Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Aš juokauju.Parašė TH1 Rodyti pranešimąNa neradau temos kur šiaip įdomius vaizdus patalpint, tai patalpinau čia.
Comment
-
Skrenda du krokodilai, vienas - mėlynas, kitas - į dešinę. Klausimas: koks stovinčio traktoriaus greitis, kai tavo koziris - "čyrvai"? Atsakymas - nu nafik tau tas telikas, jei tu nerūkai.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Motina rašo sūnui laišką į kalėjimą:
- Kaip negerai, kad tave pasodino, namie labai tavęs trūksta, va kaip tik bulves susodint reikia, tavęs nėra, tai nėra kam, man vienai sunku daržą sukast..
Nuo sūnaus gryžta atsakymas:
-.. Ir geriau pati to daržo nekasinėk, nes gali rasti tai už ką aš dar ilgesniam laikui sėsiu ir tu pati baudos gausi..
Mama:
-Policininkai atvažiavo su tavo šituo laišku, visą daržą iškasinėjo ir nieko neradę pasipiktinę išvažiavo... Nesupratau, ką tu tuo norėjai pasakyti??
Sūnus:
-Padėjau, kiek galėjau... Bulves pati susisodink...
Comment
-
-
Mums rode sita video, kai dirbau Philip Morris'eParašė Nikas Rodyti pranešimąGal tai tiktų ir į šokiruojančią dokumentiką, bet bendrai tai linksma:
Mok. medžiaga keltuvo vairuotojui:
Youtube video
Comment
-
atidyrbes su autokrautuvu 4metus ir galiu pasakyti tik viena sitas video tai tik uzsenieciams skyrtas, aisku tai nesaugu bet pora komentaru. Kelimas ant paletes taip tai yra nesaugu, bet jai nera kitos galimybes sakes reguluojasi jas reikia isplatinti kad palete nevirstu, kitas varijantas su skarda, ji tikrai niekad nenuciuos i prieki jai vesi ja atbuliniu ir ji vezama maksimalei ja nuleidus palei zeme, daug apie tai galeciau pasakoti.Parašė Nikas Rodyti pranešimąGal tai tiktų ir į šokiruojančią dokumentiką, bet bendrai tai linksma:
Mok. medžiaga keltuvo vairuotojui:
Youtube video
Comment
-

Comment