Iš šios analizės bent man tai matosi, kad pas rytą laiko išsibarstymas per visas lygas panašus. T.y. tie, kas žaidžia EuroLygoje - daugiau žaidžia ir kitur, kai tuo tarpu Žalgiryje truputį daugiau žaidžia jaunesni (mažiau aktyvūs EL) žaidėjai.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ne.as palaikau Zalgiri. Ir man ryto laimejimas lygus pralaimejimui. Gal neutralus,gali palaikyti abi komandas, bet as gerbiu tik savo komanda. ZALGIRI!Parašė Tadas Rodyti pranešimąSveikinimai visiems su gera pergale !
Čia humoras ?
Comment
-
Reikia tiketis manes nesmerks uz mano nuomone.NepriesiskaParašė tivoli Rodyti pranešimą/\ Turėjai progą patylėti...Dabar pasipils komentarų gausa.
Comment
-
Aš taip pat palaikau Žalgirį, bet man tai netrukdo palaikyt ir Ryto tarptautinėse rungtynėse.Parašė Mjso Rodyti pranešimąne.as palaikau Zalgiri. Ir man ryto laimejimas lygus pralaimejimui. Gal neutralus,gali palaikyti abi komandas, bet as gerbiu tik savo komanda. ZALGIRI!
Taigi sveikinimai su gražia pergale
Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
nera cia ko komentuot, zmogelis parode savo lygi. kad ir turi daugiau fanu zalgiris nei rytas, bet akivaizdu, kad ir fruktu daugiau pas jus yra, nemaciau, kad cia kas atvirai is vilnieciu dziaugtusi zalgirio nesekmemis. tiesiog aklas fanatizmas. su pergalem, ir laukiam sestadienio fiestosParašė tivoli Rodyti pranešimą/\ Turėjai progą patylėti...Kai kada susilaikymas yra geriausias dalykas, nes dabar pasipils komentarų gausa.
pasiseke dar nugriebt pora bilietu
Comment
-
nuva dar vienas klounas islindoParašė D-Mason Rodyti pranešimąkur cia tas mindagas ar kas ten toks lai paskaiciuoja ryto lietuviu taskus,nes sian tai juokingai atrodo
DDDD Lietuvos rytas
DD Su Pergale pasauli
D
jei nezinai ka paskyt protingo kam isvis kliedet? papasakok kas vakar zalgiri istrauke pokstininke?
Paskutinis taisė batman; 2007.12.20, 23:28.
Comment
-
Kas tau cia klounas nevykeli? gal ne tiesa sakau? taip sunku pripazinti? oj patinkat man jus rytfaniaiParašė batman Rodyti pranešimąnuva dar vienas klounas islindo
jei nezianai ka paskyt protingo kam isvis kliedet? papasakok kas vakar zalgiri istrauke pokstininke? 
vakar visuose krepsinio portaluose jus reket kad zalgiris laimejo fuksovais tritaskiais ir kad legionieriai sumete zymiai daugiau tasku. Nu bet kai jusu paciu komanda vien tritaskiais visas rungtynes atlose ir kai lietuviai(is) imete 9 taskus ,tai isvada tik viena tu esi klounas kad dar bandai man kazka prikisti.as pasakiau savo nuomone ir ja pagrindziau ,o tu eilinis rytfani ir vel nusvaigai klounas..
DD su pergale pasauli
DD
Comment
-
Na stai prasau du rytfaniu komentarai abiejuose izeidziantys zodziai ir jokiu argumentuParašė Pedigree Rodyti pranešimąTu gal eik į krepšinis.net ir ten aiškink apie tai ką ? nemanau kad kuris nors iš mūsų kažką Ž atžvilgiu vakar blogo sakė. Tipinis internetinis šuva ...
D su pergale pasauli
D
Comment
-
apakes zmogelis busi matyt, pilnas kompleksu, dabar surask kur sakiau ka apie zalgirio varzybas vakarykstes??? ir tai kad zalgiris laimejo trajakais ir legionieriu deka yra tikrai teisa, o pats to pripazinti nenori ? ir rytas panasiai sulose siandien, na ir kas? svarbu abu laimejo. nu ir pridygo zalgrybiu sivakara (neisizeiskit tikri zalgirio fanai, gerbiu visas komandas, taciau tokie veikejai kaip d-mason mazu maziausiai verti zalgrybio vardo)Parašė D-Mason Rodyti pranešimąKas tau cia klounas nevykeli? gal ne tiesa sakau? taip sunku pripazinti? oj patinkat man jus rytfaniai
vakar visuose krepsinio portaluose jus reket kad zalgiris laimejo fuksovais tritaskiais ir kad legionieriai sumete zymiai daugiau tasku. Nu bet kai jusu paciu komanda vien tritaskiais visas rungtynes atlose ir kai lietuviai(is) imete 9 taskus ,tai isvada tik viena tu esi klounas kad dar bandai man kazka prikisti.as pasakiau savo nuomone ir ja pagrindziau ,o tu eilinis rytfani ir vel nusvaigai klounas..
DD su pergale pasauli
DDPaskutinis taisė batman; 2007.12.20, 23:40.
Comment
Hollis Hollis Hollis, Chuck Chuck Chuck...
Įdomu, ar žydai susilauks už butelius (ar ką ten mėtė) sankcijų? Hollis Hollis Hollis... Eidson Eidson Eidson... Hollis Hollis Hollis... 8D
Comment