Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Euro 2008

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
    Kazkas smarkiai prisvaigo noredamas isgalvot dramatiska istorija.
    Taip buvo tik vieninteli karta - 2002m. Pasaulio cempionate, kai Ispanija pralaimejo ketvirtfinaly po baudiniu korejieciams birzelio 22 d.. O 2004 Europos cempionate ispanai net neisejo is grupes, 2006 pasaulio cempionate birzelio 22 d. jie is vis nezaide, o pralaimejo jie birzelio 27 d., ir be baudiniu, ir ne ketvirtfinaly, o astunfinaly prancuzams 1:3.
    Taip, kad nusisneketa ziauriai.
    Man ir pačiam labai neįtikėtini tokie sutapimai pasirodė, bet patikėjau .

    Comment


      Pasiknises senesniuose metuose, radau, kad ispanai dar birzelio 22 praleimejo ketvirtfinaly po baudiniu 1996 metu Europos cempionate anglams. Bet tada tai tik 2 tokie sutapimai, ir ne paskutiniu 3 cempionatu.

      Comment


        Turkijoje esančiame Gaziantepo mieste, futbolo sirgaliams švenčiant Turkijos futbolo rinktinės pergalę prieš Kroatiją futbolo čempionato „Euro-2008“ ketvirtfinalyje, nuo pergalingų šūvių žuvo vienas žmogus, o 20 - buvo sužeisti, praneša naujienų agentūra „RIA Novosti“.
        Vardan jų pačių gerovės, linkiu jiems čempionato nelaimėti

        Parašė bronius Rodyti pranešimą
        to somis: neduok Dieve tokios tragedijos...
        Sergant už futbolą nebūtina jausti antipatijos kitoms sporto šakoms.
        Paskutinis taisė ; 2008.06.22, 17:08.
        Įžvalgos.lt - FB - G+

        Comment


          Klysti, jei manai, kad vokietijos rinktinė nėra grupės lyderė.
          pries prasidedant visam futbolo spektakliui, manau mes visi zinojome kas yra laikomi lyderiais grupeje (tas, pasimato net ir sitam musu balsavime). Matai, ir tai ne tik Vokietija. Kaip jau supratai, as kalbejau apie tai kas yra matoma dabar.

          Comment


            labai patiko, vienas berods delfio komentaras: tik Vermachtas gali isgelbeti Europa


            Sekmes ispanams, tikiuosi pagaliau laimes Europos cempionata, stebint paskutiniu metu ispanu zaidima, be jokiu abejoniu, siuo metu stipriausia komanda Europoje. Tad, tikiuosi fortuna neatsuks nugaros.

            Viva España

            Comment


              Sergant už futbolą nebūtina jausti antipatijos kitoms sporto šakoms.
              - Nejaučiu. Kašis man nulio vietoje. Kaip koks biatlonas ar gimnastika.. Bet jei Europoje staiga gimnastika ar kašis taptų populiaresni nei futbolas, šį regioną ištiktų krizė, tolygi benzino kainų šuoliui.

              Comment


                Pagaliau laimėjo tie už kuriuos sirgau
                You've got one life! Live it!

                Comment


                  Kai paaiškėjo, kad prireiks baudinių, tikrai pagalvojau, kad va italams pasiseks, tačiau taip neatsitiko, puiku . Tikiuosi ispanai rusus dar kartą į vietą pastatys ir keliaus į finalą, kur susitiks su vokiečiais .

                  Comment


                    Parašė bronius Rodyti pranešimą
                    - Nejaučiu. Kašis man nulio vietoje. Kaip koks biatlonas ar gimnastika..
                    Kam kašis“, kam fūlė , kam dar kas nors.

                    Bet jei Europoje staiga <...> kašis taptų populiaresni nei futbolas, šį regioną ištiktų krizė, tolygi benzino kainų šuoliui.
                    Lietuvos ši krizė neištiko
                    Įžvalgos.lt - FB - G+

                    Comment


                      Parašė bronius Rodyti pranešimą
                      - Nejaučiu. Kašis man nulio vietoje. Kaip koks biatlonas ar gimnastika.. Bet jei Europoje staiga gimnastika ar kašis taptų populiaresni nei futbolas, šį regioną ištiktų krizė, tolygi benzino kainų šuoliui.
                      Lietuvoj tai skamba kaip anekdotas. Lietuva krepsinyje viena is stipriausiu saliu pasaulyje, kai tuo tarpu futbolas visiskai apgailetino lygio. Bet kiekvienam savo...

                      Comment


                        Mano prognoze:
                        Finalas Rusija - Turkija per prideta laika apsireiskia Alachas ir Turkai laimi

                        O seip tai Vokietija Ispanija iseina Vokietija
                        I love INNUENDO!

                        Comment


                          o jums nepanasu visos snekos: ispanai stipriausi ir t.t. ar tik ne apie olandus ir portugalus ejo tokios snekos..
                          Neišmeskite spalvų

                          Comment


                            Lietuva krepsinyje viena is stipriausiu saliu pasaulyje, kai tuo tarpu futbolas visiskai apgailetino lygio. Bet kiekvienam savo...
                            - Būtent, nes visų ant vienodo kuntaplio neužtrauksi - visi skirtingi, net lietuviai, kuriems taip mėgsta lipinti "krepšininkų" etiketes... Aš lietuvis, bet man krepšinis neįdomus, net jei jis ir būtų pats pats stipriausias. Futbolas patinka ne dėl pergalių, o dėl pačio žaidimo. Jis man įdomus, kiti žaidimai ir sporto šakos - mažiau ar visai neįdomios. Lygiai taip pat tas apgailėtinas lietuviškas futbolas man nesulyginamai įdomesnis už visas anglų, ispanų, italų, vokiečių lygas kartu sudėjus, nes man jis artimas, o anos - ne. Tik tiek. Jokių asmeniškumų..

                            Lietuvos ši krizė neištiko
                            - Lietuvoj futbolas niekad ir nebuvo populiaresnis už krepšinį. Ir nebus. O lyginti mūsų su visa Europa nevertėtų, mes tesame kažkuris ten nulis po kablelio pagal įtaką. Ir šiaip kažkokie keisti - vien dėl kašio...
                            Paskutinis taisė bronius; 2008.06.23, 00:36. Priežastis: gramatika

                            Comment


                              Parašė bronius Rodyti pranešimą
                              - Būtent, nes visų ant vienodo kuntaplio neužtrauksi - visi skirtingi, net lietuviai, kuriems taip mėgsta lipinti "krepšininkų" etiketes... Aš lietuvis, bet man krepšinis neįdomus, net jei jis ir būtų pats pats stipriausias. Futbolas patinka ne dėl pergalių, o dėl pačio žaidimo. Jis man įdomus, kiti žaidimai ir sporto šakos - mažiau ar visai neįdomios.
                              Žinoma, lietuvis nebūtinai serga krepšiniu.

                              Man pačiam futbolas nėra nulis, jis man įdomus. Vykstant čempionatams sugebu pajusti tą atmosferą, o sausakimši daugiatūkstantinės minios stadionai kelia pasigėrėjimą. Futbolą pradėjau žaisti netgi anksčiau nė krepšinį. Pamenu, kaip vyresnieji suręsdavo vartus iš miške rastų rąstų, o mes, vaikigaliai, laukdavome kol jie baigs žaisti, kad patys galėtume. Tačiau futbolas visada buvo įdomus žaidimas, o krepšiniui jaučiu šį tą daugiau. Tai man šalies identiteto dalis (nors ir ne esminė) ir vien dėl to tam tenka didesnė reikšmė, visiškai nepaisant to, kad laimėjus krepšinio čempionatą, tai būtų pergalė tik N-oje pagal populiarumą pasaulyje sporto šakoje.


                              - Lietuvoj futbolas niekad ir nebuvo populiaresnis už krepšinį ir nebus. O ir lyginti mūsų su visa Europa nevertėtų, mes tesame kažkuris ten nulis po kablelio pagal svorį..
                              Aš sakyčiau, kad sportine prasme esame vienetas, lygus visiems kitiems vienetams. O visos kitos šalys lyginant su Europa taip pat tėra nuliai po kablelio. Sutinku, ne mes diktuojame madas, bet mes neprivalome jų vaikytis (netaikau to tau). O didžiųjų valstybių pergalės dažnai sukelia didesnį ažiotažą, netgi yra tekę girdėti, kaip turnyro organizatoriai nėra suinteresuoti mažųjų sėkme vien dėl ekonominio savo intereso. Nors, kad ir tokia šalis pakovoti gali, puikiai įrodo Kroatija

                              Visgi, dėl to Lietuvos ir Europos sulyginimo, man asmeniškai nėra svarbus likusios Europos požiūris į Lietuvoje populiariausią sporto šaką ir mano akyse Lietuvos krepšinio pergalės dėl to nė kiek nenuvertėja. Bet aš būčiau tik už, jei jų atsirastų ir futbole
                              Įžvalgos.lt - FB - G+

                              Comment


                                Parašė bronius Rodyti pranešimą
                                - .........Futbolas patinka ne dėl pergalių, o dėl pačio žaidimo. Jis man įdomus, kiti žaidimai ir sporto šakos - mažiau ar visai neįdomios. .........
                                kada nors nueikit pažiūrėti moterų žolės riedulio: po aikštę pasilenkusios laksto sportiškos mergičkos su mini sijonėliais, apačioje sėdint labai gerai matosi visų dailūs užpakaliukai.
                                kažkada Vakaro žinios buvo padariusi fotoužpakaliukų reportažą apie žiūrovų "neįvertintą" sporto šaką.

                                be to jos Europoje nėra pačios silpniausios, man rodos kažkada (199x) net bronza yra laimėjusios .
                                Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai

                                Comment


                                  /\ Nu nu... žolės riedulį žiūrėt, tai tas pats kas... net nerandu palyginimo... tarkim tas pats, kas žiūrėt kaip moteriškės sunkumus kilnoja Vat tenisas arba paplūdimio tinklinis kita kalba Bet ne apie tai.

                                  Progų atžvilgiu vakar visai nieko mačas buvo. Turbūt rusai norės revanšo. Ispanams turbūt geriau būtų vėl pirmiems įmušt, nes dar baigs kaip olandai. Kas dėl finalų, tai gerai būtų arba Vokietija - Ispanija, arba Turkija - Rusija Kiti variantai nuliūdintų

                                  Comment


                                    Aš dabar paskaitęs jūsų mintis atsisėdęs truputį pagalvojau ir šį tą sugalvojau . Manau, kad jeigu galėtume palyginti futbolą su krepšiniu vienodomis sąlygomis, Lietuvoje net nebūtų krepšinis populiaresnis už futbolą. Kad ir dabar vykstantis Europos futbolo čempionatas, kurį žiūri, aptarinėja daugybė žmonių. Aš pats pagalvoju apie save ir tikrai nemanau, kad man būtų tiek įdomus koks nors krepšinio čempionatas, jeigu jame nežaistu Lietuva. Nors apskritai mėgstu bet kokį sportą ir krepšinis, kas be ko, yra viena mėgstamiausių sporto šakų, tačiau jokiais būdais negalėčiau pasakyti, kad jausmas žiūrint ne savų komandų žaidimą yra bent panašus į jausmą žiūrint futbolo rungtynes, kuriose žaidžia ne savos komandos. Aš apskritai labai abejoju ar krepšiniui būtų skiriama tiek dėmesio kaip kad dabar vykstančiam futbolo čempionatui, jeigu jame nežaistų Lietuvos rinktinė. Labai tikiuosi, kad vieną dieną sulauksime ir mūsų futbolo šlovės valandos. Manau, kad užtektų patekti į finalinį pasaulio ar Europos čempionatų etapus ar turėti pajėgią komandą Europos mastu, tam kad būtų galima suabejoti ar tikrai krepšinis yra besąlygiškai numeris 1 Lietuvoje .

                                    Comment


                                      samdom ruskiu treneri
                                      Neišmeskite spalvų

                                      Comment


                                        Parašė pauliaK Rodyti pranešimą
                                        Aš dabar paskaitęs jūsų mintis atsisėdęs truputį pagalvojau ir šį tą sugalvojau . Manau, kad jeigu galėtume palyginti futbolą su krepšiniu vienodomis sąlygomis, Lietuvoje net nebūtų krepšinis populiaresnis už futbolą. Kad ir dabar vykstantis Europos futbolo čempionatas, kurį žiūri, aptarinėja daugybė žmonių. Aš pats pagalvoju apie save ir tikrai nemanau, kad man būtų tiek įdomus koks nors krepšinio čempionatas, jeigu jame nežaistu Lietuva. Nors apskritai mėgstu bet kokį sportą ir krepšinis, kas be ko, yra viena mėgstamiausių sporto šakų, tačiau jokiais būdais negalėčiau pasakyti, kad jausmas žiūrint ne savų komandų žaidimą yra bent panašus į jausmą žiūrint futbolo rungtynes, kuriose žaidžia ne savos komandos. Aš apskritai labai abejoju ar krepšiniui būtų skiriama tiek dėmesio kaip kad dabar vykstančiam futbolo čempionatui, jeigu jame nežaistų Lietuvos rinktinė. Labai tikiuosi, kad vieną dieną sulauksime ir mūsų futbolo šlovės valandos. Manau, kad užtektų patekti į finalinį pasaulio ar Europos čempionatų etapus ar turėti pajėgią komandą Europos mastu, tam kad būtų galima suabejoti ar tikrai krepšinis yra besąlygiškai numeris 1 Lietuvoje .
                                        Būtent. Tikrai netikiu, kad visi taip susidomėję žiūrėtų krepšinio rungtynes Olandija - Rusija arba ten kokia Turkija - Kroatija

                                        Comment


                                          Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
                                          Būtent. Tikrai netikiu, kad visi taip susidomėję žiūrėtų krepšinio rungtynes Olandija - Rusija arba ten kokia Turkija - Kroatija
                                          Susidomėjimo koeficientas būtų lygus 0.
                                          Krepšinis LT populiarus ne dėl paties sporto grožio, o tik dėl Lietuvos krepšininkų pasiekimų. Ir jei būsimoji krepšininkų karta staiga nuspręstų tapti ne krepšininkais, o artojais, naujienas iš krepšinio čempionato skaitytumėme laikraščio apačioj, 8 šriftu, kaip dabar apie žolės riedulį (nu tikrai pražiopsota gyvenimo proga su tais užpakaliukais) ar tinklinį.
                                          www.scriptorium.ie

                                          Comment

                                          Working...
                                          X