Parašė rat
Rodyti pranešimą
Oi kad tik ją paskirtų, kad tik ją paskirtų 

.
.
Ir koks gi jos tas poziuris i viska?
O sitame straipsnyje jos issakytos mintys ir poziuris tiesa sakant sutapo su manuoju.
Kiekviena karta kai as nusprendziu visgi paskaitinet "Ka Lietuva galvoja", tai issigastu negi tiek debilu ant sito krasto. Na, bet as visgi tikiuosi, kad jie neatspingi visos Lietuvos ir kad dauguma protaujanciu asmenybiu neturi laiko rasineti ten komentarus, arba juos raso kituose vietose (tokiuose kaip si).
Ir koks gi jos tas poziuris i viska?
O sitame straipsnyje jos issakytos mintys ir poziuris tiesa sakant sutapo su manuoju.
Kiekviena karta kai as nusprendziu visgi paskaitinet "Ka Lietuva galvoja", tai issigastu negi tiek debilu ant sito krasto. Na, bet as visgi tikiuosi, kad jie neatspingi visos Lietuvos ir kad dauguma protaujanciu asmenybiu neturi laiko rasineti ten komentarus, arba juos raso kituose vietose (tokiuose kaip si).
.
.
Jeigu tu bandysi sakyti, kad ji neigiamai ziuri i seimas, tai prasau nurodyti saltini
Jeigu tu bandysi sakyti, kad ji neigiamai ziuri i seimas, tai prasau nurodyti saltini
?
.Nenoriu, kad ji būtų ministre.
Ir visgi niekur nepastebejau jos kazkokio neigiamo poziurio i normalia seima. Ir zinoma jai pritariu visais jos issakytais klausimais. Jinai yra bene vienintele politike, kuri nebijo didziosios Lietuviu tautos sovietinio mastymo runkeliu mases, kurie visgi irgi yra rinkejai. Pasiskaityk tu delfi komentarus ir pagalvok koks turi buti politikas, kad itikti daugumai Lietuvos zmoniu. Galima sakyti, kad tai yra tradicinis lietuviskas mastymas, vertybes blah blah. Bet as jau geriau remsiuos issivysciusio, pazangaus ir civilizuoto pasaulio mastymu ir didziuosiuos ja, kad nebijo buti civilizuota.

.Aš tiesiog esu už normalumą visomis prasmėmis ir tiek
.O, kad Bažnyčia, daugelio žmonių autoritetas yra prieš tas tavo "mažumas", laikau sveikintinu dalyku - Bažnyčia privalo kovoti už savo idelus ir neleisti plisti naujoms gresmėms - GMO, abortams, eutonazijai, kamieninėms ląstelėms ir pan.Bet aš taip manu, ne todėl, kad kažkas kažkur pasakė, o todėl, kad šiaip taip manau
.
?
.

.Aš tikrai esu už normalumą ir čia nieko juokingo.Ką laikai "švietimu" ?Manau, kad reikia ne "toleranciją" diegti, o pilietiškumą ugdyti.Neleisti visuomenei degraduoti ir pavirsti abejingųjų banda.
.
.Ką tu laikai pažanga ?Kas yra "neiškraipant faktų" ?
.Ką tu laikai pažanga ?Kas yra "neiškraipant faktų" ?
?O tas tavo "realiai" yar labai abejotinas
?
.
Comment