Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Nu vienas dalykas, kuris tikrai neatrodo su šita barzda, tai yra gerai. Jis atrodo kaip pachmielingas ir nenusiprausęs po vakarykščio užgėrimo.
https://us.braun.com/en-us/male-groo...casual-stubble
Comment
-
Nu vienas dalykas, kuris tikrai neatrodo su šita barzda, tai yra gerai. Jis atrodo kaip pachmielingas ir nenusiprausęs po vakarykščio užgėrimo.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Tai vadinama 3 dienų barzdelė, ypač madingas reikalas jau nemažą kiekį pastarųjų metų:
https://us.braun.com/en-us/male-groo...casual-stubble
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimą
Tipo prezidentas negali būt sexy? Nes su ta barzda jis būtent taip ir atrodo.
Anyway, tiesiog man tas nesiskutęs kandidatas Lenkijoje pasirodė kaip truputį pachmielingas bomžas su savo stiliumi. Ir tai jam galimai kainavo Lenkijos Prezidento postą. Kaip bebūtų, tai nebėra labai svarbu, nes jis Lenkijos Prezidentu nėra ir tikriausiai niekada nebus.Paskutinis taisė John; 2020.07.13, 23:45.
Comment
-
Parašė john Rodyti pranešimąkiek europoje yra tokių 'sexy' politikos lyderių? Aš žinau tik vieną, slovakijoje. Yra daugiau?
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTiesiog daugumoje situacijų, kuriose taip atrodau, nesu kandidatas į Prezidentus.
- 2 patinka
Comment
-
Nu tai kaip ir nusmukusios kelnės ir apatiniai yra madingi. Arba šlepetės. Aš ir pats dažnai būnų nesiskutęs ir su šortais. Tiesiog daugumoje situacijų, kuriose taip atrodau, nesu kandidatas į Prezidentus. Kaip sakiau, viskam sava vieta ir situacija.
Pirmas - ar tinka, ar galima politikams nešioti barzdą.
Antras - ar barzda apskritai vyrui yra būtinai netvarkingumo simbolis kaip apsmukusios kelnės.
Ką apie anūko barzdą beje manai? Tiek pirmu, tiek antru aspektu.
Comment
-
Tai čia du skirtingi aspektai.
Antras - ar barzda apskritai vyrui yra būtinai netvarkingumo simbolis kaip apsmukusios kelnės.
Ką apie anūko barzdą beje manai? Tiek pirmu, tiek antru aspektu.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Tai čia du skirtingi aspektai.
Ką apie anūko barzdą beje manai? Tiek pirmu, tiek antru aspektu.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
Čia kažkokį gydydoją, iš Kauno, su barzda sugooglinau.
Vo stiliukas:
Comment
-
Anūko barzdos stailą naudoju per atostogas ir šukuoseną netgi panašią. Griežtai niekur nesivežu skutimosi reikmenų n metų, apie žėlę plaukams net nekalbu. Išsiplaunu galvą ir šukuosena liuksinė, dar jei styro kur antena, tai su vandeniu pereinu. Žmonai tragedija. Man ne. Todėl skaitau, kad anūkas paprasčiausiai jau atostogų režimeShow must go von!
Comment
-
Parašė VNS Rodyti pranešimąAnūko barzdos stailą naudoju per atostogas ir šukuoseną netgi panašią. Griežtai niekur nesivežu skutimosi reikmenų n metų, apie žėlę plaukams net nekalbu. Išsiplaunu galvą ir šukuosena liuksinė, dar jei styro kur antena, tai su vandeniu pereinu. Žmonai tragedija. Man ne. Todėl skaitau, kad anūkas paprasčiausiai jau atostogų režimeIf a lion could speak, we could not understand him.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
Čia kažkokį gydydoją, iš Kauno, su barzda sugooglinau.
Comment
Comment