Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tavo darbalaukis

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Mjso
    replied
    Su LT kalbos interfeisu. Įdomumo dėlei bandau.

Komentuoti:

• yeah#7
    replied
    Jie gavo leidimą iš Microsoft'o.

Komentuoti:

• X3dO
    replied
    O tai kaip del pacios LANVA gaunas,gi galima sakyt jie patys "piratavo" siusdamiesi Win7?

Komentuoti:

• Smauglys
    replied
    Parašė Chixx Rodyti pranešimą
    nu pvz jei prie vienu pc naudojasi keli žmonės, tai iš kur žinos kurį kaltinti?
    Čia jau kita kalba. Tas pats jei vienu ryšis per routeri padalinamas keliems kompams (kurių savininkai skirtingi žmonės). Nu čia su tai legalumai tai visai kita tema . Čia ne apie tą.

Komentuoti:

• yeah#7
    replied
    Kaltins tą, su kuriuo sudaryta sutartis, berots.

Komentuoti:

• Chixx
    replied
    nu pvz jei prie vienu pc naudojasi keli žmonės, tai iš kur žinos kurį kaltinti?

Komentuoti:

• Smauglys
    replied
    Parašė X3dO Rodyti pranešimą
    Susekima gali pasunkinti Kintamas IP Adresas,tokius IP turi Zebra vartotojai,tai manau kad nepagaus,piratauk nepirataves,restartuosi pc ir busi kaip naujai gimes t8Dai yra su kitu IP Adresu.

Lettered - Na gaunas kaip ir piratavimas. 8D
    O turbūt neįtari kad dinaminiai IP adresai yra loginami kam buvo priskirti ane

Komentuoti:

• X3dO
    replied
    Susekima gali pasunkinti Kintamas IP Adresas,tokius IP turi Zebra vartotojai,tai manau kad nepagaus,piratauk nepirataves,restartuosi pc ir busi kaip naujai gimes t8Dai yra su kitu IP Adresu.

Lettered - Na gaunas kaip ir piratavimas. 8D
    Paskutinis taisė X3dO; 2009.11.08, 10:17.

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Parašė John Rodyti pranešimą
    Gerbiamieji, o kaip, tarkim, su Rapidshare, Megaupload ir panasiais servisais? Tokiais atvejais jie, ko gero, nelabai turi techniniu galimybiu kaip nors 'susekti' IP adresu ir siunciamu failu turinio, ar ne?
    Turi, tik tai sunkiau padaryti. Paprastai tariant, jei interneto kabelį esi įkišęs į kompiuterį, galima iš esmės viską atsekti ką veiki su savo kompu
    Tik man dėl tų autorinių teisių šiek tiek neaišku, ar muzikos failų dalinimasis yra nusikaltimas? Jeigu aš tarkim turiu originalų CD ir per internetą kokiam nors draugui nusiunčiu dainą iš jo, ar tai nusikaltimas?

Komentuoti:

• John
    replied
    Gerbiamieji, o kaip, tarkim, su Rapidshare, Megaupload ir panasiais servisais? Tokiais atvejais jie, ko gero, nelabai turi techniniu galimybiu kaip nors 'susekti' IP adresu ir siunciamu failu turinio, ar ne?

Komentuoti:

• X3dO
    replied
    LANVA patys pirataudami surinko tuos ip adresus...Vistiek jie siuntesi tuos Win7.
    O cia mano darbalaukis:

Komentuoti:

• FlagMan
    replied
    Man atrodo uztenka, jog tu atvirai prisipazisti pirataves. Ir del to neikiek nesigaili. Tai is esmes gali parasyti ir savo laiptines duru koda, kad butu paprasciau ;D

Komentuoti:

• aviDer
    replied
    Parašė FlagMan Rodyti pranešimą
    MgssEY, o koks tavo IP?
    nesakysiu.
    Paskutinis taisė aviDer; 2009.11.05, 17:48.

Komentuoti:

• FlagMan
    replied
    MgssEY, o koks tavo IP?

Komentuoti:

• aviDer
    replied
    Paskutinis taisė aviDer; 2009.11.05, 17:47.

Komentuoti:

• Chixx
    replied
    Parašė Kaifas
    Tai tie Lanva ir yra , kurie kovoja pries piratavima, ir dabar gaudo per utorrent.
    Stai straipsnelis apie tai (manau prajuokins daugeli )
    http://www.lrytas.lt/?data=20091104&...k_id=99&view=2
    juk neišgaudys jie visų

Komentuoti:

• Chixx
    replied
    Parašė Kaifas
    cia del LANVA?
    nežinau ką tos raidės reiškia, bet tuos žmones kuriuos prigavo, jie seedino Utorrente, tai pagal tai IP ir sužinojo, o aš vos parsisiuntęs persirašiau windowsus ir nieko neseedinau nebent per tas kelias minutės spėjo prigaut.. ir beto TEO IP nebūna pririšti prie konpiuterio ir yra nepastovūs, tai dar mažiau tikimybės būti prigautam

Komentuoti:

• Chixx
    replied
    Parašė Mjso Rodyti pranešimą
    Dar gal iš linkomanijos siunteis?
    jo, bet mano ip nepastovus tai gal neprigaus

Komentuoti:

• Mjso
    replied
    Dar gal iš linkomanijos siunteis?

Komentuoti:

• Chixx