Ačiū 
Ta proga, kad Apple atnaujina MacBook seriją, savąjį įsigijau už 1100Lt pigiau, prieš tai buvus kaina 4500Lt, o mokėjau 3400Lt.
Aišku galvojau palaukt ir įsigyt naujesnio modelio, bet atnaujinimai jau neypatingai žymūs ir už sumokėtą sumą geresnis Macas vis tiek neišeitų.

Ta proga, kad Apple atnaujina MacBook seriją, savąjį įsigijau už 1100Lt pigiau, prieš tai buvus kaina 4500Lt, o mokėjau 3400Lt.
Aišku galvojau palaukt ir įsigyt naujesnio modelio, bet atnaujinimai jau neypatingai žymūs ir už sumokėtą sumą geresnis Macas vis tiek neišeitų.

nebent tik pin-ponga zaidi, man su 2GB it 8600gt koki nors rimtesni objekta su autocadu kuriant luzineja, apie rimtesnes programas net nesneku...

ir su unix teko padirbeti ir su macu ir jis man nepatiko... tai osas labai ribotu poreikiu zmonems. antra: apple labai graziai groja marketingu ir sugeba parodyti koks geras ju produktas, bet nesneka apie trukumus... kuriu jei pradetumem skaiciuoti rastumem nemazai
Nebent tie riboti poreikiai būtų susiję su polinkiu į kompiuterinius žaidimus
Dar keista girdėt tokį dalyką, kad tam tikros bendrovės rinkodara turėtų būti paremta ne tik privalumų, bet ir trūkumų vardijimu (kur tai girdėta?!) ir apskritai, bent man nelabai suprantama, kodėl kažkas turėtų būti peikiamas dėl tobulos rinkodaros?
Comment