginių, kad visi kas ne kairė yra kraštutinė dešinė?
      Taip pat aysimenu vienas iš jų yra sakęs, kad yra labiau iš kitos pusės
      Jis yra pavadines JD Vencą centristu ir dаug tokių perliukų.

Comment

Panašu, kad B-1 ilgai nestovės UK bazėje

Click image for larger version

Name:	Screenshot.jpg
Views:	212
Size:	98,1 kB
ID:	2244674
        Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
        Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Na Portnikovas turi kartais sužvaigdėjimo problemų, bet palyginus su to terminalo žurnalisto nukrypimais tai kapeikos ir analizė Portnikovo tiek sovietinės erdvės, tiek pasaulinės biškį ne tai, kad aukštais .. ne ta lyga. Dar Terminalas yra kraštutinės dešinės, bent jau pagrindinis veikėjas ir neslepia to, bei jis nebais tinka eteriui PMS`inis visas. TY žiūrovai turi susitaikyti ir kentėti. Sėkmės jiems.
          jei terminalas yra kraštutinė dešinė, tada jus esta "glušas leftistas", tai ties to galima ir baigti diskusija , kitų atveju jegu 10 minučių klausyti jums apie Kiseliovo giminaičių nuotykius per Stalino laidotuvės Kijeve, temoje apie Irana jums ok, tai klausykit, Terminale pavyzdžiui žmogus 10min aiškino kaip laivų draudimas veikia, kai to tarpu Portnikovas trimis žodžiais pasakė cituojų "pabrango ir tapo auksiniais reisai" visa analizė klausimo.
          Paskutinis taisė Stadionas; Vakar, 15:45.

Comment

Parašė Stadionas Rodyti pranešimą

jei terminalas yra kraštutinė dešinė, tada jus esta "glušas leftistas", tai ties to galima ir baigti diskusija , kitų atveju jegu 10 minučių klausyti jums apie Kiseliovo giminaičių nuotykius per Stalino laidotuvės Kijeve, temoje apie Irana jums ok, tai klausykit, Terminale pavyzdžiui žmogus 10 aiškino kaip laivų draudimas veikia, kai to tarpu Portnikovas dviem žodžiais pasakė cituojų "pabrango ir tapo auksiniais reisai" visa analizė klausimo.

Pabaigoje šio epizodo jie paaiškino, kad ne šiaip ateina pa3.14zdelinti bet sutaria dėl kitos temos ir pasiruošia pasidalinę.
            Ir normalus manau konkretus paaiškinimas apie laivų draudimus, kur, kas tikrai ne iš lempos, o ne apie Stalino laidotuves. Jo, aukštas lygis.
            Paskutinis taisė Arunasx; Vakar, 15:23.
            Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
            Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Jis yra pavadines JD Vencą centristu ir dаug tokių perliukų.
              Buvau supratęs tavo pranešimą, kad jis pats save tokiu įvardijo, pasirodo tu čia taip nusprendei. Skirtingi dalykai.

Comment

jei terminalas yra kraštutinė dešinė, tada jus esta "glušas leftistas", tai ties to galima ir baigti diskusija , kitų atveju jegu 10 minučių klausyti jums apie Kiseliovo giminaičių nuotykius per Stalino laidotuvės Kijeve, temoje apie Irana jums ok, tai klausykit, Terminale pavyzdžiui žmogus 10min aiškino kaip laivų draudimas veikia, kai to tarpu Portnikovas dviem žodžiais pasakė cituojų "pabrango ir tapo auksiniais reisai" visa analizė klausimo.
                Gali išvesti tam tikras paraleles, kaip veikia Irano režimas, kai kurie pvz labai įdomūs Kisiliovo atsiminimai apie tai kaip jis išklausė Irano pasiuntinio moralo ir kaip po to atbėgęs vertėjas sakė, kad iš tikro pasiutiniui labai patiko tie reportažai iš Irano, ty paralelės su sovoku, bei dabar su amerikonais irgi gali panašiai bendrauti, bet tai dar nereiškia, kad pavyks palaužti režimą, nors gali atrodyti vat vat jau linksta.
                Dabar Potinikovo geriausios įžvalgos "И Грянул Грэм" su tuo latvių rusų žurnalistu.
                O šiap daug maž kaip veikia laivų draudimas ir taip žinau, ne pirma krizė Persijos įlankoje bei kažkiek domiuosi ir laivyba pvz visa vidinė virtuvė ukrainietis kapitonas iš Marijapolio https://www.youtube.com/@CaptainTymur

Comment

Buvau supratęs tavo pranešimą, kad jis pats save tokiu įvardijo, pasirodo tu čia taip nusprendei. Skirtingi dalykai.
                  TY 1 iš Terminalo teigė kad JD Vence yra centristas. Ar tu manai, kad JD Vence yra centristas? Čia aišku ką laikyti centriniu atskaitos tašku.

Comment

Gali išvesti tam tikras paraleles, kaip veikia Irano režimas, kai kurie pvz labai įdomūs Kisiliovo atsiminimai apie tai kaip jis išklausė Irano pasiuntinio moralo ir kaip po to atbėgęs vertėjas sakė, kad iš tikro pasiutiniui labai patiko tie reportažai iš Irano, ty paralelės su sovoku, bei dabar su amerikonais irgi gali panašiai bendrauti, bet tai dar nereiškia, kad pavyks palaužti režimą, nors gali atrodyti vat vat jau linksta.
                    Dabar Potinikovo geriausios įžvalgos "И Грянул Грэм" su tuo latvių rusų žurnalistu.
                    O šiap daug maž kaip veikia laivų draudimas ir taip žinau, ne pirma krizė Persijos įlankoje bei kažkiek domiuosi ir laivyba pvz visa vidinė virtuvė ukrainietis kapitonas iš Marijapolio https://www.youtube.com/@CaptainTymur
                    čia ne paraleles, o Raudonos mašinos efektas (red car effect), realiai šis epizodas yra puikus pavyzdys "filerio", kuri daro visokio plauko influenceriai, kurie turi viena kažkokį topica kuris yra jų varomoji jėga, bet po kurio laiko esant poreikiui turiniui, jie pradeda lįst į ne savo išmanymo zoną, tada gaunasi arba nusišnekėjimas arba toks minčių kratinys iš bendro žinojimo (mano dėstytojo, mano apsilankymas ambasadoje, Stalino mintys, it t.t.). Realiai tas video jokios pridėtinės vertes neturi, Irano Wikipedijos puslapį paskaityt yra naudingiau. Dėl laivų tai jus tarkim domitės tai, ok bet pavyzdžiui aš ne, ir man terminalo video buvo naudingesnis vien dėl to (nekalbant apie kitus klausimus).

Comment

TY 1 iš Terminalo teigė kad JD Vence yra centristas. Ar tu manai, kad JD Vence yra centristas? Čia aišku ką laikyti centriniu atskaitos tašku.
                      Ne apie tai yai mano mintis. Aš sakiau, kad iš pradžių tu nuskambėjai taip lyg jis būtų pasisakęs esąs kraštutinės dešinės žmogus, o pasirodo tėra, kad tu jį įvertinai kaip tokį, o ne jis "neslepia" esąs kraštutinės dešinės.
                      Du skirtingi dalykai.

O atsakant į tavo klausimą - aš nemanau, kad kažkas galimai neteisingai įvertinęs kažkieno (pvz JD) politinį spektrą automatiškai yra kraštutinė dešinė.
                      Gali tieisog suklysti.
                      Nekalbant, kad nežinau viso konteksto kaip ten buvo pasakyta.

Comment

Katkų pavadint "kraštutiniu dešiniuoju" - ką aš žinau. Nesąmonė, švelniai tariant.

Comment

Kadangi man svarbiau ne Ajatolos, o Putino likimas, tai kol kas šio karo kontekste:
                          1. Dėl išaugusios naftos/dujų kainos, atėmus savikainą, Putinas į savo biudžetą pradėjo gauti dvigubai, ar net trigubai daugiau pinigų.
                          2. JAV jau paskelbė, kad kol kas laikinai, mėnesiui, atšaukia Indijai sankcijas Rusijos nafai, o tai reiškia, kad Rusija gali pasipelnyti ne tik iš išaugusių naftos kainų, bet ir padidėjusių eksporto apimčių.
                          3. Kol kas nėra jokių žinių dėl Ukrainai mažinamo oro gynybos raketų tiekimo, bet turbūt mažai abejonių, kad mažinimas vyksta - klausimas tik kokio lygio.
                          4. Įdomi dedatė: FOX reporteris Trumpui uždavė klausimą dėl Rusijos Iranui tiekiamos žvalgybinės informacijos.

Trumpas dėl tokio klausimo labai supyko ir net neatsakinėjo, bet man atrodo klausimas labai įdomus. Dar įdomiau ar dealų meistras nepadarys dealo, kad JAV neteikia Ukrainai žvalgybinės informacijos, o Rusija Iranui. Tokiu atveju Putinas iš šito karo gautų ir pinigų savo karui Ukrainoje finansuoti, ir kartu sumažintų Ukrainos galimybes gintis, visų pirma per oro gynybą, visų antra prarandant JAV žvalgybinę informaciją.

Comment

čia ne paraleles, o Raudonos mašinos efektas (red car effect), realiai šis epizodas yra puikus pavyzdys "filerio", kuri daro visokio plauko influenceriai, kurie turi viena kažkokį topica kuris yra jų varomoji jėga, bet po kurio laiko esant poreikiui turiniui, jie pradeda lįst į ne savo išmanymo zoną, tada gaunasi arba nusišnekėjimas arba toks minčių kratinys iš bendro žinojimo (mano dėstytojo, mano apsilankymas ambasadoje, Stalino mintys, it t.t.). Realiai tas video jokios pridėtinės vertes neturi, Irano Wikipedijos puslapį paskaityt yra naudingiau. Dėl laivų tai jus tarkim domitės tai, ok bet pavyzdžiui aš ne, ir man terminalo video buvo naudingesnis vien dėl to (nekalbant apie kitus klausimus).
                            Na palyginai kur Portnikovas kur LT mėgėjai, ir laikraščių/žiniu (dabar ir youtube video, bet reddito) puikiai Chat GPT ar Gemini daro, bet nusišnekėjimų po 1,5 valandos 10 minučiu sugaiši greičiau mažiau. Propesionalai b...

Comment

Parašė Galys Rodyti pranešimą

Tamsta kiek pematat loginę šitos kampanijos grandinę.

Tarkime šnekant apie Hormūzo saugumą, tai grandinė,mano nuomone, maždaug tokia:

Sunaikini Irano oro gynybą.
                              Tada naikini balistinių raketų, dronų paleidėjus / naikini Irano jūrų laivyną. (kap matom, pirmi du vykdomi maždaug lygiagrečiai)
                              Pasiekus pilną oro kontrolę gali pradėti valyti pakrantes ir aplinkines teritorijas nuo visokių pavienių problemų darytojų, tokių kaip priešlaivinių raketų paleidėjai
                              Įsivarai į sąsiaurį karinius laivus, kurie galėtų pradėti lydėti lavus.

Nereikia taip nuvertinti Irano, didžiulė šalis su daug know how, jų balistinių(trumpo/vidutinio nuotolio) raketų pajėgumai apskritai panašūs į Rusijos prieš 2022 metus.

Tai ką daro JAV su Izraeliu tai čia yra wow, ir būtent tai yra šiolaikinis karas ir gal kiek per anksti po savaitės jau norėti, kad tokia šalis kaip Iranas būtų suraitytą į ragą.
                              Na, yra logikos tokioje įvykių eigoje kaip jūs nupasakojote, tikiuosi būtent taip ir bus. Visgi lieka daug nežinomųjų ar pavyks toks planas šioje situacijoje ir tai išduoda naftos kaina. Džiaugiuosi, kad nesu naftos užpirkėjas gamyklai ir man nereikia šiuo metu priimti sprendimo ar jau dabar pirkti naftą ar dar palaukti.

Labai laukiu žinios, kad Hormūzo sąsiauris pajudėjo, tai praktiškai vienintelė mane dominanti žinia šiuo metu šitam kare.

Comment

Na palyginai kur Portnikovas kur LT mėgėjai, ir laikraščių/žiniu (dabar ir youtube video, bet reddito) puikiai Chat GPT ar Gemini daro, bet nusišnekėjimų po 1,5 valandos 10 minučiu sugaiši greičiau mažiau. Propesionalai b...
                                šiaip Katkus būtent puikiai tą ir supranta.
                                „Repsense“ gavo 2 mln. Eur investiciją, spartina plėtrą Europoje

Plačiau: https://www.vz.lt/inovacijos/2025/12...uropoje-578126

šiaip dėl jūsų Daningas Kriugerio lygio matyt ginčytis nebeverta, tiesiog prašymas kita kart kai kelsit nuorodas bent keliasi sakiniais parašykit, kad žinotume apie koki sovietyno periodą potkaste yra diskutuojama.

Comment

šiaip Katkus būtent puikiai tą ir supranta.
                                  „Repsense“ gavo 2 mln. Eur investiciją, spartina plėtrą Europoje

Plačiau: https://www.vz.lt/inovacijos/2025/12...uropoje-578126

šiaip dėl jūsų Daningas Kriugerio lygio matyt ginčytis nebeverta, tiesiog prašymas kita kart kai kelsit nuorodas bent keliasi sakiniais parašykit, kad žinotume apie koki sovietyno periodą potkaste yra diskutuojama.
                                  Tai Elono Musko gali pasiklausyti jis daugiau startupų ikūręs ir pinigų gavęs, bet nebais malonu ar įdomu Elono klausytis, bet žmonės klauso einatys šalia ar norintys eiti šalia, labai idėmiai klauso.

Comment

Jei putinas nevadina savęs uzurpatorium ir fašistu, tai viskas OK?
                                    -

Comment

Tai Katkus vis tik "kraštutinis dešinysis"? Tau viskas gerai?

Comment

Parašė gerietis Rodyti pranešimą

Jei putinas nevadina savęs uzurpatorium ir fašistu, tai viskas OK?
                                        Ką? Ne į temą palyginimas.
                                        Aš sakiau, kad jo pranešimas skambejo taip lyg jis teigė, kad Katkus neslepia esąs kraštutinės dešinės (tai yra pats pasisako tokiu esantis)
                                        Į temą būtų analogija jei jis sakytų - Putinas neslepia esąs uzurpatorius ir fašistas. Tai būtų neteisingas teiginys, nes Putinas tokiu nepasisako esąs.
                                        Nereiškia, kad nėra.
                                        Neteisingunas ne buvime tokiu, o pasisakyme (neslėpimu) esant tokiu.
                                        Paskutinis taisė Gator; Vakar, 20:06.

Comment

vargšas našlaitis ajatolos sūnus atakos metu sužeistas. Tegul greičiau jis nukeliauja pas 40 nekaltų mergelių

Comment

Working...
                                          X