Parašė arun'
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizija
Collapse
X
-
Nereikia jokio muzikinio išsilavinimo, kad suprasti, koks nesusipratimas yra visokios mėsosParašė pauliezaz Rodyti pranešimąTu muzikinį baigęs?
Comment
-
Už ką pats balsuotum?Parašė Aug1z Rodyti pranešimąNereikia jokio muzikinio išsilavinimo, kad suprasti, koks nesusipratimas yra visokios mėsos
Comment
-
nelabai domina mane ta eurovizija, tad nežinau, bet tikrai ne už visokias mėsasParašė pauliezaz Rodyti pranešimąUž ką pats balsuotum?
Comment
-
Pritariu tuo, kad laimės išsikrtiniai/kitokie.Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąPerskaičiau ir supratau, kad tu man pritari.
Bet teigiu, kad jei iš Lietuvos išeitų Mėsa, jie net nepatektų į pagrindinį finalą.P.
Comment
-
Jie jau pagrindiniame finale.Parašė vap Rodyti pranešimąPritariu tuo, kad laimės išsikrtiniai/kitokie.
Bet teigiu, kad jei iš Lietuvos išeitų Mėsa, jie net nepatektų į pagrindinį finalą.
Comment
-
Atsiprašau, klydau. Pasirodo už gerą pasirodymą lietuviai gavo vietą pagrindiniam finaleParašė pauliezaz Rodyti pranešimąJie jau pagrindiniame finale.
Nu ir pasisekė..
P.
Comment
-
Del tos "mesos" as irgi turiu nuomone...Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąGeriausia - palaukti pusfinalio.
Mano nuomone, tai apskritai ne muzika
Comment
-
na, rusu muzika Lietuvoje niekad nepraeis, buk ramus...Parašė praetor Rodyti pranešimąDikaja zemlia siulau. Esminis bajaris - dvi ovciarkos, kurios gali netycia padaryt kaka.
Arba ponaitis bilano kopija latvis.
Comment
-
O ko jūs man tai sakot? Aš situaciją vertinu objektyviai ir jei užsimečiau jų logotipą kaip avatarą tai dar nereiškia, kad esu aršus gerbėjas.Parašė oranger Rodyti pranešimąDel tos "mesos" as irgi turiu nuomone...
Mano nuomone, tai apskritai ne muzika
Comment
-
W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Sweetness Theory - Save meParašė Paulius Rodyti pranešimąUž ką pats balsuotum?W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
lauksiu galutines atrankos tiek Lietuvoje, tiek Suomijoje.
tegu su akcentu pimai susidoroja xDDD
Comment