Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kauno "Žalgiris"

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Užuojauta fananms ir ypač žaidėjams. Gaila, kad LT rinktinės penketas turi atidirbti už visus kai viskas prarasta

    Comment


      Jovaiša: „Zouros ir Grigas yra parsidavėliai“

      „Lietuvoje mes turime daug įdomių dalykų – šou žvaigždes, pedofilus, o dabar ir antikrepšinį. Aišku, reikia Romanovui padėkoti už tai, kad jis išgelbėjo „Žalgirį“, bet jeigu jis reikalauja tokio krepšinio, tai tegul jis vienas jį ir žiūri. Man visiškai nesuprantama iš kur jis randa tiek nesąžiningų trenerių, nes normalus treneris negali taip vadovauti rungtynėms. Treneriai gauna nurodymus demonstruoti visišką antikrepšinį. Kiek galima? Turime tikrai galingą komandą, bet to, ko sovietų laikais nepadarė CSKA su Tarybų sąjunga už nugaros, dabar vienas Romanovas baigia padaryti.

      Nesuprantu, kaip į „Žalgirį“ ateina tokie treneriai – iš pradžių Grigas, dabar graikas Zouros. Jie parsidavę, jiems moka pinigus, o jie dirba ne taip, kaip normalūs treneriai vadovauja rungtynėms. Romanovas atlieka keitimus, jis pats tą pripažino. Ar mums to reikia? Niekas taip nedaro, suraskite bent vieną. Aš jau milijoną kartų sakiau, kad negalima taip dirbtinai traukyti žaidėjų ryšio aikštėje. Tegul Romanovas ateina po darbo ir pusę valandos apšilęs mėto į krepšį. Po to jį reiktų išvaryti, po valandos sugrąžinti ir pasižiūrėtume, kiek jis įmestų. Gal pagaliau reikia ir su juo paeksperimentuoti, kad pajustų ir suprastų ką krepšininkui reiškia pusantros minutės pažaisti ir sėsti ant suolo. Aš visiškai nesuprantu Romanovo tikslo. Jis čia nori auginti jaunus žaidėjus? Browną šiandien labai paaugino? O dabar keičia ir keičia, ūkininkas saują grūdų atsargiau išmeta nei Zourous barsto savo žaidėjus po aikštę. Man trūksta žodžių.

      Palikime Romanovą halėje vieną ir tegul sau žiūri krepšinį, jeigu jam tas krepšininkų progresas toks įdomus. Taip, jis šaunuolis, nes finansiškai išgelbėjo „Žalgirį“, bet tegul daro viską kaip reikia ir bus didvyris, o dabar su savo žaidimo taktika tik tyčiojasi iš visų. Per tuos keitimus net patys žaidėjai nebesisugaudo, praranda nuotaiką ir per mačą tampa apatiški.

      Kai vasarą supirko tokią komandą, maniau, bus gerai. Bet praradome 2-3 pergales per šitas nesąmones. Keliose rungtynėse vos išlindome reguliariajame sezone, o dabar „Top 16“ ir vėl prasideda... Nuvažiavome pas silpnus ispanus ir atrodėme dar silpniau nei jie. Į Kauną atvažiavo išsigandę „Olympiakos“, tai patys pergalę jiems norime atiduoti!

      Po didžiosios pertraukos treneris turbūt jau pats pavargo nuo savo keitimų, gal susipainiojo, gal lapelį pametė ar įsidėjo į kitą kišenę ir neberado. Man gaila „Žalgirio“ chebros, aikštėje jie ardėsi, ardėsi ir nors visi turi teisę suklysti, bet treneriai viską sugadino. Galų gale ne su vaikais žaidžia, ne su Palangos „Nagliu“ ar Prienų „Rūdupiu“.

      Aš nežinau kada baigsis tas cirkas su Romanovu. Gerai Algirdas Brazys anksčiau pasakė, kad „Žalgirį” treniruoti gali tik idiotas. Bet čia ateina tikrai ne idiotai, jie galvą priremia ir galvoja, kad darys viską, ką nori Romanovas. Visi ten Romanovo kišenėje. Butautas anksčiau grįžęs iš rungtynių susiimdavo už galvos ir klausdavo: „Ką aš dariau šiose rungtynėse? Kokių nesąmonių pridariau?“. Mes gi žinome ir Butauto, ir Grigo galimybes, o Zouros nežinau. Jis čia vykdo antipolitiką, tai ką apie jį galima pagalvoti? Ir dar ginasi – viename interviu pasakė, kad jei dažniau keis žaidėjus, jie bus šviežesni. Išėję iš rungtynių šviežesni jie skaniau ir daugiau pavalgys? Reikia išsikrauti tiek, kiek reikia. Juk čia profesionalai žaidžia.

      Pamėginkite pakaitalioti taip kokį LeBroną Jamesą ar Kobe Bryantą, per tokį trūkčiojimą nieko nebeliktų ir iš šitų žaidėjų.

      Tiek Grigas, tiek Zouros tai tvarkingai daro tik todėl, kad jiems mokėtų pinigus ir neturėtų pretenzijų. Viskas! Jie sąžiningi ir patenkinti padaro tai, ko iš jų paprašo. Abu jie daro antikrepšinį. Jeigu jie visi susėstų, kiekvienas iš tų trenerių galėtų pasijuokti kokias čia nesąmones daro. Petrovičių turbūt atleido, nes jis neklausė Romanovo. Su tokia komanda galima nužudyti nors ir Majamio „Heat“, kuri atsidurtų Klivlando „Cavaliers“ vietoje. Dirbtinai galima sulaužyti bet ką.

      Žiūrėkite, kad sirgaliai dar nesugalvotų surengti boikoto, nes komanda to nenorėtų. Nežinau ar tai būtų gerai, manau Romanovas vis tiek užsispirtų. Vis dėlto jei boikotuotų, skandalas būtų labai rimtas, galbūt tai būtų kažkokia išeitis. Man tikrai gaila Kalniečio, Delininkaičio, Pociaus, Jankūno, kurie nors ir turi trūkumų, bet yra geri žaidėjai. Bet jie čia nelaimingi. Krepšininkai būtų laimingi pabėgę iš jo gniaužtų, bet juos varžo kontraktai. O Begičius su agentais išnaudojo progą. Kur Romavovas yra kažką pasiekęs? Futbole? Išvažiavo iš ten, tai žmonės bent atsigavo.

      Jeigu Romanovas nedarys išvadų, praktiškai šitas sezonas nueis velniop, nei jaunimas neužaugs, nei rezultatų bus.“

      Comment


        Ką padarysi, sunkūs laikai - ir treneriams iš kažko gyventi reikia

        Comment


          Komentaras: Zouros nepabūgo permainų vėjo

          Visai įdomiai aprašyti visi vakarykščiai įvykiai. Įdomu, kaip bus toliau.

          Comment


            Parašė Gytaz Rodyti pranešimą
            Komentaras: Zouros nepabūgo permainų vėjo

            "Sutapimas ar ne, bet antros mačo dalies sporto halėje nestebėjo komandos savininkas Vladimiras Romanovas. Jis greičiausiai išskubėjo žiūrėti Škotijos futbolo čempionato rungtynių, kuriose jo valdoma Edinburgo „Hearts“ kovėsi su čempionato lydere Glazgo „Celtic“"
            Greičiausiai spruko po to, kai Halė pradėjo skanduoti "Bu-ra-ti-nas"

            Vieną dieną Kauno Sporto halėje:



            Paskutinis taisė oranger; 2011.01.27, 12:37.

            Comment



              arba

              Graikų spauda: A.Sabonis per pertrauką Romanovui pasakė: mano didžiausia klaida buvo ta, kad tau atidaviau komandą

              Comment


                Nors myžk ir juokis. Iš to straipsnio:

                Žiūrovai skanduoja „Lietuva, Lietuva”, reikalaudami išleisti lietuvius žaidėjus į aikštę, o I.Zourosas turi leisti žaisti amerikiečiams, nes taip numatyta plane, kurį sudaro Vladimiras Romanovas, o įgyvendinimą kontroliuoja Rimantas Grigas. Planas parengtas V.Romanovo kompiuteryje pagal astrologines prognozes žaidėjams.

                Comment


                  Klaida??? Juokingas tas Sabonis, jei tikrai taip pasakė. Turbūt pasimiršo, kokia situacija buvo: išsivaikštantys žaidėjai, nemokamos algos, skolų kupra, jokio realaus naujo investuotojo. Manau ir dabar p. Sabonis galėtų tą klaidą ištaisyti, tik reikėtų atsisėsti prie apskrito stalo (tik netuščiomis kišenėmis ir kalbomis).
                  gera gyventi gerai

                  Comment


                    Tada kai buvo žopa, tai Sabas kažkodėl nenorėjo savo kapeikių kišt į klubą, o dabar matai "jo klaida, kad atidavė komandą" kai gelbėt, tai ir buratinas geras buvo, o dabar jau patapo blogu. Nors irgi, ar tai ką sako spauda yra tiesa? Ar tikrai taip kalbėjo Sabas?

                    Comment


                      Aš manau Sabas darė pinigus iš Žalgirio. Natūralu, krepšinis-verslas. Bet dėl to ir tokios skolos atsirado. Romanovas kol kas panašu negauna nieko, o tik investuoja. Tai taip sakant lengva Sabui šnekėt...
                      http://www.efoto.lt/user/29794/nuotraukos

                      Comment


                        Parašė dainiauskas Rodyti pranešimą
                        Aš manau Sabas darė pinigus iš Žalgirio. Natūralu, krepšinis-verslas. Bet dėl to ir tokios skolos atsirado. Romanovas kol kas panašu negauna nieko, o tik investuoja. Tai taip sakant lengva Sabui šnekėt...
                        Tai gal galėtum tą savo nuomonę pagrįst kokiais nors argumentais?
                        Retas verslininkas, kuris savo pinigus investuoja šiaip sau, nelaukdamas grąžos. Tačiau, sabas nekoks verslininkas. Nepasisekė jam su langų firma, dabar ir su vaikų krepšinio mokykla nekas..
                        Paskutinis taisė Čikupakas; 2011.01.29, 00:27.

                        Comment


                          Kalbat apie situaciją aprašytą mistinio šaltinio užsienio spaudoje - bet realiai ar straipsnyje yra pateikta faktų, oficialių interviu ištraukų?

                          Apie tai kalbėti, galima tai tik blevyzgų lygyje. "Žurnalistika". Va čia tai verslas, va čia tai žurnalistika, verčiantis diskutuoti kiekvieną.
                          Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                          Dordrechtas/Haarlemas
                          Nesebaras/Plovdivas
                          Kiolnas

                          Comment


                            Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą
                            Tai gal galėtum tą savo nuomonę kokiais nors argumentais?
                            Retas verslininkas, kuris savo pinigus investuoja šiaip sau, nelaukdamas gražos. Tačiau, sabas nekoks verslininkas. Nepasisekė jam su langų firma, dabar ir su vaikų krepšinio mokykla nekas..
                            Sakau savo nuomonę, tai argumentų čia iš niekur neištrauksi. Tiesiog manau, kad ir kaip svarbus Sabui krepšinis, bet pinigai visados pakiša koją.
                            http://www.efoto.lt/user/29794/nuotraukos

                            Comment


                              Romanovas taip smarkiai komandos po padu ilgai nelaikys. Neturiu kuo argumentuoti, nuojauta.

                              Comment


                                Parašė Magician Rodyti pranešimą
                                Romanovas taip smarkiai komandos po padu ilgai nelaikys. Neturiu kuo argumentuoti, nuojauta.
                                O tai kas bus?
                                Taip pat nepamiršk, kas bus arenos koncesininkas 25 metus.
                                Flickr

                                Comment


                                  Romanovas nusipirko "Žalgirį" ne tik kaip žaisliuką, bet kaip ir šiokį tokį viešųjų ryšių įrankį - faktas, kad jis išgelbėjo komandą, tikrai pakėlė jo įvaizdį lietuvių akyse. Tai, kas vyksta dabar, nieko gero jam neprideda. Be to, jis dabar ieško naujo žaisliuko. Jeigu turi nors šiek tiek proto, atleis vadžias. Manau, kad turi. Milijardierius, visgi...

                                  Comment


                                    Parašė Magician Rodyti pranešimą
                                    Romanovas nusipirko "Žalgirį" ne tik kaip žaisliuką, bet kaip ir šiokį tokį viešųjų ryšių įrankį - faktas, kad jis išgelbėjo komandą, tikrai pakėlė jo įvaizdį lietuvių akyse. Tai, kas vyksta dabar, nieko gero jam neprideda. Be to, jis dabar ieško naujo žaisliuko. Jeigu turi nors šiek tiek proto, atleis vadžias. Manau, kad turi. Milijardierius, visgi...
                                    Vienas iš argumentų yra tai kad turės atleisti vadžias, tai naujoji arena. Norės turėti pilną viską darys kad eitų žmonės.

                                    Comment


                                      Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą
                                      Tai gal galėtum tą savo nuomonę pagrįst kokiais nors argumentais?
                                      Retas verslininkas, kuris savo pinigus investuoja šiaip sau, nelaukdamas grąžos. Tačiau, sabas nekoks verslininkas. Nepasisekė jam su langų firma, dabar ir su vaikų krepšinio mokykla nekas..
                                      Nagi nagi pagrįskite argumentu kodėl Saboniui su langais nesiseka..? Sunku, bet o kam lengva dabar kas susiję su statybomis? Kaip tik Sabonius aš laikau vienais iš rimčiausių langistų.
                                      Vaikų krepšinio mokykla vėlgi viena iš geriausių Lietuvoj. Įlindo į skolas ta mokykla? Bet juk kapstosi su pagalba savivaldybės bet išsikapstys.

                                      Comment


                                        Lietuvių tauta šiuo metu turi itin nedaug sukibimo faktorių. Kažin kaip paveiktų lietuvius metodinis krepšinio žlugdymas?

                                        Šią teoriją išgirdau iš pačių Žalgirio fanų.

                                        Comment


                                          Parašė GediminasJa Rodyti pranešimą
                                          Nagi nagi pagrįskite argumentu kodėl Saboniui su langais nesiseka..? Sunku, bet o kam lengva dabar kas susiję su statybomis? Kaip tik Sabonius aš laikau vienais iš rimčiausių langistų.
                                          Vaikų krepšinio mokykla vėlgi viena iš geriausių Lietuvoj. Įlindo į skolas ta mokykla? Bet juk kapstosi su pagalba savivaldybės bet išsikapstys.
                                          Su tokiais pinigais kokius jis uždirbęs nba buvo, dabar liko tik juokai. Dėl langų kokybės nesiginčiju, bet aš nekalbu apie kokybę, kalbu apie sabą kaip verslininką. Kad langų firma ne pačius geriausius laikus išgyvena seniai gandai sklando, o, kad mokykla ant bankroto ribos tai išvis visiem seniai aišku(tiktai dabar, kai Romanovas įsikišo ir buvo gauta parama iš savivaldybės šiek tiek pasitaisė situacija).

                                          Comment

                                          Working...
                                          X