Kiek daug nepagarbos. Visad stebėjausi tokiu požiūriu. Taip išeina, gerbiamasis, pats nežinot kas yra steikas, kadangi esat iš Šnipiškių rajono (žemėlapis), kur bomžai apleistuose, kartais degančiuose lūšnose gyvena, tiek narkušų, tiek apleistų vietų pilna net be pradinės infrastruktūros. Nebent Arfoj gyvenat, kuri irgi net nepastatyta? Tuo tarpu Justiniškėse, etc., irgi yra geresnių vietų: kotedžų (ar gyvenamųjų namų?) kvartalai prie pat tvenkinių ir miško, o pats rajonas statistiškai eile metų antroj / pirmoj vietoj pagal saugumą Vilniuje ir bendrikų lyg tai nėra kaip yra Šnipiškėse?
Aš tik noriu pasakyti, kad Lidl'o parduotuvės pastatytos ten, kur kelių kilometrų spinduliu gyvena vargingiausi miestiečiai, tad steikas kažin, ar bus jų asortimente.
vizualizacijos dar nieko nereiskia. ateitis parodys , kas ciabus.
Šiaip vizualizacijos nėra kuriamos iš lempos. Be to, kažkokiam tinklui statant parduotuvę ir vizualizacijoj naudot kito tinklo logo, tai toks elgesys būtų labai keistas. Galbūt grėstų ir visokiais teisminiais dalykais dėl kokios klaidinančios reklamos ar dar ko.
Gal tinkamiau būtų sakyti ne vargingiausi, bet seniausi (pagal gyventojų amžių).
Man toks vaizdas susidarė, kad tikrai šalia vargingiausių, pažiūrėkit, kokie ten daugiabučiai ar bendrabučiai šalia. Tik jeruzalėje tokia normali vieta ir fabijoniškėse, bet jei žiūrint tik naujus rajonus, tai ten irgi prasčiausi iš visų. Kodėl Lidl'o nėra kur nors žvėryne, antakalnyje, naujamiesčio dalyje arčiau senamiesčio, šiaurės miestelyje?
Man toks vaizdas susidarė, kad tikrai šalia vargingiausių, pažiūrėkit, kokie ten daugiabučiai ar bendrabučiai šalia. Tik jeruzalėje tokia normali vieta ir fabijoniškėse, bet jei žiūrint tik naujus rajonus, tai ten irgi prasčiausi iš visų. Kodėl Lidl'o nėra kur nors žvėryne, antakalnyje, naujamiesčio dalyje arčiau senamiesčio, šiaurės miestelyje?
Daugumoje tai paprasti daugiabučių mikrorajonai, nebent visi senesni mikrorajonai jums labai vargingi atrodo, o jų gyventojai vieni varguoliai, pats gyvenate koriuose, tai ten aplinka man daug vargingesnė (2km spinduliu) nei kokiose karoliniškėse.
Na nemanau kad atsidaręs parduotuves VIlniuje Lidlas nebesiplės. Plėsis ir į kitus rajonus, manau. Be to, ir šiaip didžioji dauguma miestiečių (ir nevargingų) gyvena poros kilometrų atstumu nuo lidlų.
Gi matos, kad "Lidl" nori padėti darbo liaudžiai, o ne prisivogusiems buržujams.
Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...
Comment