Parašė Andas

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Jūsų nuomone ar įmanoma .... ?

Collapse

X
- 

Saugumas . Tai tikriausiai vienintelė priežastis mane verčianti naudotis viešuoju transportu, lietuvos miestuose (išskirus trys didžiausius žinoma).
 Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
 --------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

- 

Situacija dėl kelių, pėščiujų ir dviračių takų visoje lietuvoje vienoda. Omeny turėjau, kad didžiuosiuose miestuose į viešąjį transportą sėduos ir dėl tiesioginės jo paskirties tai yra atstumų trumpinimoParašė Andas Na zinai tuose tryjuose taip pat keliai ne roziu ziedlapiais nukloti.. Nemanau, kad ten saugiau gali jaustis sutemus. Na zinai tuose tryjuose taip pat keliai ne roziu ziedlapiais nukloti.. Nemanau, kad ten saugiau gali jaustis sutemus.
 As kazin ar ishskirciau kuri nors miesta Lietuvos   

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
 Comment
- 

Sutinku , Kėdainiai gali buti kaip puikus "desertinis kasnelis" pažintynėje kelionėjeParašė Andasmmm dabar supratau... Na taip, sutinku. Visgi didziuosiuose miestuose nepavaiksciosi visur per 15min, kaip antai Kedainiuose Na taip, sutinku. Visgi didziuosiuose miestuose nepavaiksciosi visur per 15min, kaip antai Kedainiuose Ex.. Fainas miestas tie Kedaniai.. Ex.. Fainas miestas tie Kedaniai.. bet tema ne apie tai bet tema ne apie tai O visa miestelį apžiurėti užtenką kažkur maksimum 4 valandų. O visa miestelį apžiurėti užtenką kažkur maksimum 4 valandų. Vis tikiuosi, kad gal kada nors forumo gimtadienio paminėjimas bus lietuvos centre Vis tikiuosi, kad gal kada nors forumo gimtadienio paminėjimas bus lietuvos centre  

Comment
- 

hmm. Iš tikrūjų nelabai yra kur Šiauliuose eiti 2 val O prie gero noro, jei pvz vėluoji į egzą, o transporto priemonių nusigauti į univerą nėra (kas teoriškai neįmanoma), tai tada galima būtų ir per pusvalandį iki to pietinio nusigauti bėgom O prie gero noro, jei pvz vėluoji į egzą, o transporto priemonių nusigauti į univerą nėra (kas teoriškai neįmanoma), tai tada galima būtų ir per pusvalandį iki to pietinio nusigauti bėgom 
 Pati nesu ėjus,( va įdomumo dėlei, reikės tai padaryti artimiausiu metu), bet tai darę yra nemažai pažįstamų, ir maximum nuo pietinio iki centro nueiti reikėjo valandos... 

P.S tai jau Vilnius ...:/
 Comment

Comment