Bet kaip juokas paėmė, kai 5 klasėje per anglų kalbos pamoką reikėjo panaudoti spalvotus pieštukus, tai kažką spalvinome ir baigus, aš juos susidėdavau į tokią apvalią pailgos formos dėžutę, o tada - užkimšdavau viršų tokiu dangteliu. Tai buvo momentas, kai aš tuos pieštukus jau susidėjau atgal, bet dar neužkimšau dangtelio, ir, kadangi tą dėžutę rankoje laikiau nuleidęs po suolu, nepastebėjau kaip apverčiau ir visi pieštukai tik šlumšt babarkšt ant žemės... Tai mokytoja Lina kad pradėjo ant manęs rėkti:
- NU KRISTUPAAAAIIII! KAS ČIA DABAR?
Lyg tai būčiau specialiai juos "paleidęs" ant grindų. Na o dabar ta mokytoja - tos mokyklos direktorė. Ir kaip paskui stebėtis, kad toks žmogus nenori eiti dirbti? Darbovietėje ką nors netyčia tokio iškrėtus gal net į galvą pasiūlytų...
O čia yra kita kalba, skirta mokiniams atmintinos dienos proga, kurios galėčiau klausytis kiekvieną dieną. Tokia išraiškinga moteris, tokiu stiliumi pavaro. Ir labai taikliai. Ties 6:30 min. sako, "jūs galvojate, išeisite iš tėvų namų ir oj pavarysiu po pasaulį? Niekas ten jūsų nelaukia!". Gal ir žiauriai skamba, bet teisingai pataikyta. Bet tikrai reiktų Seime bandyti pramušti kokį įstatymą apie tai, kad atsirastų globėjai, kurie kiekvieną suaugusį žmogų, neišmokusį gyvenimo galėtų priglobti - tokių globėjų turėtų rastis kiekviename mieste, mikrorajone ir t.t. Jiems atlygį mokėtų valstybė.
https://www.youtube.com/watch?v=jzbCl5Lt7qk
- NU KRISTUPAAAAIIII! KAS ČIA DABAR?
Lyg tai būčiau specialiai juos "paleidęs" ant grindų. Na o dabar ta mokytoja - tos mokyklos direktorė. Ir kaip paskui stebėtis, kad toks žmogus nenori eiti dirbti? Darbovietėje ką nors netyčia tokio iškrėtus gal net į galvą pasiūlytų...
O čia yra kita kalba, skirta mokiniams atmintinos dienos proga, kurios galėčiau klausytis kiekvieną dieną. Tokia išraiškinga moteris, tokiu stiliumi pavaro. Ir labai taikliai. Ties 6:30 min. sako, "jūs galvojate, išeisite iš tėvų namų ir oj pavarysiu po pasaulį? Niekas ten jūsų nelaukia!". Gal ir žiauriai skamba, bet teisingai pataikyta. Bet tikrai reiktų Seime bandyti pramušti kokį įstatymą apie tai, kad atsirastų globėjai, kurie kiekvieną suaugusį žmogų, neišmokusį gyvenimo galėtų priglobti - tokių globėjų turėtų rastis kiekviename mieste, mikrorajone ir t.t. Jiems atlygį mokėtų valstybė.
https://www.youtube.com/watch?v=jzbCl5Lt7qk
. Tai va, po to, kai jis 2 sykį per minutę man pasakė "Ar gali taip nerėkt?", aš supykęs išlipau iš jo mašinos, uždariau duris toje Linkmenų22 Rimi aikštelėje ir parėjau namo. Jis dar paprašė, kad jį palaidočiau visam laikui užblokuodamas jį Instagrame. To nepadariau, ir po šio incidento dar kokius pusę metų bendravome.
Comment