Alytaus apskrities VPK gautas Alytaus pataisos namų apsaugos ir priežiūros skyriaus prižiūrėtojo V. R. pareiškimas, kad lokaliniame 8-ame nuteistųjų sektoriuje, laiptinėje, nenustatytas nuteistasis iš antro aukšto į patruliavusius metė kibirą su fekalijomis. Tai įvyko sausio 7 d., apie 18.22 val., patruliui V. R., dirbusiam kartu su vyresniuoju prižiūrėtoju D. G.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Išties, apgailėtina.Parašė Sefas20 Rodyti pranešimąŠita žiūrėjau prieš kelias dienas, visiškai nėra čia iš ko juoktis, paėmė maisto produktus juos tik išmėtė iždaužė, labai lėkštas humoras.
Comment
-
Gal ir buvo linksmesnių epizodų, tačiau su maistu taip elgtis nederėtų. Toks vidinis jausmas: dabar taškai, o gal kada nors badausi. Nors čia Amerika, čia amerikiečiai. Tuo viskas ir pasakyta.Parašė Mjso Rodyti pranešimąMan asmeniškai juokinga buvo, kaip mixerį pasidarė
Comment
-
USA pavadinime. Aš pagal tai.Parašė blitz Rodyti pranešimąTen australai.
Jeigu australai, tada persiprašau.
Comment
-
Raimundėlis tai legendinis buvo.Parašė Sefas20 Rodyti pranešimąMano mėgstamiausia laida iš jvaikystės "NOSIS" visas Ambrozijos kolektyvas labai patikdavo.
Youtube video
Youtube video
Dar kartais paklausau šitos dainos
Youtube video
Jau primiršęs šitus komikus buvau.
Comment
-
Ne tik vyrai, bet ir moterys geba greitai apsisukti virtuvėjeParašė artexs Rodyti pranešimą
Comment
-
Jau pavėlavauParašė index Rodyti pranešimą
Parašė tivoli Rodyti pranešimąNe tik vyrai, bet ir moterys geba greitai apsisukti virtuvėje
Youtube video
Comment
-

Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment