Gal norite savo automobilio gražių nuotraukų? Sudalyvaukite mano konkurse čia: http://www.facebook.com/album.php?ai...2561419&ref=mf

Nusiskundimai maži - gana didelis apsisukimo skritulys, kiek sunku jausti priekį ir galą ir gal kiek per smarkiai atitolęs vairavimas (nelabai jaučiasi kas vyksta su mašina per stiprintuvą). Bet kokiu atveju, rekomenduočiau tikrai.

Nusiskundimai maži - gana didelis apsisukimo skritulys, kiek sunku jausti priekį ir galą ir gal kiek per smarkiai atitolęs vairavimas (nelabai jaučiasi kas vyksta su mašina per stiprintuvą). Bet kokiu atveju, rekomenduočiau tikrai.

? Kiek kaštavo, jei ne paslaptis ir kelintų gimimo? Aš žiūrinėjau S70 2.D universalą, tik man jam trūksta ugnelės...
Bet kainos/kokybės santykis tikrai geras. Ypač smagu važiuoti greitkeliais, dideliais greičiais.
), gale vietos bent jau man ne per daugiausiai, tačiau aš ten ir nevažinėsiu. Padariau pora kadrų, truputi tamsoka ir išsiliejusios foto, bet šis tas matosi 

ko net audi A8 nėra, bet kolkas prisibijojau imti, nors kaina labai viliojanti, vistik remontuot jei reikia, tenka atvert labai plačiai piiginę
Comment