Žinau, kad visiškai kvaila ir beprasmiška šita tema. Bet nejaugi negalima biški "paįsidirbinėti" forume ??? Nors šia šiokia tokia pokšto forma kurta šita tema, bet prašau visu nuspresenčių pasisakyti į tai atsižvelgti rimtai. 
KLAUSIMAS: Kiek laiko jūsų nuomone mažiausiai reikia nueiti pėščiomis atstumą šiauliuose nuo centro (bulvaro apylinkių ) iki pietinio galo (gegužių gatvės) ????
 ) iki pietinio galo (gegužių gatvės) ????
Laiko paklaidos balsavime gali buti apie 15 min.
Dar kartą prašau rimtai pamėginti pagrįsti savo nuomone , savo mintym arba praktika Ačiū už dėmesį
 Ačiū už dėmesį  

KLAUSIMAS: Kiek laiko jūsų nuomone mažiausiai reikia nueiti pėščiomis atstumą šiauliuose nuo centro (bulvaro apylinkių
 ) iki pietinio galo (gegužių gatvės) ????
 ) iki pietinio galo (gegužių gatvės) ????Laiko paklaidos balsavime gali buti apie 15 min.
Dar kartą prašau rimtai pamėginti pagrįsti savo nuomone , savo mintym arba praktika
 Ačiū už dėmesį
 Ačiū už dėmesį  

Žinoma, kad aš tau sakyčiau "nupezai bachurs", jei aš su autobusu per 10 min. galiu nuvažiuoti, o kur pėščiomis per pusvalandį. Bet tai dar nesako, kad negalimas antras variantas
 Žinoma, kad aš tau sakyčiau "nupezai bachurs", jei aš su autobusu per 10 min. galiu nuvažiuoti, o kur pėščiomis per pusvalandį. Bet tai dar nesako, kad negalimas antras variantas 

ir jei cia rimtai meeta darot, tai galesim pestute pasivaiksciot po siaulius, as su autiku nuruksiu, o jus pedinsit, ir as su chronometru pamatuosiu, kiek uztrukot ir ar kaloriju per daug nenumetet 8D
  ir jei cia rimtai meeta darot, tai galesim pestute pasivaiksciot po siaulius, as su autiku nuruksiu, o jus pedinsit, ir as su chronometru pamatuosiu, kiek uztrukot ir ar kaloriju per daug nenumetet 8D

?
 ?

be to as gyvenu dar paejejus 15 min iki gytariu 1
 be to as gyvenu dar paejejus 15 min iki gytariu 1

) miesto autikai nebevažinėjo, taksui pinigų gaila buvo. O iki autiko įšvykimo buvo likusi tik viena valanda. Ir nesvarbu, kad su didele tašė buvau, bet suspėjau ir dar 10 min. sedėjau laukdamas autobuso. Žinoma nėjau aš kaip senis su radikulitu, bet ir nelėkiau lik akys degtų
) miesto autikai nebevažinėjo, taksui pinigų gaila buvo. O iki autiko įšvykimo buvo likusi tik viena valanda. Ir nesvarbu, kad su didele tašė buvau, bet suspėjau ir dar 10 min. sedėjau laukdamas autobuso. Žinoma nėjau aš kaip senis su radikulitu, bet ir nelėkiau lik akys degtų  .
 . 

Comment