kaip mano brolis sakė - baigėsi turkijos bonusai

Galėtum duoti pavyzdžių, būtų įdomu.
Juk pvz. čempionų lygoje irgi nežaidžiama ir net neįsivaizduoju, kaip taip galėtų būti.
Galėtų Kesminas komentuoti visas rungtynes arba Donskis, kaip preitam čempionate
Galėtum duoti pavyzdžių, būtų įdomu.
Pvz. jis isvardina aceit Prancuzijos futbolininkus, ir tada pristato kita komanda ir vel sako - Prancuzai, ir tada isvardina tikruosius prancuzus. Arba prancuzai zaide su rumunais, su olandais ir su prancuzais. Ir t.t.. Kruva panasiu pavyzdziu. Ir siaip daug buku pasisakymu.
Juk pvz. čempionų lygoje irgi nežaidžiama ir net neįsivaizduoju, kaip taip galėtų būti.
Galėtų Kesminas komentuoti visas rungtynes arba Donskis, kaip preitam čempionate
Bet va jų mentelitetas man nepatinka nors tu ką...
. Gerai, kad ne Ispanija su Rusija, o tai būtų buvę dar
. Bet ryt tai jau eisim palaikyt Ispanijos

. Ir vienas klausimas tau, iš kur tamsta taip puikiai mokat lietuvių kalbą? 
Ir dėkoju už kalbos mokėjimo pagyrą, bet manau, kad taip gerai išvis nekalbu.
), o vėliau nutariau išties pradėti lietuvių kalbos mokslą. Suradau puikų internetinį žodyną www.lietpol.pl, o toliau nusipirkau Onos Vaičiulytės-Romančuk "Lietuvių kalbos gramatiką" (pirma lietuvių kalbos gramatika išleista lenkiškai - leid. Ex Libris, Varšuva 2006). Na, ir taip mokausi. Šiame forume užsiregistravau apskritai irgi kalbos tobulinimui (žinoma, kad kalbų moksle geriausia praktika yra pašnekesys su "native speakeriais"). Bet ne tiktai todėl, forumo tematika man labai įdomi, lenkiškame Skyscrapers forume aš irgi užsiregistruotas 
, bet norėjau viską gerai išaiškinti...
Comment