Parašė liutass
Rodyti pranešimą
taigi tai nera tinkamas issireiskimas, kaip tai gali buti nukrypimas jei kanadoje, ispanijos zmones tuokiasi augina vaikus(ir savo ir isivaikintus) ir kolkas tos salys moraliai nezlugo, heteroseksualios seimos nesubyrejo, visuomene nedezintegravosi, dekadansas neatejo kaip buvo pranasauta konservatyviu ir reakcionierisku visuomenes sluoksniu
as vis nesuprantu kaip gali homoseksuali santuoka suardyti heteroseksualia?
nemanykit, kad žmogus yra tokia kvaila ir silpna gyvastis. Nereikėtų žavėtis homoseksualais labiau, nei heteroksualais, yra gėjų ir vagių, ir tvirkintojų, ir sėdėjusių kalėjime, ir aferistų, ir nuoširdžių, ir sąžiningų, ir draugiškų - jei pasakai - "aš esu gėjus, tai TIKRAI nereiškia, kad žmogus yra geras, nusimano madose (nenusimanau), patinka soliariumai (kurių aš nemėgstu), perka tik madingiausius ir naujausius rūbus (irgi to nedarau), visą dieną yra draugiškas, atlapaširdis ir geriausias tavo draugas (nesu toks). Kad nesimakaluotų mintys, reziumė - homoseksualų yra tokių pat gerų ar blogų, kaip ir heteroseksualų, tik tarp homoseksualų, esu susidaręs nuomonę, šiek tiek vyrauja uždara bendruomenę, nes jie nepritampa prie visos visuomenės. Turbūt viską paminėjau, ką norėjau, žinių apie tai turiu daug sukaupęs, daug skaitęs, domėjęsis, bet visko jau mintinai nepamenu, o ir medžiaga jau atidaviau kitam žmogui, kuri jam buvo tuo metu labai reikalinga.
, gal tik norėtume, kad taip būtų, bet, deja, vaikų pasaulėžiūros formavimuisi įtakos turi VISKAS. Tolerancija turi irgi du galus... Aš esu tolerantiška žmonių pasirinkimui, bet ne kokiems gėjų karnavalams, atviram vulgarumui, pabrėžtam kitonškumui. Be to, kiek yra pavyzdžių, kai kaiminystėje gyvenantis "geras" dėdulė, kviečia paauglius pas save, kokių kompiuterinių žaidimų žaisti, o tie, naivūs - pasirašo. Juos nugirdo, o paskui įsivaizduokit kas vyksta... taip vieną kartą, kitą... Paaugliai yra labai pažeidžiami, taip gali įvykti tas lemtingasis lūžis, kai jis pradės save laikyti homoseksualu. Vietoj to "gerojo" dėdulės gali būti ir "geras" draugas ir kitų variantų,..
Ir vėl kaltins homoseksualus, atseit ėmė kurstyti. Bet juk muštis pradės tai ne homoseksualai, ai, kvaili tie lietuviai su savo durnais principais ir tuščiomis galvomis.
tai, kad manau, jie ta ir daro, nes jei jie pasirinktu tiesiausia kelia, tai jie organizuotu parada. To jie nedaro, o atsizvelgdami i visuomenes lygi, nutare organizuoti bet kokiam civilizuotam zmogui priimtina forma: uzrasas ant troleibuso, veliavos iskleidimas. Taciau matosi , kad netgti tokios formos nera priimtinos. Siuo atveju visuomene, turedama savo nuomone ir emocijas, neturi teises pazeisti savo pacios priimtu esminiu principu.
Comment