Čia kauniečiam (ir ne tik) prisiminimui, kad "atsigautų". Mes nugalėjom Eurolygoj (kap ir mūsų jaunieji talentai), todėl nosis aukštyn 
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Šiemet beveik ne, nes Žal anksti iškrito. Pernai - TOp16Parašė inz1K Rodyti pranešimąAš tai, asmeniškai, nemačiau. Kažką praleidau?
Ir šiemet finalo varžybose truputį.
Aš: aha
Comment
-
Tanokos minusas tas, kad jį galima įaudrinti lengvai.Parašė Aš Rodyti pranešimąKaip visada aikštelėj karšta
Tanoka, laikykis 
Dar tikiuosi, kad Popo nieko rimto.
Comment
-
Rytiniai vienas pasrūmė kitas griovė o kitas pargriovėParašė Jeffas Rodyti pranešimąsedziu Taivanyje ir matau tik livescore. O kas Popui nutiko?
Tai nukrito ant pirštų, po to šaldė jam juos an suolo.
Comment
-
Tanoka pernelyg savąjį ego rodo. Suprantu, kad siutina kai kurie epizodai ir kad labai norisi nugalėt. Bet vaikiškai elgiantis to padaryt tikrai nepavyksParašė somis Rodyti pranešimąTanokos minusas tas, kad jį galima įaudrinti lengvai.
O ir perdėtai grubiai kovai aš taip pat nepritariu.
Va, Gecevičius šiandien šaunuolis, įspūdingai žaidžia. Gaila, deja tai priešininkas
Na, dabar mūsų eilė nugalėt
Paskutinis taisė Aš; 2007.05.14, 20:42.
Comment
-
Kapinės būna savivaldybių, o ne valstybės nuosavybėParašė daktaras Rodyti pranešimąman prašyčiau keletą įrodymų, kad siemenso dežė nėra pastatyta ant kokių nors kapinių ir joje galimas gražus krepšinis, nors 1 įrodymą prašyčiau.
O Rubiconas ją gavo iš miesto, kuris gavo iš valstybės. Tai įrodymas, kad čia neseniai nebuvo kapinių(kapinių žemė priklauso savovaldybėms.). Tolesnės praeities neprisimenu. Nes Vilnius seniau buvo tik Lenkijos arba Rusijos arba Vokietijos teritorijoje
Dėl panašių priežasčių ir Latvijoje ibei Estijoje gražaus krepšinio ne per daugiausiai.
Comment
-
gal geriau rašyk išsiblaivęs.man prašyčiau keletą įrodymų, kad siemenso dežė nėra pastatyta ant kokių nors kapinių ir joje galimas gražus krepšinis, nors 1 įrodymą prašyčiau.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Taip, daktare - pikti duchai dėl visko kaltiParašė daktaras Rodyti pranešimąman prašyčiau keletą įrodymų, kad siemenso dežė nėra pastatyta ant kokių nors kapinių ir joje galimas gražus krepšinis, nors 1 įrodymą prašyčiau.
Beje, beveik visa pramogų parko teritorija yra Neries senvagė pilna prūdų, pelkių ir kito "š". Iki Rubikono, tą teritoriją galima buvo lygint nebent su Čepkelių raistu.Paskutinis taisė pablonis; 2007.05.14, 21:01.
Comment
-
Turėtum gėdos taip snekėti... Pasižiūrėk i jūsų latvį, tas dar ne taip ardosi, ir kaip serbas į atlapus visiems šokaParašė oranger Rodyti pranešimąAle tanoka visai suįžulėjo...
Visus Ryto fanus sveikinu su pergale!
Comment
-
dedu ranką prie širdies - negėriau 
O jei rimtai, tai antras rungtynes Kaune žiūrėjau per TV, ir kunigelio komentavimas kėlė pasibjaurėjimą. Tik Žalgiris turi 15 taškų, taip kunigėlis kaip žemes pardavęs burba sau po nosim. Tik lietrytis prisiveja - kunigėlis kaip naujai gimęs žmogus. Apie šiandieną nešnekėsiu - pasak kunigėlio lietrytis Žalgirio gynubą pastoviai daužo į šipulius, o Žalgiriui "vėl pavyksta šiaip ne taip pelnyti taškus"
Bet pikčiausia yra tai, kad šitas perbėgėlis buvo visai kitoks - paklausius jo seną komentavimą, net gerą širdžiai. Jis tikras parsidavėlis
Comment

Comment