prieš gerą pusvalandį mano kieme
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip įdomu
Collapse
X
-
prieš gerą pusvalandį mano kiemeBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąŽinom, yra tokie Naujosios Lietuvos Tvarkos sąrašai, į kurius įtraukiami visi Lietuvos priešai. Tolerastai į juos patenka irgi.Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąTolerastai dažnai tokiais ir yra.Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąĮ veidrodį pasižiūrėk.
Tai apie ką nori pašnekėti? Žydomasonus, gėjus krikščionis, JAV šnipus, Rusijos didybę? Liaudyje sakoma "kovok su trolinimu trolindamas"Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąKlaipėdoje vėtra?
gerai, kad jūros šventė vakar baigėsBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė bebop Rodyti pranešimąOho, pamenu būdamas pradinuku taip atsikirsdavau, bet po to greit išaugau iš tokio amžiaus.
Tai apie ką nori pašnekėti? Žydomasonus, gėjus krikščionis, JAV šnipus, Rusijos didybę? Liaudyje sakoma "kovok su trolinimu trolindamas"
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąAtrodo aiškiai pasakiau, kad tu ir esi tolerastas. Saldžių sapnų.Paskutinis taisė bebop; 2012.08.31, 22:37.Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąJuk taip juos proteguoji, matyt pats ir sapnuoji?Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąViskas, ką parašei yra netiesa. Bet aš tau neįrodinėsiu, kas aš esu.
Kinijoje sunaudojama maistui daugiausiai kiaušinių pasaulyje, skaičiuojant kiek tenka vienam žmogui.
Tai kitaicai jau ėmė gaminti dirbtinius kiaušinius. Kietai virto kiaušinio surogatas.
Atvaizdas
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąAišku, visi siauraakiai. Tiek vieni, tiek kiti viską ryja, nes maisto trūksta.
Net šventyklose maisto prikrauna visokiems aštuonrankiams stabukams, kad tie nebadautų.
Comment
Comment