Parašė Sinouku
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
US. Čikaga - projektai
Collapse
X
-
/\Čia prieš kelias savaites daryta nuotrauka. Nedarbo diena, statybininkai paliko suvirinimo kompresorių pakelta (kad netyčia nedingtų
) :

Aš visada laukiu, kada statomas pastatas išlips iš "duobės". Po to į viršų greitai kyla.
Baigiau skaitinėti Chicago Tribune savaitgalinį numerį, jokių naujų įdomių planų šįkart neradau...Paskutinis taisė Budulis; 2006.10.29, 15:31.beg, borrow and steal
Comment
-
Apsilankykite čia, super foto iš paukščio skrydžio:
http://forum.skyscraperpage.com/showthread.php?t=111957
Viena iš nuotraukų:
Comment
-
Visko gali butiParašė Sinouku Rodyti pranešimąAr gali taip būti jog Čikaga aplenksd Los Andželą?
Ne taip senai, Cikaga dar buvo numeris 2 Amerikoje, bet pries koki 25-30 (mazdaug) metu LA aplenke si miesta. Cikaga, buvo papuolusi i sastingi, bet dabar jau viskas praeityje, ir miestas grazeja ne dienomis, bet valandomis! Tad, LA reiketu pasisaugoti, nes per ateinacius 10-20 metu daug kas gali nutikti
Comment
-
Tai kad visada man atrodo jie buvo apylygus, tik Niujorkas tvirtai Nr. 1. O pagal gyventoju skaiciu L.A. didesnis uz Cikaga tik aglomeracijos dekaParašė Didmiestis Rodyti pranešimąVisko gali buti
Ne taip senai, Cikaga dar buvo numeris 2 Amerikoje, bet pries koki 25-30 (mazdaug) metu LA aplenke si miesta. Cikaga, buvo papuolusi i sastingi, bet dabar jau viskas praeityje, ir miestas grazeja ne dienomis, bet valandomis! Tad, LA reiketu pasisaugoti, nes per ateinacius 10-20 metu daug kas gali nutikti
Comment
-
Seip tai nera labai didelis gyventoju skaiciaus skirtumas tarp Cikagos ir LA, bet siandien pastarasis pirmaujaParašė kaunaz Rodyti pranešimąTai kad visada man atrodo jie buvo apylygus, tik Niujorkas tvirtai Nr. 1. O pagal gyventoju skaiciu L.A. didesnis uz Cikaga tik aglomeracijos deka
Comment
-
X/O bus geras. Norisi, kad išorinės apdailos stiklas būtų tamsesnio atspalvio.
O tas kitas projektas - Roosevelt Collection - nieko ypatingo, bet gerai, kad tą tuščią erdvę užstatys. Čia gi kaip būna - iš pradžių ateina vieni, o po to kiti ( investuotojai ) prisijungia. Svarbu, kad kapitalas eitų.beg, borrow and steal
Comment
-
Truputi į pietus nuo downtown'o. Roosevelt collection - Roosevelt ir berods Canal street, o X ir O 1712 S. Prairie Av.Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąBuduli, o kokioje vietoje cia planuoja tuos paskutinius dangoraizius satayti? Man tai jie visai nieko atrodo.
Paskutinis taisė Budulis; 2006.11.15, 18:48.beg, borrow and steal
Comment
-
Aisku, mazdaug isivaizduoju, kur ta vieta!Parašė Budulis Rodyti pranešimąTruputi į pirtus nuo downtown'o. Roosevelt collection - Roosevelt ir berods Canal street, o X ir O 1712 S. Prairie Av.
Comment

Comment