Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Jurate_88 Rodyti pranešimą
    Visiškai pritariu tiems, kas rašė dėl pėsčiųjų ir dviratininkų grūdimo į vieną siaurą ruožą. Kaip pėsčiajai (ypač jei tenka eiti su vaiku ar stumti vežimėlį)
    Parašė Jurate_88 Rodyti pranešimą
    Nu ką, Kristupai, neiškentėjau ir aš neišlindęs iš to tavo minimo „patyliukais skaitančiųjų“ urvo! ????
    O, tai tu vis tik vyriškos giminės botukas?
    Paskutinis taisė digital; Šiandien, 15:13.

Comment

Džiugu, kad vertinate. Tiesiog įdomu, kodėl tiek mažai norinčių aptarti tas Eurobasket2011 m. ketvirtfinalio rungtynes su Makedonija, kur tada pralošėme rezultatu 65:67. II pakopą mama planuoja sukišti į buto remontą toje Didžioje Saloje. Sako, iš vidaus viską įrengs taip jaukiai, kad neva nesijaus, kad gyvename 1975 m. (Igno Vėgėlės gimimo metais) statybos nerenovuotame būste. Tačiau man tai atrodo taip, lyg senas vikšrinis traktorius DT-75 trauktų naują sėjamąją. T.y. variklis, traukiamoji jėga (šiuo atveju - butas) yra senas, bet prie jo rėmų bandoma prikabinti pačius moderniausius baldus. Tai - nonsensas, kai žinai, kad vamzdynai taigi seni.
      Kitas dalykas - man tikrai praverstų, jei kas nors pavaduotų liutuką, jei jis rimtai mirė ir į diskusijas nebegrįš. Jau suėjo metai nuo paskutinio mano juoko, kuris pripildydavo mano kambarį, kai jis atrašydavo į pačius durniausius mano klausimus. Gal norėtumėte paspręsti testukus? Pvz. duosiu jums 10 žmonių pavardžių, kurias turėsite suvedžioti rodyklėmis su atitinkamomis jų sukeltomis mirtinomis avarijomis.
      Dėl rinkimų tai reiktų žiūrėti, ar šlietis prie kitų partijų, kurios mano veržlių idėjų tiesiog nenorės matyti. Kurti savo judėjimą būtų kiek pavojinga, nes išlįs mano seni pažįstami, kurie pabandys ištraukti visas mano nuodėmes, kurios yra niekas palyginus su tuo, kad leidimą su "Visiškai slaptai" dirbti turi Ynga Vasylysa, kuri lankėsi Rusijoje jau po Krymo prišliejimo.
      Kaip tik buvau užklausęs Regitros, ar galėtų susisiekti su vienu asmeniu, kuris 2022 m. mano dėka gavo baudą už parkavimą. Kai priėjęs prieš išvažiuojant jam tą pasakiau, jis reagavo visiškai ramiai, dar paklausė mano vardo. Pasidarė net gaila, bet mūsų įstatymai yra šalti - jei nėra teisinio pagrindo, ne tik kad man neduos jo kontaktų, bet ir negali siųsti užklausos jam, kad "pilietis nori jūsų atsiprašyti". Tai reiktų įstatymų, kurie geležinę tvarką derintų su gerais ketinimais. Dar buvo minčių tam tikruose Vilniaus rajonuose tam skirtose lentose talpinti skelbimus, kuriuose skelbčiau, jog asmeniniais tikslais norėčiau pirkti interviu iš 1980-1986 m. gimimo žmonėmis, kurie savo vaikų susilaukė maždaug 2008-2011 m. ir aptarti jų patirtį formavusias to laikmečio realijas.
      Taip, aš mieste neatlygintinai kilnoju šiukšles, kartais net susižalodamas, todėl turiu šiek tiek sveiko pasikėlimo, vis kartodamas sau, kad tokie kaip aš gimsta kartą per tūkstantmetį.

Comment

Working...
      X