Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Politika

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė digital Rodyti pranešimą
    Kodėl klausi?
    Bandau suprasti tavo logiką, nes kai sakai, kad gerai draugauti su Putino interesų stūmikais ir draugeliais, tai smalsu, pagal kokius kriterijus atsirenki. Kodėl, pavyzdžiui, gerai draugauti su Vietnamo komunistais (G. Landsbergis Vietname: geografiniai atstumai neturi reikšmės, kai sutinki atsakingą ir patikimą partnerį), bet ne su kitais? Na kažkokie bendri principai ir kriterijai turi būti, ar tiesiog šiaip iš lempos viskas?

Comment

Tau nepavyks; bet jei rimtai, tai aišku AFD nepalaikau, kas pas juos susiję su putinu, bet palaikau, kur jie už atomines elektrines ir pan. Todėl ir sakau, kad labai gerai, kad kažkas iš Lietuvos su jais bendrauja (o ne tik Žemaitaitis kaip Jonukas norėtų).

Comment

Tau nepavyks; bet jei rimtai, tai aišku AFD nepalaikau, kas pas juos susiję su putinu, bet palaikau, kur jie už atomines elektrines ir pan. Todėl ir sakau, kad labai gerai, kad kažkas iš Lietuvos su jais bendarauja (o ne tik Žemaitaitis kaip Jonukas norėtų).
        Kada kur nors sakiau ką nors apie Žeimaitaitį ar ko iš jo norėčiau? Kam tas tuščias ad hominem apie kažką, ko niekada niekur jokia forma nesu sakęs ar net daręs užuominų?

O su "patikimais partneriais" Vietname reikia bendradarbiauti, kaip sakė G. Landsbergis?

Comment

Kažką sakei, bet dabar neieškosiu, tai sorry, atsiprašau, jei įžeidžiau.

Comment

Kažką sakei, bet dabar neieškosiu, tai sorry, atsiprašau, jei įžeidžiau.
            Paieškok arba, geriau, baik tokius dalykus rašinėti be priežasties. Nes vis mėgsti man primesti kažką apie Žemaitaitį ar panašius dalykus, kurių nesu nei kaip nors minėjęs, nei aptarinėjęs. Tai įdomu, kodėl, nes aš apie jį nei kalbu nei man jis įdomus. Juk jei pradėsiu tau primetinėti panašiu stilium, pavyzdžiui, apie Paksą ar dar kokį nors random politiką, būtų nei šis, nei tas, ar ne? Gal dėl to geriau taip nedaryti?

Comment

Kad pats sakei, kad Žemaitaitis zjbs - ne?

Comment

Kad pats sakei, kad Žemaitaitis zjbs - ne?
                Kada? Kur?

Comment

O tai ko Arunasx vis parinasi dėl to - veltui? Tamsta nepalaikai Žemaitaičio?

Comment

O tai ko Arunasx vis parinasi dėl to - veltui? Tamsta nepalaikai Žemaitaičio?
                    Taip, nes tikriausiai Arunasx neturi ką pasakyti ir nusprendė, kad geriausia diskusijų taktika yra kabinėjimasis, tyčiojimasis ir šmeižimas. Kas, šiaip, yra labai žemas lygis. Tai dėl to galėtum jo ir paklausti, kad parodytų, kur aš ką nors sakiau apie Žemaitaitį, nekalbant, kad būčiau aiškinęs, kad jis man pro kur nors patinka

Comment

Na bet aš irgi pamenu, kad buvo dėl ko.

Comment

Na bet aš irgi pamenu, kad buvo dėl ko.
                        Tokiu atveju reiškia, kad atmintis apgauna, nes niekada niekur nesu sakęs, kad man patinka Žemaitaitis. Na nes man jis nepatinka ir niekada nepatiko

Pavyzdžiui, G. Landsbergis kažkada patiko, bet nustojo patikti ir nebepatinka. Su Žemaitaičiu gerokai paprasčiau.

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą

Kai red flagas būna vienas, galima nurašyti jaunystėms-durnystėms, bet kai tie red flagai eina stabiliai vienas po kito per daugelį metų, tai reiktų labai atsargiai vertinti tokio politiko intencijas valstybės interesų atžvilgiu.
                          Geri tavo standartai, kai Kasčiūno jaunystės durnumai yra red flagai, o už korupciją teistas, verslo varkes einant PM pareigas sukantis čiūvakas - ne

Comment

Parašė Ignalina Rodyti pranešimą

Geri tavo standartai, kai Kasčiūno jaunystės durnumai yra red flagai, o už korupciją teistas, verslo varkes einant PM pareigas sukantis čiūvakas - ne
                            Na kam atskirti tik jaunystės (Protestų prieš ES, buvomo Murzininku ir neonaciu) kvailystes? Kaip su vėlesnio amžiaus (MG Baltic, AFD) kvailystėmis?

O varkes darantys politikai, žinoma, kad yra red flagas. Dėl to minimas politikas ir nebėra PM ir, tikėtina, nebebus politikas.

Comment

O koks tamstos dabar politikas su ateitim?

Comment

čia jau reikia kelti archyvus, nes ir aš pamenu, kad Žemaitaitis labiau patiko nei nepatiko. Ta prasme jei 50/50 neutralu, tai pas tave bent 60/40 buvo už jį nei prieš. Aišku su vos 60/40 balansu tai gali legaliai sakyti, kad "niekada nepatiko"... Tiesiog ir ne nepatiko.

Comment

O koks tamstos dabar politikas su ateitim?
                                  Lietuvoje dabar su tokiais labai sunku. Artėjant rinkimams teks apsispręsti, už ką balsuoti, bet labai maža tikimybė, kad tai bus Kasčiūnas. Priklausys nuo viešų kalbų, požiūrio į man aktualius dalykus ir rinkiminių programų.

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą
                                    čia jau reikia kelti archyvus, nes ir aš pamenu, kad Žemaitaitis labiau patiko nei nepatiko. Ta prasme jei 50/50 neutralu, tai pas tave bent 60/40 buvo už jį nei prieš. Aišku su vos 60/40 balansu tai gali legaliai sakyti, kad "niekada nepatiko"... Tiesiog ir ne nepatiko.
                                    Kadangi Žemaitaitis man niekada nepatiko ir niekada nieko panašaus nesu gyvenime kur nors kam nors kokia nors forma sakęs, tai kad tokius dalykus "pameni" ar kokius archyvus kelsi, turbūt nelabai turi reikšmės ar ne? Kadangi apie Žemaitaitį apskritai praktiškai nieko nesu sakęs, tai keista, kaip gali apskritai kažką apie tai prisiminti.

Tas pats galioja ir tau digital . Nemanai, kad būtų garbinga iš tavo pusės kažkaip pagrįsti tokius aiškinimus? Surask pavyzdžių, kur aš sakiau, kad man patinka Žemaitaitis ar kad aš jį palaikau. Nes juk būtų negražu tiesiog imti ir lygioje vietoje šmeižti žmones be aiškios priežasties, vien todėl, kad su jais dėl kažko nesutinki?
                                    Paskutinis taisė John; Vakar, 22:41.

Comment

Na aš irgi prisimenu, ir manau esu ne vienas.

Comment

Na aš irgi prisimenu, ir manau esu ne vienas.
                                        Negali realiai prisiminti, ko niekada nebuvo. Bet gali elgtis garbingai ir surasti bei pagrįsti. Na arba atsiprašyti už šmeižimą. Nes teiginiai buvo padaryti ir vien "aš taip prisimenu" ar "man taip atrodo" nėra good enough, nemanai? Kas jei aš "prisiminsiu" panašių dalykų apie tave, bet negalėsiu to kaip nors pagrįsti?

Comment

Na bet gi matai kad aš ne vienas čia prisiknisau. Tai gal vis tik kažkas buvo?

Comment

Working...
                                          X