Juokauji geresnį? Toli gražu, bet treneris geriau padirbėjo išrinkti žmonės baudos aikštelėjė, sudvigubinta gynyba prieš atitinkamus žaidėjus, pagal derinius. T.y. Graikijos treneris buvo išanalizavęs viską nuo A iki Z, kaip gynėsi ties tritaškio linija. O ką mes prieš pastetėm? Kaip išnaudojom Motiejūną, Gudaitį- prameti ir sėdi, nu nėra normalu.
O neturiu nieko prieš griežtus trenerius, tas pats Pačėsas ar Kutinaitis būtų tvarkesį geriau, mano nuomone. Tai yra top 3 rinktinė pasalyje ir mano nuomone jai turi vadovauti treneris iš top 30, o ne top 300.
O neturiu nieko prieš griežtus trenerius, tas pats Pačėsas ar Kutinaitis būtų tvarkesį geriau, mano nuomone. Tai yra top 3 rinktinė pasalyje ir mano nuomone jai turi vadovauti treneris iš top 30, o ne top 300.

. Nes svarbiose rungtynėse atsilikinėjant dviženkliu skaičiumi kamuolys ima kristi iš rankų - pagrindinis jausmas būna baimė pralošti. Buvo kelios duobelės ir graikams, tai įmetus porą tritaškių ir tiksliai sužaidus buvo galima kabintis. Neatsirado to lyderio, kuris patemptų ir užvestų. Kai grupės varžybose gerai sužaisdavo atsarginiai, tai atrodė, kad ilgas suolas ir visi gali sužaisti. Bet kartu tai rodė, kad pagrindiniai žaidėjai silpnai veža. Ir kai atėjo svarbios varžybos būtent ir pritrūko svaresnio lyderių indėlio. Nereikia tikėtis, kad Gudaitis ar Juškevičius ištemps rungtynes. Pastarasis ir taip čempionate viršijo lūkesčius. Daug kas iš pat pradžių stebėjosi, kam imamas Milaknis ir Gecevičius. Nes jie vienpusiai žaidėjai, sugeba tik mėtyti iš toli. Bet čempionate nesugebėjo net to. Milaknis per čempionatą įmetė 2 tritaškius iš 6 
Comment