Ne tik merginos galvoja apie užslėptas tatuiruotes. Dažniausiai pagalvojama ar pasirinktoj vietoj ją bus galima paslėpt prireikus (pvz dėl darbo, kad prosenelei infarkto neivarytų ir pan.)
Manoji visiškai neužslėpta bet lengvai galima paslėpt. o ir šeip retas kuris suvokia, kas tai per piešinukas. Užtat bobutės troleibuse turi ką veikt
Manoji visiškai neužslėpta bet lengvai galima paslėpt. o ir šeip retas kuris suvokia, kas tai per piešinukas. Užtat bobutės troleibuse turi ką veikt
O tatuiruotės vos neapturėjau. Jau sedėjau pas pažįstamą (kuris ir būtų daręs) namie su krūva žurnalų rankose, ir mąsčiau kokią čia man pasidarius... nesumąsčiau. Ir vietą jau buvau pasirinkusi - ant peties, rekomendavo kaip mažiausiai besikeičiančią vietą. Dabar dar vis tik norėčiau, tik kur ne visi matytų, bet nesakysiu kur
Dabar teturiu dar tik 2 skyles, vienas ausies kremzleje virsuje, kita apacioje 6mm skersmens, neuzilgo mastau kita ausy apacioje prasidurti ir irgi prasitempti ik ~5mm. Tatuiruote brandinu jau geri metai. Paisausi eskiza, deliojuosi objektus, kadangi noriu sutraukti bene 10 skirtingu simboliu uzrasu ir tt i viena dideli piesini, kuris turetu atsirasti ant mano blauzdos priekines puses. Del dydzio, spalvu kiekio ir sudetingumo turetu kainuoti tikrai brangiai, juolab reiketu ja daryti bene per 3 kartus, uzdedant po nauja sluoksni ir pas labai patyrusi meistra, kadangi ji butu ant pakankamai didelio rando. Todel ir trunka pasiruosimas tiek ilgai. Taciau nesulaukiu kada turesiu tam lesu ir galutini eskiza.. Turbut teks paaukoti koki objektyva del sito reikalo
Comment