paragauk. zurek - patiks  

Tokiu "gardesiu" tikrai neteko ragaut...
 Tokiu "gardesiu" tikrai neteko ragaut... Beje aš dažniau ne su cukrumi, o su skystu medumi tai darydavau
 Beje aš dažniau ne su cukrumi, o su skystu medumi tai darydavau  O mano tėvukas vis dar valgo nuo Smetonos laikų varškės sūrį su uogiene (as meniškai to pakęst negaliu).
 O mano tėvukas vis dar valgo nuo Smetonos laikų varškės sūrį su uogiene (as meniškai to pakęst negaliu).

Beje aš dažniau ne su cukrumi, o su skystu medumi tai darydavau
 Beje aš dažniau ne su cukrumi, o su skystu medumi tai darydavau  O mano tėvukas vis dar valgo nuo Smetonos laikų varškės sūrį su uogiene (as meniškai to pakęst negaliu).
 O mano tėvukas vis dar valgo nuo Smetonos laikų varškės sūrį su uogiene (as meniškai to pakęst negaliu). Darzoves ir saldumynai, siuo atveju cukrus, man kazkaip nesiderina.
 Darzoves ir saldumynai, siuo atveju cukrus, man kazkaip nesiderina. Beje ir ta varskes suri su medum galima valgyt(tikrai skanu), o ne su agurku.
 Beje ir ta varskes suri su medum galima valgyt(tikrai skanu), o ne su agurku.  

Darzoves ir saldumynai, siuo atveju cukrus, man kazkaip nesiderina.
 Darzoves ir saldumynai, siuo atveju cukrus, man kazkaip nesiderina. Kaip sakė Flagman, gal patiks...
 Kaip sakė Flagman, gal patiks...  

Siūlau nebūt taip nusistačius prieš pasaldintą daržovę ir pabandyti

Šiemet vasarą atostogaudamas gimtajame miestelyje pas motina, kuri augina agurkus pati, ir is kaimynu perka medu - beveik kasdien tai vartojau. Atsisedi vakare prie PC, paimi keletą agurkų, ir badai juos į medaus "slojniką". Nerealiai skanu.
 Šiemet vasarą atostogaudamas gimtajame miestelyje pas motina, kuri augina agurkus pati, ir is kaimynu perka medu - beveik kasdien tai vartojau. Atsisedi vakare prie PC, paimi keletą agurkų, ir badai juos į medaus "slojniką". Nerealiai skanu.

Užtat atsimenu keptus obuolius su cukraus pudra arba juodą duoną su medum. Nieko gero ta sovietinė virtuvė šiaip jau
 Užtat atsimenu keptus obuolius su cukraus pudra arba juodą duoną su medum. Nieko gero ta sovietinė virtuvė šiaip jau  Dar atsimenu birzgiančius šaldiklius parduotuvėse, smarvelę tokią neblogą ir rudas lipnias juostas musėm aplipusias. Ir turbūt vienintelę sulčių rūšį - obuolių, iš tokios skardinės, kur reikėdavo "v ručnuju" su atidarytuvu prabadyt dvi skyles. Nes pasirodo 1 neužtenka, bo oras nepraeina ir nelabai pilasi sultys. Ir ant dugno visada likdavo kažkokie tirščiai...
 Dar atsimenu birzgiančius šaldiklius parduotuvėse, smarvelę tokią neblogą ir rudas lipnias juostas musėm aplipusias. Ir turbūt vienintelę sulčių rūšį - obuolių, iš tokios skardinės, kur reikėdavo "v ručnuju" su atidarytuvu prabadyt dvi skyles. Nes pasirodo 1 neužtenka, bo oras nepraeina ir nelabai pilasi sultys. Ir ant dugno visada likdavo kažkokie tirščiai...  Dar šedevras prie kasų - kramtoma guma "Paršiukas čiukas" ar panašiai.
 Dar šedevras prie kasų - kramtoma guma "Paršiukas čiukas" ar panašiai.  pakeliui link jūros. Spoksojau į kažkokius du uniformuotus žmogėnus praeidamas, o jie į mane spoksojo. Po to prie jūros dar vienos kareivinės (stambesnės) buvo. Dar pajūryje įlipdavau į naftą netyčiom, tada bandydavau nukrapštyt vargais negalais. Kažką praleidau...
 pakeliui link jūros. Spoksojau į kažkokius du uniformuotus žmogėnus praeidamas, o jie į mane spoksojo. Po to prie jūros dar vienos kareivinės (stambesnės) buvo. Dar pajūryje įlipdavau į naftą netyčiom, tada bandydavau nukrapštyt vargais negalais. Kažką praleidau... O "kavianski" kažkokie baisūs būdavo, nužiūrinėdavo, visi juodbrūviai...
 O "kavianski" kažkokie baisūs būdavo, nužiūrinėdavo, visi juodbrūviai...  Visą kiek buvo susikišau, mėlyna kažkokia, pipirinė... brrrr... Bet vis tiek skanu paeksperimentuoti buvo.
 Visą kiek buvo susikišau, mėlyna kažkokia, pipirinė... brrrr... Bet vis tiek skanu paeksperimentuoti buvo. Coca cola, pričesnakinta kepta duona, lego, saliami dešra (kurią visi pirkdavo tonom ir ėsdavo, ėsdavo ir kišo kišo, kol atsivalgė vieną dieną), audio kasetės su visokiais Maiklais Džeksonais ir Krenberiais, kabelinė televizija, užsieninės mašinos ir visas kitas gėris.
 Coca cola, pričesnakinta kepta duona, lego, saliami dešra (kurią visi pirkdavo tonom ir ėsdavo, ėsdavo ir kišo kišo, kol atsivalgė vieną dieną), audio kasetės su visokiais Maiklais Džeksonais ir Krenberiais, kabelinė televizija, užsieninės mašinos ir visas kitas gėris.

Užtat atsimenu keptus obuolius su cukraus pudra arba juodą duoną su medum. Nieko gero ta sovietinė virtuvė šiaip jau
 Užtat atsimenu keptus obuolius su cukraus pudra arba juodą duoną su medum. Nieko gero ta sovietinė virtuvė šiaip jau  Dar atsimenu birzgiančius šaldiklius parduotuvėse, smarvelę tokią neblogą ir rudas lipnias juostas musėm aplipusias. Ir turbūt vienintelę sulčių rūšį - obuolių, iš tokios skardinės, kur reikėdavo "v ručnuju" su atidarytuvu prabadyt. Dar atsimenu, kad visokiausi pyragai būdavo kepami namie, kartais sodos juose kai kas padaugindavo. Kas dar?
 Dar atsimenu birzgiančius šaldiklius parduotuvėse, smarvelę tokią neblogą ir rudas lipnias juostas musėm aplipusias. Ir turbūt vienintelę sulčių rūšį - obuolių, iš tokios skardinės, kur reikėdavo "v ručnuju" su atidarytuvu prabadyt. Dar atsimenu, kad visokiausi pyragai būdavo kepami namie, kartais sodos juose kai kas padaugindavo. Kas dar?  Dar šedevras prie kasų - kramtoma guma "Paršiukas čiukas" ar panašiai.
 Dar šedevras prie kasų - kramtoma guma "Paršiukas čiukas" ar panašiai.  pakeliui link jūros. Spoksojau į kažkokius du uniformuotus žmogėnus praeidamas, o jie į mane spoksojo. Po to prie jūros dar vienos kareivinės buvo. Dar pajūryje įlipdavau į naftą netyčiom, tada bandydavau nukrapštyt vargais negalais. Kažką praleidau...
 pakeliui link jūros. Spoksojau į kažkokius du uniformuotus žmogėnus praeidamas, o jie į mane spoksojo. Po to prie jūros dar vienos kareivinės buvo. Dar pajūryje įlipdavau į naftą netyčiom, tada bandydavau nukrapštyt vargais negalais. Kažką praleidau... .
 .

.
. .
.

Comment