Sweiki sumaniau sukurti tema apie vogtus ar atemamus telefonus.Ar jums buvo kas nors nutike ar kas panasaus ?
As vakar pamečiau
As vakar pamečiau
Ir man taip yra nutikę. Kažkada (kažkur apie 5 klasę) man einant į kašės trefkę, į ąžuolyno vid. mokyklą, man paskambino nežinomas numeris (šitas faktas mane labiausiai sunervino - reiškia prisidėjo kažkas iš savų), aš išsitraukiau telefoną... bum smūgis į galvą, su flakonėliu kažko į akis ir čiau ba ba.. Tai buvo 3310, kai jis dar buvo gana padorus telefonas
o 6230 praeitais metais praradau megoje - persirengimo kabinoje palikau striukę su telefonu kišenėj, nuėjau paieškoti dar rūbų.. baigęs shopintis žiūriu... kažko trūksta... šitoj sritį aš didelis nevykėlis
einu su klasioku namo - rotušės aikšte.. kažkas guli ant žemės taip už kokios 10m nuo mūsų. kažkoks bičiukas pamatė, nuvarė pakėlė, tada mes irgi atreipėm dėmesį, nuėjom pažiūrėt ką žmogus rado. Ogi mobą, 3250 atrodo.. tas draugas, greitos reakcijos, sako: o mano telefą radai, dėkui.. tam neliko nieko kito kaip atiduot. Linksma buvo, ėjom atšvęst
Bet pasidrovėjau ir nepaklausiau.

). Vagis, ko gero, buvo tikras profas, nes mobilus buvo priekineje baltiniu kiseneje, o prie viso to buvau ir su striuke 

). Ir tai ne Brixton'e ar Peckhame, o Kensington&Chelsea! Visgi nesusigundziau
). Ir tai ne Brixton'e ar Peckhame, o Kensington&Chelsea! Visgi nesusigundziau 
.
.
Comment