Na, eina pabaigon dabartinės valdžios "galiojimo laikas". Ne už kalnų ir nauji rinkimai į Seimą. Tai kam kas žada atiduoti savo balsą,a? 
 Tiesą sakant, aš anksčiau buvau už liberalcentristus, tačiau pastaruoju metu jie man jokio įspūdžio nepalieka. Kuo toliau, tuo labiau pradedu palaikyti LSDP ir tikriausiai balsuosius už juos. Man patinka, kai žmonės vadovaujasi tokios taktikos, mol mažiau kalbų, daugiau darbų. Liberalcentristai, tai jau taip mėgsta pašnekėt ir vis apie ta patį. Aišku, dar nesu 100% apsisprendęs, bet tikriausiai, kad atiduosiu savo balsą LSDP. Apie kitas partijas, tai tik blogą arba blogą galiu pasakyt. Manau, kad šiuo metu LSDP yra rimčiausia iš visų esamų Lietuvoj. Laukiu jūsų nuomonių 

Tiesą sakant, aš anksčiau buvau už liberalcentristus, tačiau pastaruoju metu jie man jokio įspūdžio nepalieka. Kuo toliau, tuo labiau pradedu palaikyti LSDP ir tikriausiai balsuosius už juos. Man patinka, kai žmonės vadovaujasi tokios taktikos, mol mažiau kalbų, daugiau darbų. Liberalcentristai, tai jau taip mėgsta pašnekėt ir vis apie ta patį. Aišku, dar nesu 100% apsisprendęs, bet tikriausiai, kad atiduosiu savo balsą LSDP. Apie kitas partijas, tai tik blogą arba blogą galiu pasakyt. Manau, kad šiuo metu LSDP yra rimčiausia iš visų esamų Lietuvoj. Laukiu jūsų nuomonių 
 Net ir nešautų galvon balsuot už buvusius komunistus, tačiau man labai patiko Vyriausybės paskutinis žingsnis - sumažint pajamų mokestį, čia jau einam į vakarus ir į liberalesnę ekonomiką 
x  Ziurekit kas vyksta ir isvadas darykit. Nors pats liberaliausiu paziuru bet teks balsuot uz Braziu bo ateis tas b$$$$ kur lietuviskai vos prakalba!

Beje, Kubilius ir jo vyriausybe isgelbejo valstybe nuo absoliutaus kracho. Sutinku su tavim, kad LTS padejo pagrindus tolesniai sekmingai veiklai, bet...dabar konservatoriams patekti i valdzia, tai...nebent sudarius su LLS arba su LSDP koalicija. Taigi, mano balsas keliaus LSDP 
 Matai, jie visiškai skirtingų krypčių: LSDP - kairieji, TS - dešinieji. Jau buvo toks eksperimentras, vadintas naujaja politika - socialliberalų ir liberalų koalicija ir visi žinome, kas iš to išėjo 

Comment