Parašė Darius555
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Automobiliai
Collapse
X
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Aš tai daugmaž įsivaizduoju, kaip
Dėl to ir smagu truputį timptelėti tokius "žinovus" to put the money where the mouth is.
Jau žiūrėk ir trasos nebėra, ir automatas. What's next? Paaiškės, kad plytas vežiojo į statybas?Paskutinis taisė Darius555; 2018.05.31, 11:28.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Galima pasirinkti 15k/metai arba 30k/2 metai. Kamščiuose važinėju mažai, priekabos netampau ir šiaip vairuoju kaip pensininkas tai rekomendavo 30k.
Comment
-
Parašė Darius555 Rodyti pranešimą
Nu ir ka tu cia ruosiesi timptelt? Tu dar tos masinos neturi o jau cia vystupalint bandai ir sparnais skesciojiesi ir zinai kiek ji tau kuro valgys. As tau kartoju vidurkis bus 7 litrai - maziau sunkiai.Skoda darbine 1.4TFSI ilgalaikes 7.5/100
- 1 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Zjb, tai lažybos? Ant sekančio: kas pralaimi lažybas turės šioje temoje parašyti "aš esu nedakruštas gaidys ir išmanau fuck all apie mašinas". Deal?
PS: Automata uzsisakei?Paskutinis taisė Darius555; 2018.05.31, 13:39.
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Man įdomu ir kaip jam fiesta ima 8-9. Žinau kas su fokusu 1.0 važinėja. Užmiestyje 90km/h 5l/100. Tik sako autostradoj >120 pradeda gerokai didėt sąnaudos. 8-9 nebent mieste.AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Parašė booraz Rodyti pranešimą
Man fiesta ecoboost budavo 5,9-6,2. Siaip fiestos 1,0 varikliui deciau dideli pliusa, pakankamai gera trauka ir ekonomiskas.Paskutinis taisė Darius555; 2018.05.31, 15:35.
Comment
-
Įsidėmėkite. Kai Darius555 kalba apie dyzelių kuro sąnaudas, tai turi omeny mechaniką ir tolygų važiavimą Vokietijos autobane. Kai kalba apie benziną - omenyje yra automatinė pavarų dėžė ir smaukymasis kamščiuose. Sėkmės lažybose.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąĮsidėmėkite. Kai Darius555 kalba apie dyzelių kuro sąnaudas, tai turi omeny mechaniką ir tolygų važiavimą Vokietijos autobane. Kai kalba apie benziną - omenyje yra automatinė pavarų dėžė ir smaukymasis kamščiuose. Sėkmės lažybose.AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąO tai neatsiras cia elektros fanu?AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Elektra tai čia iš vis inteligentams Čia hibridus jau ant laužo degina kai kurie, kaip kokias raganas.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąĮsidėmėkite. Kai Darius555 kalba apie dyzelių kuro sąnaudas, tai turi omeny mechaniką ir tolygų važiavimą Vokietijos autobane. Kai kalba apie benziną - omenyje yra automatinė pavarų dėžė ir smaukymasis kamščiuose. Sėkmės lažybose.
Octavia 2014 1.4TFSI 7.5
Audi A3 2014 2.0TDI 5.5
Abi eksplotuojamos identiskai abi su MT dezemis
BMW 320d F30 automatas 6.7 ilgalaikes.Rekorda uzmiesty su juo pasiekes buvau 3.8/100
Comment
-
Parašė Darius555 Rodyti pranešimą
Hibridas gerai tik mieste. Yari koki galima pirkt tikrai pritariu.Bet rask tu msn kas perka nx300h ar kazka panasaus trintis tik po miesta.
Octavia 2014 1.4TFSI 7.5Paskutinis taisė Tomas; 2018.05.31, 21:21.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą
Šiandien su gerai prikrautu (krovinio, ne elektros) auriu hibridu pasivėžinau iki artimojo užsienio. Gavosi 4,9 l / 100km (pagal kompą). Anksčiau, su apytuščiu, yra gavęsi ir 4,3 l. Taigi nėr blogai ir užmiestyje.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Tikrai neblogai, bendradarbis turi beveik naują Yaris hibridą, sako ryja virš 5 l, t.y. tik vos mažiau nei nehibridas. Viena yra paguoda, kad Yaris hibridas ir kainuoja vos brangiau nei paprastas.AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Su Yariu hibridu man gaunasi 4,9 mieste, o išvažiavus į užmiestį gaunasi 4,4. Pritariu, kad sąnaudos nėra labai mažesnės, bet kokį 1,0-1,5 litro mažesnės sąnaudos negu automobilio tik su benzininiu varikliu. Dabar kai kaina pačio automobilio susilygino su benzininiais, tai svarstyčiau variantą pirkti hibridą, juo labiau, kad automatinę pavarų dėžę gauni prie to pačio.
Comment
Comment