Nepalieku pietaujant kasdien. O siaip sedint vakarais.. Apie 10 proc. Nors seniai seniai, dar studentavimo laikais, buvom prisede Palangoj Sabonio "Pusu paunksmej", padavejo aptarnavimas tiek pritrenke kad isleide apie 40 lt palikom 20 lt arbatos

Kartais ir jiems paliekami pinigai/dovanos ne prieš, o po, neva "padėka", ir tai net primena kažkokią socialinę normą. Juk ir šiose profesijose dažnai ne kažin kiek uždirbama, priešingai įprastai nuomonei. Aišku, daugiau, nei dirbant padavėju.
Vieninteli karta turbut galejom pasakyt zodi "profesionalas". Visko po truputi, ir paslaugumo, ir kulturos, ir humoro, svarbiausia, visur tiesiai i viduriuka, niekur neperlenkiant ir neikyrint. Jau 5 ar 6 metai praejo, nieko panasaus dar neteko matyt.
Comment