Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Varlamov, Čeliabinsk ... Варламов, Челябинск ...

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Milwaukee Rodyti pranešimą
    Dar reik turet ir iskalba, charizma, nuovoka, entuziazma, zinias, uosle ir bla bla bla.
    Ir visi šitie dalykai yra puikiai išmokstami ir atidirbami, kai yra noras. Na gal išskyrus charizmą (ji tai tikrai įgimta, bet ir be jos galima tapti puikiu profu) ir entuziazmą (tiesiog arba turi jį kažkokioje srityje, arba ne).
    Snowflakes will attack U <3

    Comment


      Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą

      Na, įdomu, kurio iš mūsų puslapis sugeneruoja mums tiek pajamų. Ai gi tiksliai, aš gi jo neturiu... Ir drįstu spėti, kad dauguma neturi.

      Tam, kad puslapis generuotų pajamas, reikia visų pirma jį TURĖTI. Visų antra, reikia į jį įdėti labai daug DARBO. Varlamovas tai padarė, o aš kol kas, šiai dienai - dar ne. Gal yra tai pasekusių, pakelkit rankas?
      Nei aš jį kritikuoju, nei noriu kažkaip paneigti, kad jo darbas yra svarbus, tiesiog nemanau, kad jo amlplua lyg kokios šv. Terezės. Ir tas NETINGĖTI. Tikrai manote, kad pakanka netingėti, kad pavyzdžiui, gydytojui, mokytojui pakaktų tapti pasiturinčiu žmogumi, kuriam 100 K nedidėli pinigai ? O gal gydytojai ir mokytojai turėtų tapti verslininkais? Jis daro savo verslą ir tai naudingai ir jam, ir visuomenei. Viskas Ok.
      Paskutinis taisė AudriusV; 2020.02.09, 22:11.
      Человека, облеченного властью и использующего эту власть в угоду собственных называют самодуром.

      Comment


        Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
        Bet iki to, kad galėtų sau leisti pasamdyti žmones, kurie atliks darbą už jį, irgi reikėjo nueiti nelengvą kelią viską darant pačiam.
        Soc.tinkluose nebūtina stengtis - ten viską lemia skandalai, nuogi užpakaliai ir pan.

        Comment


          Parašė Aleksio Rodyti pranešimą
          Soc.tinkluose nebūtina stengtis - ten viską lemia skandalai, nuogi užpakaliai ir pan.
          Tai jo, Varlamovo veikloje viską nulėmė nuogi užpakaliai, tikrai

          Parašė AudriusV Rodyti pranešimą

          Nei aš jį kritikuoju, nei noriu kažkaip paneigti, kad jo darbas yra svarbus, tiesiog nemanau, kad jo amlplua lyg kokios šv. Terezės. Ir tas NETINGĖTI. Tikrai manote, kad pakanka netingėti, kad pa
          vyzdžiui, gydytojui, mokytojui pakaktų tapti pasiturinčiu žmogumi, kuriam 100 K nedidėli pinigai ? O gal gydytojai ir mokytojai turėtų tapti verslininkais? Jis daro savo verslą ir tai naudingai ir jam, ir visuomenei. Viskas Ok.
          Taip, netingėti, turėti prieš save tokį tikslą ir jo siekti. Kas kryptingai siekia savo tikslų - visada pasiekia. Tik jeigu yra tikslas, kad 100k būtų nedideli pinigai, tai mokytojo ar gydytojo specialybės kažin ar yra tinkamas kelias nueiti iki to tikslo. Nors kodėl gi ne? Tarkim, tas mokytojas ar gydytojas taptų neeiliniu profesionalu ar kažkokia prasme "sužvaigždintų" savo darbą, pradėtų rašyti apie jį blogus su pakankamai geromis idėjomis, kad skaitytų milijonai. Ir kaip tai padaryti - visada galima sugalvoti, įjungus galvą.

          Bet aš labai abejoju, ar Varlamovo pagrindinis tikslas buvo tokios sumos. Kad vienas iš tikslų - galimai taip, bet kad pagrindinis - nemanau. Ne viską žmonės daro pirmoje eilėje tik dėl pinigų. Žmonių būna ir idėjinių, kad ir kaip tai neįsipaišytų į vartotojiškumo teorijas.
          Snowflakes will attack U <3

          Comment


            Bet gal ir nebūtina, kad atsirastų būtent vienas žmogus, toks kaip Varlamovas. Ir šiaip randasi įvairių žmonių, kurie pritaria naujojo urbanizmo idėjoms. Pvz., puslapis vilnius.wtf, kurio turinį kartas nuo karto publikuoja ir didieji portalai. Taip pat yra Lietuvos pėsčiųjų asociacija, nors jos atstovai gal ir nesirodo taip dažnai medijose.

            Comment


              Pagalvojus, Rusija turi žymiai daugiau gyventojų. Tokiam Varlamovui iš tų 140 milijonų tikimybė atsirasti didesnė nei iš 2-3 milijonų lietuvių.

              Comment


                Parašė PoDV Rodyti pranešimą
                Pagalvojus, Rusija turi žymiai daugiau gyventojų. Tokiam Varlamovui iš tų 140 milijonų tikimybė atsirasti didesnė nei iš 2-3 milijonų lietuvių.
                Dar pridėkim ir žiūrovų auditoriją. Varlamovas youtube turi jau virš milijono žiūrovų, o Lietuvoje kažin kiek susigeneruotų? Vargu ar reklamos pardavimai atsipirktų.

                Comment


                  Parašė Ginthus Rodyti pranešimą

                  Dar pridėkim ir žiūrovų auditoriją. Varlamovas youtube turi jau virš milijono žiūrovų, o Lietuvoje kažin kiek susigeneruotų? Vargu ar reklamos pardavimai atsipirktų.
                  Čia irgi svarbus faktorius, deja. Lietuvoje auditorijos nesurinksi. Nebent darytų anglų kalba ir orientuotųsi į platesnę auditoriją. Bet tada reikėtų rodyti ne vien Lietuvos problemas.
                  Snowflakes will attack U <3

                  Comment


                    Svarbu tai, kad Varlamovo postai aktualūs visai ex-TSRS. Deja, Lietuvai taip pat. Ir tai rodo, kad mes vis dar esame post-soviet country. Iš esmės. Paviršiuje, taip, loftai ir kava su migdolu pienu. Giliau - post-soviet.

                    Comment


                      Parašė Ginthus Rodyti pranešimą

                      Dar pridėkim ir žiūrovų auditoriją. Varlamovas youtube turi jau virš milijono žiūrovų, o Lietuvoje kažin kiek susigeneruotų? Vargu ar reklamos pardavimai atsipirktų.
                      Tai labai didele Baltijos saliu problema. Kiekviena turi po kelis mln gyventoju ir visi jie kalba savo kalba. Tai peilis bizniui. Viena isversti interneto parduotuve, o kita kurti zinias, transliuoti informacija per blogus, uzsiimti svietimu. Neimanoma surinkti tokios auditorijos, kuri atpirktu idetas pastangas.
                      O angliskai ir taip pasaulyje veikeju yra, bet jie niekada nebus populiarus tarp locals, nes kad padaryti informacija prieinama masems ji turi buti pateikiama gimtaja kalba.

                      Comment


                        https://varlamov.ru/3784919.html

                        Apie baudas už greičio viršijimą Danijoje. Žr. lentelę. Baudos nurodytos paskutiniame stulpelyje, DKK ir RUB. Tarpinėse grafose - kiek viršytas greitis.
                        Nuolaidos taikomos tik tiems, kieno metinės pajamos mažos (2,5 karto mažesnės už medianą).
                        ПТН ПНХ
                        «Русский военный корабль, иди нахуй!»

                        Comment


                          Varlamovas lyg ir turi kažkokią dizaino-architektūros ateljė. Kažkur minėjo, atrodo.
                          Show must go von!

                          Comment


                            Tam, kad Lietuvoje atsirastų tikimybė turėti savo nuosavą Varlamovą, palyginimui Rusijos mastu kiekvienas federalinis subjektas turėtų turėti bent po vieną savo Varlamovą.

                            Gal reiktų sukurt kažkokį bendrą blog'ą Baltijos šalims ir Lenkijai. Man visada šios šalys buvo ir iš dalies yra mentališkai, istoriškai ir kultūriškai vienas regionas po komunizmo žlugimo. Kai lyginu Lietuvos esamą padėtį su X šalies esama padėtimi, tai dažniausiai būna šios šalys.

                            Netgi man atrodo, kad ir Lietuva taip išloštų, jei modelis suveiktų panašiai kaip Varlamovas užsiima su visa Rusija (apie 140 mln. gyventojų).

                            Turim Vilnius.wtf ir Lietuvos pėsčiųjų asociacija. Susidomėjusių, sprendžiant iš facebook puslapio, yra apie 1000.

                            Esmė, kaip surasti žmogų, kuris labai domėtųsi urbanistika ir infrastruktūra bei turėtų tokią charizmą kaip Varlamovas. Pvz. man iki Varlamovo charizmos reiktų padirbėt, nors rinkti duomenis apie esamą situaciją ES ir ypač kaimynes mėgstu.
                            Paskutinis taisė PoDV; 2020.02.10, 17:49.

                            Comment


                              Incidentas su pareigūnais kelia aistras: vyras bandė padėti sudrausminti pažeidėją, tačiau pats gavo įspėjimą
                              https://www.15min.lt/gazas/naujiena/...ma-221-1273904
                              Vilnietis Lukas savaitgalį susidūrė su kiek neįprasta situacija. Pastebėjęs pažeidėją, pastačiusį automobilį „Alfa Romeo Stelvio“ ant šaligatvio, vyras ėmė stabdyti pro šalį važiavusį policijos ekipažą. Situacija dviprasmiška: automobilis mokamoje zonoje stovėjo ant šaligatvio. Po to per pėsčiųjų perėją „nulipo“ į važiuojamąją dalį, skirtą automobiliams. Akivaizdu, kad vairuotojas nesilaikė KET reikalavimų, nes stovėti ant šaligatvio draudžiama. Tačiau pareigūnai situaciją įvertino kitaip.
                              „Ir vėl susidūriau su policija ir eilinį kartą nusivyliau. Vytenio/Naugarduko gatvių sankryžoje ant šaligatvio pamačiau priparkuotą automobilį. Kadangi po praėjusio susidūrimo su policija buvau informuotas, kad siųsti į epoliciją nėra prasmės, pareigūnė nurodė kiekvieną kartą skambinti, tai paskambinau pagalbos numeriu.
                              Buvau informuotas, kad tuoj atvyks policija. Vairuotojas pasirodė ir pradėjo iš manęs juoktis. Pamačiau pro šalį važiuojantį ekipažą ir pamojavau nuo šaligatvio rankomis, norėdamas atkreipti dėmesį į ant šaligatvio stovintį automobilį. Ekipažas privažiavo ir atsisakė ką nors daryti pažeidėjui. Sakė, kad žmogus kraunasi daiktus ir tuoj išvažiuos. Paprašius pasakyti savo vardą ir pavardę pareigūnas atsisakė ir pradėjo man grasinti surašyti protokolą už tai, kad padėjau koją ant važiuojamosios dalies, kai priėjau prie policijos automobilio. Man buvo liepta sėsti į automobilį ir nustoti filmuoti. Kai prašiau pasakyti už ką man surašys protokolą, pasakė, kad gaunu įspėjimą ir liepė išlipti“, – socialiniame tinkle rašo Lukas.
                              Norėtųsi riebiai nusikeikti. Ai, palaukite, kažkas forume sakė, kad nepagrįstai sau leidžiu miestą pravardžiuoti Ulan Ude, Čeliabinsku ar Muchosransku.

                              Comment


                                Parašė PoDV Rodyti pranešimą
                                Gal reiktų sukurt kažkokį bendrą blog'ą Baltijos šalims ir Lenkijai. Man visada šios šalys buvo ir iš dalies yra mentališkai, istoriškai ir kultūriškai vienas regionas po komunizmo žlugimo. Kai lyginu Lietuvos esamą padėtį su X šalies esama padėtimi, tai dažniausiai būna šios šalys.
                                Toks dalykas GAL suveiktų tik formate Lenkija + Lietuva, gal iš dalies Latvija. Estai kultūriškai ir istoriškai yra prie Skandinavijos, tikrai ne Lenkijos.

                                Tik sakau GAL nes manau, kad Lenkijoje tokių savų blogerių tikrai yra, šalis didelė, spręsti yra ką, o Litwa ir Lotwa abejoju ar vidutiniams statistiniams lenkams baisiai aktualu. Mums tai patogu būtų "prisiklijuoti", o jiems kas iš to?
                                Snowflakes will attack U <3

                                Comment


                                  Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą

                                  Toks dalykas GAL suveiktų tik formate Lenkija + Lietuva, gal iš dalies Latvija. Estai kultūriškai ir istoriškai yra prie Skandinavijos, tikrai ne Lenkijos.

                                  Tik sakau GAL nes manau, kad Lenkijoje tokių savų blogerių tikrai yra, šalis didelė, spręsti yra ką, o Litwa ir Lotwa abejoju ar vidutiniams statistiniams lenkams baisiai aktualu. Mums tai patogu būtų "prisiklijuoti", o jiems kas iš to?
                                  Įdomu būtų sužinoti apie panašius blog'us Lenkijoje, nes arčiausiai ką aš žinau apie lenkų infrastruktūros aktyvistus, tai jų sukurtas krypčių ženklinimo standartas "Drogowskaz Classic", norėdami įtikinti lenkų specialistus ir valdininkus, kad jie prastokai ženklina kryptis keliuose, ir jie siūlo geresnį variantą: exit numeriai, platūs arba suspausti šriftai, aiškesnės rodyklės. Pilna lenkų video, kur nupiešiami ne esamas krypčių ženklinimas, o jų "svajojamas". Aš pats pastebiu jų trūkumus, kad jie prasčiau ženklina kryptis pagal juostas, tik neseniai pradėjo exit numerius žymėt (ir tai simbolius keistu būdu naudoja, pvz. autostradų susikirtimo ženklą naudoja visoms sankryžoms). Realiai tas exit ženklinimas gal vienintelis dalykas kurį nusižiūrėjo nuo tų aktyvistų, tai ir lenkų valdininkai linkę neklausyti kokias problemas rodo liaudis Lietuvių ženklinimo didžiausias trūkumas yra pasenęs dizainas ir keistas pačių krypčių išdėstymas (gal geriau tiesiog nediskutuokime apie tai...), kol kas gal vienintelis naujausias A14 projektas už Vilniaus jau yra arčiau patenkinamo rezultato (didžiausias trūkumas ir bus kai kurių ženklų dizainas tiesiog).

                                  GAL išeitų būtent kokiam nors lietuviui ir apjungti šias šalis Nes Lietuva labiausiai ir susijusi vienu metu tiek su Lenkija, tiek su likusiomis Baltijos šalimis.

                                  Comment


                                    Lenkų kalbos nei bumbum, kaip man reikės jiems paaiškint, kad jūs be EU pinigų vaikščiojote šunkeliais ir gyvenote medžiuose?

                                    Jei rimtai, kalbos barjeras čia esminis. Su anglų kalba ten kur kas prasčiau nei pas mus.
                                    Show must go von!

                                    Comment


                                      Reikai žmogaus kuris kalbėtų lenkiškai, lietuviškai ir angliškai. Tokių Vilniuje pilna

                                      Comment


                                        Šiaip yra Olegas Šurajevas, gan Lietuvoje žinomas blogeris. Yra jis pakeles ir Vilnaius miesto preoblemų.
                                        Pvz. šis interviu su Poderskiu: https://www.youtube.com/watch?v=k8rOAIGqvuM

                                        Jis gan jau žinomas, gan charizmatiškas. Atrodo ir urbanistikos temos ne visai tolimos. Gal kas koks Vilnius.wtf galėtų bendradarbiauti kartu

                                        Comment


                                          Taip, gali tai būti ir kolektyvinis darbas, net ir toks forumas kaip mūsų, bet Varlamovas skiriasi nuo forumo tuo, kad kažkaip labai išpopuliarino savo tą blogą. Per kokius skandalus???
                                          Charizma, profesija, intensyvumas, nuolatinis keliavimas, kryptingas darbas, paskui profesionali komanda - irgi svarbu.
                                          ПТН ПНХ
                                          «Русский военный корабль, иди нахуй!»

                                          Comment

                                          Working...
                                          X