Man tai juokinga skaityt/klausyt kalbų apie "greito maisto" žalą O ypač, kai apie tai pradeda diskutuot girti žmonės prie cigaretės Nagi prisipažinkit - ar visi Jūs čia jau tokie sveikuoliai - nerūkot, neišgeriat alkoholio daugiau nei toleruojama dozė, negeriat gazuotų spalvotų limonadų, nesėdit susilenkę prie kompiuterio daugiau nei rekomenduojama ir neprisiryjat iš kaimo atsivežtų lašinių, kurie kažin ar labai sveikesni už tą taip nemėgstamą "greitą maistą"?
Va, daktaras gerai parašė - riebūs kotletai, cepelinai su spirgais ir kitas "sveikas" lietuviškas maistas tikrai labai abejotinai skamba, netgi lyginant su saikinga doze paties baisiausio "greito" - "McDonalds" maisto.
fast food traukia labai ir mane, bet jau sėkmingai ilgą laiką jo vis išvengiu, tikiuosi sėkmingai tą daryti ir toliau. negana to, kad namie prikertam keptų, taukingų mamos kotletų, kepsnių, lašinių, bulvių, tai dar ir macų šmakų maistą norim verstis į save? o kartą į savaitę yra kenksminga valgyti fast food, nes jį apskritai valgyti yra kenksminga.
Zmones vaziuoja simtus kilometru paskanauti tikro maisto, palyginti virtuves, virejus, restoranus ir pan. Vaziuot n kilometru del greito maisto?-
Kas del valgymo, tai cia kiekvieno asmeninis reikalas, man asmeniskai privalgius junk food'o bloga darosi, tad pagailiu savo skrandzio...
Zmones nesveiki, jei del paedimo vaziuoja keliasdesimt ar dar daugiau kilometru...
Matyt užaugęs laikais, kai maistas buvo tik maistas ir niekas daugiau, dabar negali susitaikyti su tuo, kad dabar žmonės valgo ne tik, kad pavalgytų, bet ir gerai praleistų laiką, papramogautų, paskanautų įvairesnio maisto... Dabar maisto valgymas ne namie tapęs ne tik valgymo, bet ir kultūrinimosi, mados reikalu, netgi kultu.
Zmones nesveiki, jei del paedimo vaziuoja keliasdesimt ar dar daugiau kilometru...
Per smarkiai pasakyta, zmones pasaulyje tikrai vaziuoja ir keliasdesimt ir daugiau kilometru del ivairiausio maisto, vieni vaziuoja ieskot geriausiu restoranu ir nacionaliniu virtuviu, as gryzciau vel kad pasėdeti Čili Kaime o tuo tarpu juk ir vaizdu pasigrožėt, todel tikrai nesistebiu jeigu Lietuviai nori paragaut KFC ar Karmėlavos Cepelinų nes verta.
Tuo tarpu reikėtų Vilniuje KFC ir dėl greito maisto paslaugos ir dėl turistų kuriems lietuviškas maistas ne prie širdies.
Beje, ar tikrai yra tokiu, kurie vaziuoja is Vilnaus i Kauna vien tam, kad pavalgytu KFC?
Nu aš esu pamišęs dėl Subway , tai neatsisakau kartais nuvykti į Londoną dėl jo.
Aišku vien dėl pavalgymo nevykstu, bet tai jau yra didelis kelionės tikslas
Beje, ar tikrai yra tokiu, kurie vaziuoja is Vilnaus i Kauna vien tam, kad pavalgytu KFC?
Na mes su draugais seniau mėgdavome iki Karmėlavos palėkt "arklinių" cepelinų pavalgyt, todėl tikrai manau, kad atsiranda tokių kurie ir iki KFC nulekia
Turiu įtarimą, kad KFC į Vilnių ateis. Nemažai vilniečių į Kauną važiuoja tų plunksnuočių pavalgyt, būtų keista nepasidaryti biznio savam krašte iš šito.
Jei ten irengtu toki food-court'a, kokie buna Azijos prekybos centruose, tai atvaziuociau ir is Londono pavalgyti
Turiu įtarimą, kad KFC į Vilnių ateis. Nemažai vilniečių į Kauną važiuoja tų plunksnuočių pavalgyt, būtų keista nepasidaryti biznio savam krašte iš šito.
Komentuoti: