Įdomu, kodėl žmonės, pamatę mane gatvėje, manęs nepakalbina pirmi? Negi neatpažįsta manęs, kaip vietinio lygio žvaigždės? Pvz. šiandien savo gatvėje iš numerių pažinau vieną automobilį, kuriame sėdėjo vyras, kuris kitame forume, padarytame šio forumo principu, ten jie aprašė savo kelionę automobiliu į Kirgiziją 2018 metais. Pats gyvenime nesu lankęsis jokioje užsienio šalyje ir nenorėčiau niekur nuvykti, bet paskaityti apie tokį kelionės būdą, kai nuosavu automobiliu vykstama į tolimas šalis, į kurias dauguma lietuvių skrenda - visai įdomu. Įdomu, tas dėdulė, kuomet vaikščiojau ir lanksčiausi kilnodamas nuorūkas, jis tikriausiai nepagalvojo, kad va šitas jaunuolis su kepure ir akiniais yra skaitęs apie mano kelionę ir mane kątik atpažino. Tas pats ir su eiliniais kaimynais, bet va parašysi tokiam žinutę, kažką panašaus į "...jūs būsite Arūncė Kupčiūncė iš X namo, Y aukšto, kampinio buto, laikote šunį Keksą, vairuojate 451-ąjį KML`ą, gyvenate su sužadėtine...", taigi iškart apšauks "O dieve, persekiojimas! Mane persekioja, rašau pareiškimą".
Taigi, jei kada Vilniuje atvyksite į Oršos gatvę susitaisyti klibančių dantų, apsikirpti, pasilakuoti nagų ar įsigyti kokio ateniuatoriaus, visuomet pirmi prieikite prie manęs pakalbinti. Galbūt jūs būsite tas įdomusis žmogus, kurio aš taip ilgai laukiau. Jei mandagiai užkalbinsite, tikrai nepavarysiu jūsų lauk. Bet va todėl aš pirmas eiti prie kitų labai bijau, nes žmonės manęs gali nesuprasti, iš kur aš apie juos žinau tiek faktų, todėl į mane gali pažiūrėti ne itin draugiškai...
Taigi, jei kada Vilniuje atvyksite į Oršos gatvę susitaisyti klibančių dantų, apsikirpti, pasilakuoti nagų ar įsigyti kokio ateniuatoriaus, visuomet pirmi prieikite prie manęs pakalbinti. Galbūt jūs būsite tas įdomusis žmogus, kurio aš taip ilgai laukiau. Jei mandagiai užkalbinsite, tikrai nepavarysiu jūsų lauk. Bet va todėl aš pirmas eiti prie kitų labai bijau, nes žmonės manęs gali nesuprasti, iš kur aš apie juos žinau tiek faktų, todėl į mane gali pažiūrėti ne itin draugiškai...
Comment