Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Reikia pagalbos...

Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    dėkui už patarimus. Taip, streikuoja mano Asus notebookas, OS Vista. Draiverio gamintojas nurodomas ATI Technologies Inc, spėju čia tas pats ATI - AMD? Kol kas pabandžiau atnaujinti draiverį (konkrečiai - ATI Graphics Driver ATI RADEON XPRESS 1100) pagal Windows nuorodas. Automatiškai update`o nerado, todėl bandžiau rankiniu būdu:
    If no optional ATI Graphics Driver updates were available in Windows Update, you can try updating ATI Graphics Driver manually.
    Note
    It's best to let Windows install drivers for your hardware automatically, as described in step 1 above.

    If you decide to manually update ATI Graphics Driver, here's how to do it:

    Tap or click to open Device Manager If you are prompted for an administrator password or confirmation, type the password or provide confirmation.

    In Device Manager, double-tap or double-click Display adapters, and then double-tap or double-click the name of the device running ATI Graphics Driver.

    Tap or click the Driver tab, and then tap or click Update Driver.

    When asked how you want to search for driver software, tap or click Search automatically for updated driver software.

    Windows will locate and install a new driver if one is available.
    Rezultatas - atnaujinimų nebuvo rasta:
    The best driver software for your device is already installed. Windows has determined the driver software for your device is up to date
    Taip, kad kol kas nėra jokio rezultato, įjungus delfi.lt per pirmas 10 sekundžių kompiuteris pakimba. Teks bandyti ką kitą...

    Comment


      Nu seip per windows update ir neina. Parasyk tikslu modeli nautbuko os x32 ar x64 pabandysiu rast jei tyngi pasieskoti

      Comment


        Šiuo atveju esmė ne tingėjimas, o mano blondiniškumas support.amd.com ieškojau, bet praverstų ir antra nuomonė, taigi būtų labai šaunu jei užmestum akį Detales parašiau į AŽ

        Comment


          Ieškau architekto

          Sveiki,

          Ieškau architekto, kuris pakonsultuotų statybų klausimais.

          Kodėl reikia? - svarstau pirkti namą Vilniaus mieste, kuris oficialiai nėra užbaigtas (baigtumo koef. 70%). Reikėtų, kad architektas įvertintų jo būklę ir galimybę kažkiek pakeisti esamą išplanavimą, pakonsultuotų įvairiais klausimais (aišku ne už ačiū). Būtų idealu, jei architektas turėtų patirties dirbant su pasyviais namais.

          Rašykit asmeniškai.

          Comment


            Gal čia tas mygtukas nuspaustas, kur sukeičia klaviatūros raidžių dėstymą? Ta prasme spaudi kokį "a" o pasispaudžia "d" ir panašiai. Laikyk nuspaudęs fn ir spausk Scroll/num lock
            Paskutinis taisė Traf; 2013.02.14, 20:08.

            Comment


              Parašė rat
              Radau! Panašiai...

              "Sounds like the Windows key is stuck on. Normally I find hitting the key a few times while in the session sorts it out."

              Aaa, tada viskas aišku. Tikiuosi nieko nenusirovei

              Comment


                Klausimas labai abstraktus. Reikia konkrečių duomenų.

                Comment


                  Mhm, reikėtų išsamiau. Kokia perdanga (medinė, gelžbetoninė, kombinuota). Paprastas 2a namas - kas tai? Individualus gyvenamasis namas? Ir kas yra racionalu? Šiaip, jei perdanga medinė, optimalu yra iki 4,5 m, jei plačiau - didėja sijų skerspjūvis, o tai brangina konstrukciją. Jei perdanga monolitinė g/b, reikia skaičiuoti konstruktoriui. Šiaip čia vėl viskas atsiremia į konstrukcijos kainą (perdangos storis, armavimo sprendimas), bet žingsnis 5x5 yra optimalu,kad ir ką tai reikštų
                  Jei perdanga g/b plokščių, tuomet galima ir 17 m tarpatramis, bet tai jau neracionalu.
                  N N N

                  Comment


                    Tai čia gal studijų projektas? Jei taip, kelinto kurso?
                    Na, architektūrinėj daly, nesigilinant per daug į skaičius, sijos aukštis grubiai turėtų būti bent 1/10 tarpatramio. Tavo atveju 90 cm (bet kartoju - čia labai sąlyginis skaičius, naudojamas pačioj projektavimo pradžioj, apytiksliai sudėliojant aukščius, konstrukcijas ir t.t. Iki pirmo pokalbio su konstruktorium).
                    N N N

                    Comment


                      Kauno pieno centras Kaunakiemio g.

                      Sveiki. Kiek ieškojau jūsų puslapyje, tokios temos neradau, tačiau jeigu ši tema kažkur yra, iš anksto atsiprašau. Šiais metais baigiu architektūros studijas ir bakalauriniuj darbui pasirinkau tema " Kauno pieno centro konversija" ir tiesiog būtų labai idomu, gal kas turit kokios naudingos informacijos, foto iš vykusio konkurso (kada tiksliai vyko nežinau), ar buvo teikti koki vieši siūlymai, svarstymai, nutarimai. Visa informacija esancia kpd.lt turiu, taip pat duomenis iš jų turimos bylos šiuo klausimu.

                      Pagarbiai Dovydas

                      Comment


                        Parašė lencas
                        Pastatas rekreacinės paskirties, perdangos gelžbetoninės. Ar monolitas, ar surenkama, tai man nelabai svarbu - nesu konstruktorius, o šitam projekte man reikalinga tik architektūrinė dalis. Aišku, per daug prisižaist irgi nenoriu, reikia kad viskas liktų proto ribose.

                        Tiesa, tarp grindų lygių turiu 4.5 metro, iš kurių metrą palikau pačiai grindų konstrukcijai, lubų konstrukcijai ir viskam, kas priklauso tarp jų. Tad turbūt žingsnį tarp kolonų galiu naudoti ir didesnį, pačią perdangą montuojant ant sijų.

                        Įdomu ar 9x9 žingsnis tokiu atveju dar įmanomas? Čia man būtų idealiausias variantas, nes mažiausiai sudarkytų dabartinius aukštų planus.
                        Daryk kažką panašaus:


                        Racionalios reikšmės: l1 = 5~7 m; l2 = 6~12 m; l3 = 1,7~2,7 m; l2/l3 >3; h1 = l1/11,5; b1 = 0,45h1; h2 = l2/16; b2 = 0,45h2; h3=60~70 mm; sijų aukščiai imami kas 50 mm kai iki 600 mm, o kai virš 600 mm, tai kas 100 mm; sijų pločiai kas 50 mm. Per akis čia tau to užteks ir gana tiksliai bus viskas. Ir imk žingsnį 9 x 9 m, nesvarbu, kad viena kryptimi racionalu iki 7 m. Tiesiog l3 imk mažesnį (pvz. 1,5 m). Ir aišku, imk, kad visi skaičiai būtų gražūs, o ne per kablelį daug kartų

                        Comment


                          Tai paprasčiau dėti viena kryptimi surenkamas g/b sijas, kita kryptimi g/b perdangos plokštes. Ir viskas. Nereikės dubliuoti sijų, paprastesnė konstrukcinė schema.
                          N N N

                          Comment


                            Viena kryptimi dėti 9 m ilgio sijas, o kita kryptimi dėti 9 m ilgio perdangas? Tai kam tos sijos tada išvis reikalingos jei dedi 9 m ilgio perdangas?

                            Comment


                              Tada reikėtų plokščių 9x9 m O 9m puikiai pasidengia 6vnt x 1,5 m pločio plokštėm. (plokštė 1,5 x 9 m grubiai).
                              O liejant monolitą, sijų reikėtų abiem kryptimis, kaip ir parodyta tavo schemoje.
                              Paskutinis taisė LBP; 2013.02.18, 00:53.
                              N N N

                              Comment


                                Tai kaip tik, liejant monolitą lengviau išsiversti be sijų, nes konstrukcinė schema būna tada daug standesnė. Ir perdanga tada būtų plonesnė. Nes tavo atveju labai stora gausis, kadangi reikės riboti įlinkį. Pati paprasčiausia logika tokioje konstrukcijoje yra, kad plokštė dedama trumpesniu atstumu, sija - ilgesniu. Tavo atveju ji tinka ko gero tarpatramiams iki 6 x 6 m.

                                Radau dar tokią racionalią konstrukciją:


                                Turbūt geresnis variantas, jei mėgstate kuo paprastesnes. Be kapitelių konstrukcija racionali tik iki 7,8 x 7,8 m.

                                Comment


                                  Sveiki,
                                  Kaip padaryti, kad power point skaidrės eiti automatiškai? Ant MS Office Power point 2007 m. ir 2010 m.
                                  Kiek bandžiau padaryti, tai jos niekaip neina nustatai minimum vieną sekundę, bet skaidrės nesikeičia nei po sekundės nei po minutės, nei po dviejų minučių, nei po penkių minučių.

                                  Dirbu tik su 2007 ir 2010 m. MS Office, o vat 2003 Office jau į savo kompiuterį ir į darbo nebegaliu instaliuoti jie tiesiog jau nebe priima MS Office 2003

                                  Ačiū.
                                  Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

                                  Comment


                                    Na dirbant su 2007 Powerpoint, reiktų daryti taip:
                                    Pradžioj pasirenkame meniu punktą "Animations", tada viršuje dešinėje bus skiltis "Advance slide", pas mane buvo varnelė uždėta ties "On mouse click", dar reikia uždėti varnelę ant "Automatically after", nurodome kiek sekundžių, 1,2 ar kiek ten reikia. "Transition speed" pasirenkam pagal poreikį, pagal nutylėjimą yra "Fast", tai reiškia, kad skaidrės pasikeis greitai. Galiausiai paspaudžiam "Apply to all".

                                    Tokia seka pas mane veikia, ką tik pats išbandžiau, jei neveiktų, reiškia, kažkur dar yra kokie nustatymai paslėpti, reiktų panagrinėti.

                                    Comment


                                      Parašė edvva Rodyti pranešimą
                                      Na dirbant su 2007 Powerpoint, reiktų daryti taip:
                                      Pradžioj pasirenkame meniu punktą "Animations", tada viršuje dešinėje bus skiltis "Advance slide", pas mane buvo varnelė uždėta ties "On mouse click", dar reikia uždėti varnelę ant "Automatically after", nurodome kiek sekundžių, 1,2 ar kiek ten reikia. "Transition speed" pasirenkam pagal poreikį, pagal nutylėjimą yra "Fast", tai reiškia, kad skaidrės pasikeis greitai. Galiausiai paspaudžiam "Apply to all".

                                      Tokia seka pas mane veikia, ką tik pats išbandžiau, jei neveiktų, reiškia, kažkur dar yra kokie nustatymai paslėpti, reiktų panagrinėti.
                                      Dar viena problema iškilo šiandien jau darbiniame kompiuteryje nebedirba visiškai MS office 2007 nei word, nei excel, nei power point, iš pradžių nustojo dirbti outlook. Gal kas turite MS office 2007 setup.exe, nes iš torrentų darbe atsisiųsti negaliu nei per dieną, nei per savaitę, nei per mėnesį, nes užkrovus ir paleidus siuntimą pastoviai apačioje būna raudona juosta ir nesikeičia į žalią juostą.

                                      Naršyklė niekas neužblokuota, nes ją pats instaliavau.
                                      Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

                                      Comment


                                        Nedirba Ms Office tai kaip? Gal nulūžo koks servisas? Ar bandėte perkrauti kompiuterį?

                                        Comment


                                          Parašė edvva Rodyti pranešimą
                                          Nedirba Ms Office tai kaip? Gal nulūžo koks servisas? Ar bandėte perkrauti kompiuterį?
                                          Per dvi dienas jau perkrautas 20 kartų.
                                          Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X