nu pvz jei prie vienu pc naudojasi keli žmonės, tai iš kur žinos kurį kaltinti?
Čia jau kita kalba. Tas pats jei vienu ryšis per routeri padalinamas keliems kompams (kurių savininkai skirtingi žmonės). Nu čia su tai legalumai tai visai kita tema . Čia ne apie tą.
Susekima gali pasunkinti Kintamas IP Adresas,tokius IP turi Zebra vartotojai,tai manau kad nepagaus,piratauk nepirataves,restartuosi pc ir busi kaip naujai gimes t8Dai yra su kitu IP Adresu.
Lettered - Na gaunas kaip ir piratavimas. 8D
O turbūt neįtari kad dinaminiai IP adresai yra loginami kam buvo priskirti ane
Susekima gali pasunkinti Kintamas IP Adresas,tokius IP turi Zebra vartotojai,tai manau kad nepagaus,piratauk nepirataves,restartuosi pc ir busi kaip naujai gimes t8Dai yra su kitu IP Adresu.
Gerbiamieji, o kaip, tarkim, su Rapidshare, Megaupload ir panasiais servisais? Tokiais atvejais jie, ko gero, nelabai turi techniniu galimybiu kaip nors 'susekti' IP adresu ir siunciamu failu turinio, ar ne?
Turi, tik tai sunkiau padaryti. Paprastai tariant, jei interneto kabelį esi įkišęs į kompiuterį, galima iš esmės viską atsekti ką veiki su savo kompu
Tik man dėl tų autorinių teisių šiek tiek neaišku, ar muzikos failų dalinimasis yra nusikaltimas? Jeigu aš tarkim turiu originalų CD ir per internetą kokiam nors draugui nusiunčiu dainą iš jo, ar tai nusikaltimas?
Gerbiamieji, o kaip, tarkim, su Rapidshare, Megaupload ir panasiais servisais? Tokiais atvejais jie, ko gero, nelabai turi techniniu galimybiu kaip nors 'susekti' IP adresu ir siunciamu failu turinio, ar ne?
Man atrodo uztenka, jog tu atvirai prisipazisti pirataves. Ir del to neikiek nesigaili. Tai is esmes gali parasyti ir savo laiptines duru koda, kad butu paprasciau ;D
nežinau ką tos raidės reiškia, bet tuos žmones kuriuos prigavo, jie seedino Utorrente, tai pagal tai IP ir sužinojo, o aš vos parsisiuntęs persirašiau windowsus ir nieko neseedinau nebent per tas kelias minutės spėjo prigaut.. ir beto TEO IP nebūna pririšti prie konpiuterio ir yra nepastovūs, tai dar mažiau tikimybės būti prigautam
Komentuoti: