Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
"Greitasis maistas" Lietuvoje ir kitur
Collapse
X
-
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąZmones nesveiki, jei del paedimo vaziuoja keliasdesimt ar dar daugiau kilometru...www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė JohnBeje, ar tikrai yra tokiu, kurie vaziuoja is Vilnaus i Kauna vien tam, kad pavalgytu KFC?
Parašė Mindoza Rodyti pranešimąTuo tarpu reikėtų Vilniuje KFC ir dėl greito maisto paslaugos ir dėl turistų kuriems lietuviškas maistas ne prie širdies.
Comment
-
fast food traukia labai ir mane, bet jau sėkmingai ilgą laiką jo vis išvengiu, tikiuosi sėkmingai tą daryti ir toliau. negana to, kad namie prikertam keptų, taukingų mamos kotletų, kepsnių, lašinių, bulvių, tai dar ir macų šmakų maistą norim verstis į save? o kartą į savaitę yra kenksminga valgyti fast food, nes jį apskritai valgyti yra kenksminga.
Comment
-
Man tai juokinga skaityt/klausyt kalbų apie "greito maisto" žalą O ypač, kai apie tai pradeda diskutuot girti žmonės prie cigaretės Nagi prisipažinkit - ar visi Jūs čia jau tokie sveikuoliai - nerūkot, neišgeriat alkoholio daugiau nei toleruojama dozė, negeriat gazuotų spalvotų limonadų, nesėdit susilenkę prie kompiuterio daugiau nei rekomenduojama ir neprisiryjat iš kaimo atsivežtų lašinių, kurie kažin ar labai sveikesni už tą taip nemėgstamą "greitą maistą"?
Va, daktaras gerai parašė - riebūs kotletai, cepelinai su spirgais ir kitas "sveikas" lietuviškas maistas tikrai labai abejotinai skamba, netgi lyginant su saikinga doze paties baisiausio "greito" - "McDonalds" maisto.Paskutinis taisė Valiukas; 2008.11.20, 22:06.
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąMan tai juokinga skaityt/klausyt kalbų apie "greito maisto" žalą O ypač, kai apie tai pradeda diskutuot girti žmonės prie cigaretės Nagi prisipažinkit - ar visi Jūs čia jau tokie sveikuoliai - nerūkot, neišgeriat alkoholio daugiau nei toleruojama dozė, negeriat gazuotų spalvotų limonadų, nesėdit susilenkę prie kompiuterio daugiau nei rekomenduojama ir neprisiryjat iš kaimo atsivežtų lašinių, kurie kažin ar labai sveikesni už tą taip nemėgstamą "greitą maistą"?
.
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąMan tai juokinga skaityt/klausyt kalbų apie "greito maisto" žalą O ypač, kai apie tai pradeda diskutuot girti žmonės prie cigaretės Nagi prisipažinkit - ar visi Jūs čia jau tokie sveikuoliai - nerūkot, neišgeriat alkoholio daugiau nei toleruojama dozė, negeriat gazuotų spalvotų limonadų, nesėdit susilenkę prie kompiuterio daugiau nei rekomenduojama ir neprisiryjat iš kaimo atsivežtų lašinių, kurie kažin ar labai sveikesni už tą taip nemėgstamą "greitą maistą"?
Va, daktaras gerai parašė - riebūs kotletai, cepelinai su spirgais ir kitas "sveikas" lietuviškas maistas tikrai labai abejotinai skamba, netgi lyginant su saikinga doze paties baisiausio "greito" - "McDonalds" maisto.
Comment
-
Parašė KaifasIssakysiu ir as savo nuomone
Jei esi namiseda ir nejudrus, is po mokyklos/darbo prie PC iki vakaro sedi, tai ilgai netempsi sioj zemej
Jei sportuoji aktyviai esi isitraukes i gyvenima, tai valgyt kiek telpa, tik aisku skrandzio ir zarnyno bedos nebent gali buti
Isvada seka tokia, jei valgai fast food, tai bent nepagailek 30min. pora kartu i savaite pasportuoti , kad nebutum vienas is amerikieciu (nenoriu nieko izeisti, bet tokia realybe)www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąPrieš valgant "greitą maistą" labai svarbu atsigerti BENT pusę stiklinės skysčių, geriausia be saldiklių ir dažiklių. Taip bus skrandis paruoštas virškinimui.You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąfast food traukia labai ir mane, bet jau sėkmingai ilgą laiką jo vis išvengiu, tikiuosi sėkmingai tą daryti ir toliau. negana to, kad namie prikertam keptų, taukingų mamos kotletų, kepsnių, lašinių, bulvių, tai dar ir macų šmakų maistą norim verstis į save? o kartą į savaitę yra kenksminga valgyti fast food, nes jį apskritai valgyti yra kenksminga.
Taigi aš niekada neišsižadėsiu cepelinų, blynų su mėsa, koldūnų su mėsa, kugelio ir kt. lietuviams įprastų patiekalų dėl kažkokio vakarietiško šlamšto.
p.s. iki šiol kebabą esu valgęs du kartus, abu kartus įpusėjęs išmečiau į šiukšliadėžę, iki šiol mėsainį esu valgęs irgi du kartus, ir abu juos net nespėjęs įsupėti išmečiau į šiukšliadėžęwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąfast food traukia labai ir mane, bet jau sėkmingai ilgą laiką jo vis išvengiu, tikiuosi sėkmingai tą daryti ir toliau. negana to, kad namie prikertam keptų, taukingų mamos kotletų, kepsnių, lašinių, bulvių, tai dar ir macų šmakų maistą norim verstis į save? o kartą į savaitę yra kenksminga valgyti fast food, nes jį apskritai valgyti yra kenksminga.
Comment
-
Dietologė juk kalbėjo kaip dietologė, o ne gydytoja. Dietologė turi per mažai kompetencijos, kad kalbėtų apie sveikatą. Sakydama apie tą vieną kartą per savaitę, matyt, ji turėjo omeny, kad tai nekenkia svoriui.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąDietologė juk kalbėjo kaip dietologė, o ne gydytoja. Dietologė turi per mažai kompetencijos, kad kalbėtų apie sveikatą. Sakydama apie tą vieną kartą per savaitę, matyt, ji turėjo omeny, kad tai nekenkia svoriui.
Comment
-
Dėl ko "greitas maistas" yra žalingas organizmui:
1. Greito maisto paruošimui naudojami ne švieži, o dažnai užšaldyti, kelis kartus šildyti ar termiškai apdoroti maisto produktai.
2. Didina cholesterolio koncentraciją kraujyje ir kelia riziką susirgti širdies kraujagyslių ligomis, kai kuriomis vėžio rūšimis.
3. Įtakoja rūgštingumo padidėjimą, tempimo jausmą skrandyje ir kitus virškinimo negalavimus.
4. Nuolat valgant šį maistą, negaunama pakankamai vitaminų ir mineralų, todėl silpsta organizmas.
Plačiau apie tai:
ČIA
ČIA
ČIA
IR ČIAwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąDėl ko "greitas maistas" yra žalingas organizmui:
1. Greito maisto paruošimui naudojami ne švieži, o dažnai užšaldyti, kelis kartus šildyti ar termiškai apdoroti maisto produktai.
2. Didina cholesterolio koncentraciją kraujyje ir kelia riziką susirgti širdies kraujagyslių ligomis, kai kuriomis vėžio rūšimis.
3. Įtakoja rūgštingumo padidėjimą, tempimo jausmą skrandyje ir kitus virškinimo negalavimus.
4. Nuolat valgant šį maistą, negaunama pakankamai vitaminų ir mineralų, todėl silpsta organizmas.
2. Reikia sportuoti ir nebus problemų dėl riebalų.
3. Vėlgi, nereikia valgyti kasdien tokio maisto.
4. Galima vitaminus ir taip gerti, apskritai kalba eina ne apie kasdienį tokį maistą.
Beto, sunku neužsukti į McDrivą, kai jis pakeliui namo grįžtant vėlai vakare, juolab žinai, kad šaldytuvas tuščias kaip ir skrandis.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą4. <...> sunku neužsukti į McDrivą, kai jis pakeliui namo grįžtant vėlai vakare, juolab žinai, kad šaldytuvas tuščias kaip ir skrandis.N N N
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąDėl ko "greitas maistas" yra žalingas organizmui:
Ir šiaip - nepagalvokit, kad esu kažkoks tokio maisto fanatikas. Iš esmės tai man giliai dzin ką jūs apie tai galvojat. Tiesiog, mano nuomone, tai nėra toks baubas, kokį norima nupiešti. Mano nuomone, "greitas maistas" yra:
1. Pigus
2. Skanus
3. Patogus (greitas, lengvai prieinamas, etc.)
Ko daugiau žmogui reikia?
Comment
Comment