Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Neatsimenu tokiu
    When a man lies, he murders some part of the world

    Comment


      Parašė liutass Rodyti pranešimą
      Neatsimenu tokiu
      Čia gal pirmesniais nepriklausomybės metais... O kodėl jūs esate, kaip supratau, ne už, bet labiau prieš LGBTQ+?

      Comment


        Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą

        Čia gal pirmesniais nepriklausomybės metais... O kodėl jūs esate, kaip supratau, ne už, bet labiau prieš LGBTQ+?
        as nei uz, nei pries. Gaila zmoniu, bet is ju negalima tyciotis. As tiesiog nekreipiu demesio, nebent jie patys elgiasi provokuojamai ir izuliai, bet retai. Stai mano kaimynes gyvena dvi lesbietesar kaip ten jos vadinasi, tai as su jomis labai draugiskas, kaip ir jos su manim. Jos laiko gekonus, tai kartais atnesa man juos parodyti. Mieli gyvuneliai
        When a man lies, he murders some part of the world

        Comment


          Tas žvirblelis kaip nė motais...

          O pasakysite, su kuo siejami šie 2 mano išreikšti garsai?
          Užuomina - tie "ilgi" (3 tiltų) 2004-2006 m. gauti Solaris troleibusai.

          1. Olduliaaaaaaaaa...
          2. Tik tik tik ti, tiktiktiktiktiktik, tiiii-k tik! - mirksės tau šviesoforai žali - tikraaaiiii, tikraaaiiii!

          Comment


            1. Kai daro posuki tai girgzda tie sujungimai tarp salonu sujungimu?
            2. Posukiai tiksi?
            When a man lies, he murders some part of the world

            Comment


              1. Tai troleibuso variklis, persijungiantis į stovėjimo režimą, kuomet ilgėliau užgaištama laukiant prie raudonos. To variklio garsas tada būna maždaug toks, kai užrašiau.
              2. Beveik pataikyta, tik tiksi ne posūkio lemputės, o svietaforo signalas. Ten kažkada sapnavau tokį siaubo sapną, kad tipo leidžiuosi žemyn Buivydiškių gatve iš mokyklos, ir man dar dega žalia šviesa, bet ji jau mirksi ir matau, kad Laisvės pr. kirsti nespėsiu - dabar jau pirmenybė bus troleibusui nr. 1707, kuris ilgai išlaukęs, pravažiuos sankryžą, ją užterš savo ratais (ta gatvė yra labiau 2-o troleibusų parko zona ir 1-o parko troleibusai ją kaip ir teršia kaip kokie įsibrovėliai) ir man reikės "eiti per 1-ojo parko troleibuso ratai".

              Comment


                nu ir kosmarus sapnuoji
                When a man lies, he murders some part of the world

                Comment


                  Jo, aš tik einu ir ties šita vieta man mirksi ir tarsi kažkoks balsas sako: nebespėsi jau pereiti - TIKRAIIII, TIKRAIIIII!, t.y. ne aš pirmesnis eisiu, bet tas troleibusas važiuos. Ir dar kas įdomu, kad keleiviai skatinami keliauti viešuoju, bet autobusų/troleibusų parkuose keleiviai, kaip pašaliniai asmenys yra nepageidaujami, ypač - jei iš anksto nederinai savo vizito. Įdomu - važiuoti VT, kol jis dar maršrute - galima, bet patekti į parko teritoriją be leidimo - kone nusikaltimas. Tai kodėl tuomet keliaujant transportu, kol jis dirba maršrute, į jį lipti, liestis prie turėklų - galima?

                  https://www.google.com/maps/@54.7158...l=lt&entry=ttu

                  Comment


                    O čia tie idiotiškiausi išradimai - hidrauliniai palečių vežimėliai. Kai nori juo "pasemti" paletę su kroviniu ant viršaus - reikia lankstant tą rankeną į save kelis kartus taip tik patampyti, tuo metu girdisi toks "čin-džinkšt, čin-džinkšt, čin-džingšt". O štai kai nori krovinį "paleisti", užtenka atlenkti tokią šalia pagrindinės konstrukcijos esančią "ataugėlę". Kodėl jie sukonstruoti taip, kad negalima tuomet pakelti krovinio lenkiant tą ataugėlę, kodėl reikia keli kartus daryti tą idiotišką judesį pirmyn-atgal? Arba atvirkščiai - kodėl norint paleisti krovinį nereikia daryti tų judesių, užtenka tik grybštelti tą ir jis pasileidžia?
                    Attached Files

                    Comment


                      ne, nu bet ant kiek reikia buti atsilupusiu, kad vaziuoti viesuoju...
                      When a man lies, he murders some part of the world

                      Comment


                        O kodėl? Man kaip tik kietesnė yra ne ta transporto priemonė, kuri gali lėkti greičiau (automobilis), bet ta, kurios gabaritai didesni. Man patinka autobusai/troleibusai, vilkikai su konteinerine puspriekabe, kombainai. Įsivaizduokite jei automobilis kaktomuša susiduria su vilkiku - kas iš tos mažos mašinytės liks? Dėl to, daug saugiau važiuoti su tuo transportu, kur tu sėdi kuo aukščiau - mažesnė tikimybė susižaloti. Manęs tai tos lengvosios mašinytės nevilioja, net teisės neturiu, užtat patinka tam tikros senos Škodos, pvz. 1555 variklio riaumojimas. Įsėdęs į 1612, prisimenu 6 klasę. 1592 - tai vasara, pereinant iš pradinio ugdymo į pagrindinį, kur jau nebe sėdėsime vienoje klasėje pas tą pačią mokytoją, bet vaikščiosime pas mokytojus-dalykininkus. O įsėdus pas ką nors į automobilį pasijuntu toks mažiukas, kuomet važiuojant sėdžiu vos ne tokiame pat lygyje lyg eičiau tupėdamas, o troleibusai iš automobilio atrodo tokie milžiniški, o jų laidai - vos ne Dievo aukštyje.

                        Comment


                          bet darbo birzoje su bomzais eilese stumdytis nenori, o troleibuse jau nieko?
                          When a man lies, he murders some part of the world

                          Comment


                            Turbūt senai važiavote, kad galvojate, kad viešajame transporte smirda ir smirda ir smirda. Man daug baisiau, kad nepriliptų nuolatos linksmų, garsiai žvengiančių merginų/paauglių ar studentų, kurie negali pasakyti sakinio be keiksmažodžių - tuomet aš visą laiką galvoju, kaip juos perspėti arba panaudoti ašarines dujas. Nėra tų bomžų tiek jau daug, net nepasakyčiau, kad ir kur paskutinį kartą juos mačiau keliaujant. Jei jų tebėra, tikrai nesudaro didelio procento, man daug baisiau yra jaunimas. Man gražus kai kurių troleibusų variklio garsas, kai kurie tebevažiuojantys seni troleibusai man primena mokyklos laikus, todėl man tai kaip gyvenimo būdas. Tiesa, dabar nevažinėju ir pinigus taupydamas ir nusibodo būti skelbimų apie dingusius naminius gyvūnėlius policininku. Negaliu ramiai važinėti ir grožėtis vaizdais pro langą, nes būtinai kažkur kažką neleistino pamatysiu.
                            Be to, turint automobilį, tikrai daug didesnė tikimybė gauti pirmąjį gyvenime administracinio nusižengimo protokolą už greitį ar neapdraudimą ar dar ką, nei nuo kokios keleivių kontrolierės Celiuk ar Teliuk, nes jau daugiau nei metai, kaip gali išsipirkti su "Kontrolės bilietu" - kortele tik pypt ir sumoki vietoje padidinto tarifo taloną, su kuriuo gali važinėti dar 2 valandas ir išvengi tos žeminančios antrankių uždėjimo-išvesdinimo procedūros.
                            P.S. apie palečių vežimėlius neturite ką pasakyti?
                            Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.10.08, 19:30.

                            Comment


                              elektrokarus? Nieko nezinau.
                              When a man lies, he murders some part of the world

                              Comment


                                Taigi buvau prisegęs foto, ar ir to pranešimo nepastebėjote? Ne apie tuos savaeigius, bet kur stumdomi rankomis, kur priekyje toks pusiau dvigubas vienas sukiojamas ratas, o gale - dvi poros smulkesnių ant skirtingų kojelių galų. Yra gi mano foto.
                                Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.10.08, 19:46.

                                Comment


                                  Buvau praziopsojes ta nuotrauką dabar paziurejau. Nu nežinau, paletes gal patogu vežioti ? Vis lengviau, negu rankomis nešioti
                                  When a man lies, he murders some part of the world

                                  Comment


                                    Be to, troleibusai daugumai žmonių gal ir yra tik susisiekimo priemonė, bet man tai yra tiesiog apie mane. Kaip autizmo spektro sutrikimų turinčiam žmogui (kurio vienas bruožų - nemoka tinkamai užmegzti ryšio su kitais asmenimis, todėl labiau domisi daiktais nei gyvomis būtybėmis), man kone "ašaros nedžiūsta" nuo to grožio, kuomet atsisėdi pačiame gale ir matai kaip vairuotojai perspaudžiant pedalus, greitis sumažinamas, o variklis pradeda skleisti tokį dūstantį prislopintą garsą, ir tuomet imtuvams tik "bumbt, brunkšt" praslenkant pro iešmą, į šalį nuo to šakotuvo dalių nulekia žiežirbos. Tai man kone šventa, o su vienu klasioku, su kuriuo bandžiau kurti kažką panašaus į bendravimą, nutraukiau ryšius, nes viena iš priežasčių buvo ta, kad jam patinka garsiai kriokiančios mašinos su perdirbta išmetimo sistema. Tai amoralu, va praeitą savaitę pas vieną žymų kaimyną iš kito namo atvyko toks pat išsidirbinėti mėgstantis draugas su tuo perdžiančiu duslintuvu, tai kai užkriokė, keliuose butuose net kūdikiai pravirko išsigandę.


                                    Comment


                                      When a man lies, he murders some part of the world

                                      Comment


                                        Šiandien pamačiau, kad tas žmogus atsinaujino savo nuotrauką socialiniuose tinkluose, tai aš jums pasakysiu, toks jėgų antplūdis pas mane atsirado, TIEK energijos tarsi iš niekur pasikroviau, tokia manija, taip visko norisi...

                                        Comment


                                          Tai gal tau užteks jo Facebook sekti, nereikes aplink jo namus vazotis
                                          When a man lies, he murders some part of the world

                                          Comment

                                          Working...
                                          X