Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Sula Rodyti pranešimą

Tai yra humanitarinė pagalba vienam iš forumo narių.
    Matome, kad padeda.
    Ar jums gaila sugadinto "popieriaus"?
    Tai viskas OK. Aš čia neseniai, galvojau, kad trolinimas.

Comment

Bet kaaaip Arūnas mane pakėlė-prikėlė - prieš 3 metus, kuomet paklausiau, kodėl po 2011 Eurobasketo ketvirtfinalio pralaimėjimo rezultatu 65:67, iš pavydo karine jėga neužpuolėme Makedonijos, jis pasiūlė keltis į savo susikurtą temą "Šiaip nesąmonės ir kliedesiai". Ir grįžtu - akurat, jau sukurta tema, kurioje pirmosios žinutės autoriumi amžiams užžymėtas aš. Kaip atsimenu tiksliai, kur tą dieną ėjau, koks buvo dangus, su kuo bendravau... Ir prasidėjo - pradžioje bendresnio pobūdžio diskusijos, į kurias noriai jungdavosi Kitas Džiugas, Tomizmas. Kažkur pašaliais mirguliavo liūtas, na ir kas galėjo pagalvoti, kad su juo išsivystys artimiausias ryšys, kai likusi dalis atsisijojo, kad net išdrįsiu jo paklausti "Kas yra obradai?". Tad 3 metų sukakties proga galime švęsti - Nesąmonės ir kliedesiai - VISŲ [tema]!

Comment

O gal kas žinote, yra tokia interneto svetainė, kurioje žmonės dalintųsi paklausimais/patarimais "kaip nuvažiuoti iš X į Y" a(ir atvirkščiai). Taip, šiame forume yra tokia tema, bet ten Romas tik dalinasi sutvarkytų kelių vaizdais ir pan. Bet aš tikėjausi ten pamatyti kitką. Pvz. turiu vieną kaimyną iš Pagėgių, kuris šįmet baigė bakalauro studijas. Tai man įdomu, kaip jis iš savo tėviškės važinėja į Vilnių siekti aukštojo mokslo - ar tiesiai krašto keliu nr. 141 iki Kauno ir tuomet įsišaudavo į autostradą, ar KK 141 iki Mikytų sankryžos, tuomet pašaudavo šiaurėn pro Tauragę, iki Kryžkalnio transporto mazgo ir į A1 magistralę įvažiuodavo nuo ten? Tarkime, su kokia Klaipėda ar Panevėžiu, klausimų nekyla - yra atitinkami tiesiausi keliai ir viskas. Tačiau pvz. kokia noras Šilutė ar Kelmė irgi kelia tam tikrų klausimų - pirmu atveju galima varyti arba 141-u iki Kauno, arba KK 165 pro Šilalę, o nuo jos į automagistralę patekti arba pro KK 162 arba pro rajoninį kelią nr. 4101. Galima netgi pro Švėkšną, Kvėdarną ir į greitkelį įsibrauti ties ten. Su Kelme irgi galimi kelia variantai - A12 iki Kryžkalnio + A1. Galima rajoniniu keliu nr. 3503 kirsti kampą iki Raseinių, o nuo ten jau visiems viskas aišku. Žodžiu, mane domina, kokiais keliais žmonės nusigauna iš vieno taško į kitą, kai yra keli būdai nusigauti ir visais jais kelionės trukmė panaši. Kur galima rasti, kur žmonės dalintųsi "Aš važiuoju taip", "O aš važiuoju va taip ir taip" ir pan. Pvz. kaip ir su fūromis mane irgi domina, per kokias šalis gabenami kroviniai itin tolimais maršrutais, pvz. į Užkaukazę, Vidurinę Aziją. Kodėl man tai svarbu? Dar ir kaip - pvz. vargu ar pirkčiau prekę, kuri tranzitu gabenta per tą vienintelę baisią Europos šalį su mirties bausme ir KGB institucija ir lėktuvo nutupdymu 2021-aisiais. Ar tiesiog reikia sutikti žmogų iš tokio miesto ir pačiam bandyti paklausti, kokį kelią renkasi? Pvz. Facebook yra grupė, kur buriasi žmonės, vykstantys iš Kupiškio į Vilnių. Tai nustebau, kad dauguma jų važiuoja ne KK 118 + A14, bet labiau pro Panevėžį arba pro Anykščius ir Ukmergę. Dar įdomesnis dalykas - žmonių judėjimas mieste. Pvz. kartą stovėdamas šitoje Kalvarijų g. vietoje https://www.google.com/maps/@54.7026...oASAFQAw%3D%3D, pamačiau savo kaimynę, kuri iš Trimitų g. pasuko dešinėn į Kalvarijų g. ir tuomet persirikiavo sukti kairėn į Žalgirio g. Kaip žinoti, iš kur ji važiavo namo? Spėju, jog dar prieš kelias minutes ji riedėjo Rinktinės gatve, bet iš kur ji pateko į ją? Iš dar kažkokios kitos gatvės, ar kažkur ten ir dirba? Kaip įminti tokias žmonių judėjimo maršrutų nuosavu transportu, paslaptis?

Comment

Kaip džiaugiuosi, kad Sinkė nebus premjeru. Nes jei taptų - gautų susipažinti su SLAPTA INFORMACIJA.

...

Jei nesi Armonautas, Šimonytis
          Jei nemoki užsikalti
          Investuodamas į ETF
          Jei nedirbi startuolyje-vienaragyje
          O nuomos kainos na Wilno brangsta
          Tau tik Didžiasalis belieka
          Paskutinė viltis
          Paskutinė stotelė, paskutinis
          Gerų zombių kraštas!

Comment

Bazilijaus Sandanskio era baigėsi - prieš kelias savaites išsitryniau elektroninį paštą šiuo slapyvardžiu. Bei užklausiau Stanislovo Tomo, ar jis padėtų man parašyti skundą į EŽTT arba JT teismines institucijas, siekiant išversti iš posto blogai dirbančią troleibuso vairuotoją (aka Aula-Magna) ar mokytoją. Tai sakė, kad ne, sakė, į jį kreiptis tik kai pralaimėjai viską Lietuvoje, o kaina - 5 000 eurų.

Comment

Working...
            X