užtenka tik pirmųjų 30 sekundžių, visa kita sugadina video
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip mėmės
Collapse
X
-
Jei nepatinka Tomizmo video, yra ir alternatyvų. Būtinai žiūrėk visąParašė LC. Rodyti pranešimąTau dar nesisapnuoja šitie balvonai?
Comment
-
Nesuprantu žmonių, kurie yra psichologiškai įpratę matyti „šypsenėles“ kiekviename sakinyje. Mano frazė nereiškė pasipikinimo ar kažkokios pašaipos.Parašė John Rodyti pranešimąJei nepatinka Tomizmo video (...)
Comment
-
O kas sakė, kad kas nors piktinosi? Iš mano pusės tai tebuvo pasūlymas.Parašė LC. Rodyti pranešimąNesuprantu žmonių, kurie yra psichologiškai įpratę matyti „šypsenėles“ kiekviename sakinyje. Mano frazė nereiškė pasipikinimo ar kažkokios pašaipos.
Comment
-
-
Klausyk, nustok dėti šitas nesamones, nes jau bloga žiūrėti darosi kiekvieną kartą.Parašė TomizmasMetai eina į pabaigą, visi manau apgalvoja, ką per šiuos metus nuveikė gero ar nelabai gero, susumuoja ir reziumuoja metų veiklos rezultatus. Taigi, ta proga (ir tuo pačiu, lygiai metų iki pasaulio pabaigos proga) - Tomizmo 2011 metais sukurtų mėmių kolekcija. Dauguma čia jau rodytos, bet bus proga dar kartą pasigrožėti šitomis neskoningomis nesąmonėmis
Skanaus
2011-ieji praėjo ne veltui.
Atvaizdas
Atvaizdas
Atvaizdas
Atvaizdas
Atvaizdas
Atvaizdas
Atvaizdas
Atvaizdas
Atvaizdas
Atvaizdas
Atvaizdas
Atvaizdas
Atvaizdas
Atvaizdas
Atvaizdas
Atvaizdas
Atvaizdas
Atvaizdas
Atvaizdas
,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
Comment
-
Pritariu. Tema degradavo.Parašė Raelis Rodyti pranešimąKlausyk, nustok dėti šitas nesamones, nes jau bloga žiūrėti darosi kiekvieną kartą.
Comment
-
Tegu jam skiria kokią baudą už bamą ar ką...Parašė Nikas Rodyti pranešimąPritariu. Tema degradavo.,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
Comment

Comment